ams23 29.08.05, 14:22 kto wie co to będzie vis a vie Urzędu Skarbowego? tam cóś budują ... garaże nawet to coś będize miało albo cóś w tym stylu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubek Może kolejna Biedronka lub Żabka ? 29.08.05, 14:55 Chiste jest zawsze obeznany i powinnien wiedzieć ! Odpowiedz Link
zwierz.alpuhary Re: siupermarket 29.08.05, 15:33 > Champion'a buduja... o kurczę, to już nie lepiej jakiegoś Lider Prajsa? Odpowiedz Link
francesca12 Re: siupermarket 29.08.05, 15:55 Albo może Aldiego, mini-mala albo Plusa? do diabła ciężkiego i tak to jedna rasa :P Odpowiedz Link
kugliczka Re: siupermarket 29.08.05, 17:31 kiedyś chodziłam tam do przedszkola i łezka mi sie w oku kręci jak pomyślę że mój dawny zostanie oddany jakiemuś żarłocznemu siupermarketowi bleeee:( Odpowiedz Link
kugliczka Re: siupermarket 29.08.05, 17:43 chyba nie ma już ratunku dla naszego Otwocka przed wielkimi sieciami szkoda na zachodzie jest ich jeszcze więcej niż u nas należy się więc chyba pogodzić z ich istnieniem- CHOCIAŻ NIC NIE ZASTĄPI MI BAZARKU NA BATOREGO :( Odpowiedz Link
kubek Na Batorego jest fajnie, ale trochę 29.08.05, 21:42 jak dla mnie za daleko! No i tam przecież też biedrona straszy! Odpowiedz Link
ams23 Re: Na Batorego jest fajnie, ale trochę 30.08.05, 09:40 kubek napisał: > jak dla mnie za daleko! > No i tam przecież też biedrona straszy! Biedrona jest kawałek drogi od tego miejsca - na Batorego, a to coś otwierają na Matejki ;-))))) Tu straszy duch źle wypełnionych pitów ;-)))) Odpowiedz Link
ams23 Re: siupermarket 30.08.05, 09:39 Lider Prajs (Leader Price) otwierają jutro na Ługach. :-) Na końcu lub jak kto lubi na początku Sikorskiego ;-)))) Odpowiedz Link