agatka 25.02.05, 14:52 Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, boogie-woogie, boogie, boogie-woogie! PIĄTECZEK;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, boogie- 25.02.05, 14:57 www.superlaugh.com/1/catnip.htm Odpowiedz Link
koola7 Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, boogie- 25.02.05, 18:05 Hurra!!! Hurrra!!! Nareszcie piąteczek!!! I w końcu upragniony WYPOCZYNEK:) Bo ten tydzień był dla mnie wyjątkowo ciężki:((( Odpowiedz Link
kubek Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, 04.03.05, 11:29 I znowu weekend, tak strasznie nie cierpie opuszczać gabinetu dyrektorskiego, który sprzątam i co ja będę robił w te dwa dni!:) Nudy:)! Nawet nie zobaczę buzi szefa który mi będzie tłumaczył moje pomyłki! On jest jedyną osobą która się cieszy z moich potknięć!:( ale to daje mi przyjemność i siłę aby dostarczać mu tej satysfakcji jak najwięcej. Co mój szef zrobić bezemnie w sobotę i niedzielę żeby tylko nie stało mu się nic złego! PIĄTEK PIĄTEK DZWONEK DZWONEK I KONIEC TYGODNIA!! Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, 04.03.05, 11:34 A ja dziś mojemu szefowi powiedziałam, że jestem chora i nie przychodzę do pracy :) Tylko, że faktycznie jestem chora :( Ale za to siedzę w domu i mój najukochańszy szef dzwonił już ze 2 razy, żebym nie miała okazji się stęsknić ;) Odpowiedz Link
draqlka Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, 05.03.05, 14:17 a ja bym swojego ukochanego szefa spakowala i do Afryki priorytetem wysłała tam na pewno potrzebują takich jak on :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, 05.03.05, 21:16 Nie wiem, za co tak nie lubisz Afryki, ale musiała mocno Ci zaleźć za skórę ;) P.S. A szefa należy szanować i cenić, bo zawsze można mieć gorszego :) Odpowiedz Link
amigo9 Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, 06.03.05, 10:32 sobiepanna, teoria, nie zawsze równa praktyce;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Boogie-woogie, boogie, boogie boogie, 06.03.05, 12:18 Moja praktyka to potwierdza ;) Odpowiedz Link