abstrakt2003 04.09.05, 14:12 Godzinka albo dwie "w siodle" to jest to co teraz potrzebuję najbardziej! Pozdr! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Idę pojeżdzić rowerem. 04.09.05, 16:11 Ja śmigałem wczoraj mniej-więcej o tej porze, więc też normę wyrobiłem. Weźcie sweterki, wieczorem jest zimno (to mówi doświadczenie). Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Idę pojeżdzić rowerem. 05.09.05, 11:01 Obyło się bez sweterka. Wycieczka krótka, ale intensywna :) Odpowiedz Link
sqh Re: Idę pojeżdzić rowerem. 05.09.05, 17:02 A ja byłem w sweterku, a podziębiony jestem... :-( Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: Idę pojeżdzić rowerem. 05.09.05, 18:08 sqh napisał: > A ja byłem w sweterku, a podziębiony jestem... :-( =================== Właśnie dlatego! Zgrzałeś się i cię przewiało! Masz za swoje! === Pozdrwiam! :) Odpowiedz Link
francesca12 A ja 05.09.05, 18:26 jadę zaraz rowerem na aerobic. Sport całą gębą - regeneruje duszę i ciało... Odpowiedz Link
kugliczka Re: A ja 06.09.05, 16:41 do franceski a gdzie chodzisz na areobik? kto prowadzi? ile płacisz? Odpowiedz Link
francesca12 AREOBIC TBC STEP BUP STRETCHING 06.09.05, 20:15 To "punkty ciężkości" zajęć, odbywaja się w wynajmowanej sali gimnatycznej w podstawówce w Starej Wsi - więc dla Otwocczan to średnio interesująca oferta, mimo to przyjeżdżają osoby z Otwocka i Celestynowa. Ćwiczenia są trzy razy w tygodniu (pon., śr. czw.) o 19, trwają godzinę zegarową, można chodzić raz, dwa lub trzy razy w tygodniu; jednorazowa lekcja kosztuje 12 PLN, jeśli zapłaci się z góry za cały miesiąc - to wychodzi po 9 polskich nowych. Nie wiem, czy to duzo, czy mało. Wczoraj byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona - instruktorka jest świetna - pełen profesjonalizm (przeszłam kurs pedagogiczno-metodyczny, to i znam zachowania nauczycieli, metody uników itd.) - może dlatego przyjeżdzają z O.? Jest to kontynuacja kursu sprzed wakacji, wiec nie rozpoczynanie od zera - wcześniej nie chodziłam - mimo to łatwo złapac rytm. IAE - polecam. To nie była reklama! Odpowiedz Link
kugliczka Re: AREOBIC TBC STEP BUP STRETCHING 06.09.05, 20:26 ja też się kiedys zastanawiałam nad areobikiem ale jakoś temat mi z głowy uleciał :( Odpowiedz Link
francesca12 Re: AREOBIC TBC STEP BUP STRETCHING 06.09.05, 20:29 A ja zwyczajnie chce się poruszać - niedługo na rowery po pracy nie będzie szans :( Odpowiedz Link
amigo9 Re: AREOBIC TBC STEP BUP STRETCHING 07.09.05, 17:07 No ja, jak się już zmotywowałam, żeby się do jakiejś siłowni/na aerobik zapisać, to się okazało, że jestem w ciąży:(. Ale za parę miesięcy chyba się skuszę, co by pozbyć się tych kilogramów. Kugliczka, Ty byś chciała chodzić w Otwocku? Samej to mi się pewnie nie będzie chciało. Odpowiedz Link
sqh Re: Idę pojeżdzić rowerem. 05.09.05, 18:27 E, to chyba jednak przez te lody w McDonaldzie... Bo wiecie, kończy się okres ważności kuponów promocyjnych i muszę je wykorzystać :-))) Odpowiedz Link