Dodaj do ulubionych

meble (nie BRW)

08.10.12, 21:49
Gdzie znajdę wybór mebli w Otwocku lub okolicach? Odwiedziłam już Centrum Meblowe Albatros na Świderskiej, CH Targówek i dwa salony w Mińsku Mazowieckim (Jarjanka i Ufo, naprzeciwko). Generalnie króluje BlackRedWhite, które mnie nie zachwycają. Jest jeszcze coś do obejrzenia w okolicy?
Obserwuj wątek
    • maryshaa Re: meble (nie BRW) 08.10.12, 23:20
      Jeśli chodzi o meble do sypialni czy salonu to w Albatrosie jest sporo innych firm, nie tylko BRW. Można sobie obejrzeć po dwie opcje danej firmy, może nie byt dużo, ale chociaż można poznać jakość wykonania np. meble bydgoskie, MM meble, Taranko, Kasparus. Są jeszcze Bodzio Meble na Górnej, koło Albatrosa. Są meble Agata na Matejki, są meble na Wawerskiej za rondem po prawej. Tyle co mi przychodzi do głowy.
      • rmaciek2 Re: meble (nie BRW) 09.10.12, 13:10
        Ten na Matejki to chyba już nieczynny, widziałem że 'powierzchnia do wynajęcia'.

Są jakieś większe sklepy na linii otwockiej, przy torach w Miedzeszynie i w Międzylesiu. Kiedyś udało mi się tam trafić całkiem oryginalny stół ;)

A w Warszawie byłem w centrum meblowym na Towarowej 22 (przy placu Zawiszy). Tam jest kilka różnych sklepów, cały przekrój od najtańszych (jysk) do takich naprawdę drogich np. Kler i jakieś włoskie.
    • chiste Jest 09.10.12, 21:48
      Józefów Nadwiślańska, stolarz na Księżycowej w Otwoniu.
      Ostatnie zakupy meblowe robiłem w Miedzeszynie.
    • litlleblack Re: meble (nie BRW) 11.10.12, 21:38
      Zależy, jakie meble. Ostatnio poszukiwałam łóżka (narożnika). No cóż, w otwockich salonach meblowych podobnie jak w sklepach w okolicach Mińska Mazowieckiego chłam za ciężkie pieniądze w moim odczuciu. Polecam salon meblowy LUSIA w Miedzeszynie. Spory wybór i produkty wielu polskich firm, które od lat w tym siedzą i nie urodziły się "wczoraj". Naprawdę inna jakość. A to przecież zakup na lata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka