kubek 14.05.05, 22:05 www.allegro.pl/show_item.php?item=51251974 Ponoć trafiają się dni że można to odwiedzić! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 Re: Otwock Wielki 14.05.05, 22:10 A wiesz, chyba trzeba mieć wielkie szczęście, żeby być tam wpuszczonym, albo vip-em. Kiedyś podrałowałam tam rowerem z koleżanką, ale strażnik-żołnierz na służbie był nieugięty i nie dał się przekonać, żeby nas tam wpuścić:( Nie wiem, może za krótko go prosiłyśmy... Ale fakt faktem, szkoda, bo warto tam zajrzeć. Odpowiedz Link
kubek Proszę od środka! 14.05.05, 22:13 www.galerie-hexenhaus.de/ateliergille/images/Stuckkamin_im_Palast_von_Otwock_nachher.JPG Odpowiedz Link
kubek A w to sam nie mogę uwierzyć ! 14.05.05, 22:16 www.mnw.art.pl/OddzialyMNW/otwock/body.html Odpowiedz Link
francesca12 Re: A w to sam nie mogę uwierzyć ! 14.05.05, 22:21 No dobrze, ale my mamy już maj! Czy Muzeum jest czynne?? To chyba pytanie retoryczne... Odpowiedz Link
francesca12 Kommen Sie bitte herein! 14.05.05, 22:20 Deutsch knnen wir auch sprechen:) Mili Państwo, jak to dobrze, że ktoś wynalazł www, po cóż się odrywać od kompa! Dzięki, tak to bym się nigdy nie dowiedziała, co się we wnętrzu Pałacu kryje. Odpowiedz Link
kubek A ja jak tylko znajdę godziny otwarcia! 14.05.05, 22:27 To chce to zobaczyć! Komputer i www to tylko narzędzia ! Odpowiedz Link
michaelandro Re: A ja jak tylko znajdę godziny otwarcia! 15.05.05, 09:38 Dzisiaj jest tam jakiś piknik i koncert... mandaryny chyba ;) dowiem się co i jak i postaram się wrzucić informację na forum. Rzeczywiście warto się tam wybrać, by zobaczyć perełkę naszego powiatu :) Odpowiedz Link
amigo9 Re: A ja jak tylko znajdę godziny otwarcia! 15.05.05, 12:21 Jakiś piknik miał być, nie pamiętam, czy akurat w ten weekend. Poza tym muzeum nadal zamknięte. Wybrałam się tam tydzień temu i niestety strażnik stwierdził, że trzeba się dowiadywać w Warszawce, kiedy łaskawie otworzą podwoje. :( Odpowiedz Link
seksowna.blondynka Re: A ja jak tylko znajdę godziny otwarcia! 15.05.05, 18:19 czesc Majkelku, dowiedz sie i napisz koniecznie! Mandaryna jest boska, jest moim niedoscignionym idealem! taka piekna i utalentowana... Odpowiedz Link