duxes 26.02.07, 21:07 Zwracam się z prośbą o informacje /jeśli to możliwe/poszukuję dobrego ortopedy-chirurga -czeka mnie operacja kolana po przebytym wypadku,Wiem że Otwock słynie z takich zabiegów/jest jednym z najlepszych miejsc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duxes Re: Dobry ortopeda 27.02.07, 08:34 Bardzo mi na tym zależy ,czy ktoś zna kogoś jeszcze? Odpowiedz Link
patsik Re: Dobry ortopeda 27.02.07, 09:40 naprawdę Otwock słynie z dobrych ortopedów??? to ja mam jakiegoś wielokrotnego pecha chyba..... Odpowiedz Link
gwiazdanowegoformatu Re: Dobry ortopeda 27.02.07, 10:41 Jest lekarz, który zajmuje sie wylacznie kolanami. Nazywa sie dr. Langner. Jest ordynatorem oddziału V - na oddziale tym operuje sie glownie kolana. Jest to jeden z lepszych specjalistów w rejonie Warszawskim, wiem, ze przyjmuje tez prywatnie w jakiejs klinice w Warszawie. Jesli jakis sportowiec ma kontuzje kolana, to klub i zawodnik robi wszystko, zeby dostac sie do dr. Langnera. Mnie operowal kilka lat temu i nie mam zadnych problemow z kolanem. Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Dobry ortopeda 27.02.07, 11:14 są dobrzy, tylko nie można zapominać o wdzięczności;):) Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Dobry ortopeda 27.02.07, 13:34 E ta, Ciiiiiii, przecież każdy niemalże o tym wie, jeżeli miał kontakty "ortopedyczne" ze szpitalem Odpowiedz Link
francesca12 Tylko ryby nie biorą :) 02.03.07, 08:19 No właśnie, każdy wie, że mimo teoretycznego zakazu łapówkarstwo kwitnie - ale jak położyć temu kres, jeśli stawka jest najwyższa - nasze zdrowie i lepsze traktowanie? Nigdy nie zapomnę pewnemu doktorowi, który ponad 10 lat temu składał mi "na żywca" złamany obojczyk :DD Już wiem, dlaczego nie było to robione operacyjnie :) hihihi Odpowiedz Link
patsik Re: Dobry ortopeda 27.02.07, 19:18 aaa..to ja już wiem, czemu trafiam na tych gorszych - bo ja z tych niewdzięcznych jestem..... Odpowiedz Link
duxes Re: Dobry ortopeda 01.03.07, 20:14 Dziękuję ,ale macie chyba rację z innych żródeł też się dowiedziałem o dr .Langnerze. Odpowiedz Link
filemonka79 Re: Dobry ortopeda 08.03.07, 10:15 ja również polecam dr Langnera z Krasickiego (szpital im. A. Grucy), operował mi kolano kilka lat temu, dokładniej robił poprawkę po profesorce Klepurskiej-Branickiej (już na emeryturze), która ją wcześniej sknociła, żaden inny lekarz nie chciał się tego podjąć. Groziło mi kalectwo do końca życia, usztywnione kolano. To fantastyczny fachowiec, jestem mu bardzo wdzięczna za to co dla mnie zrobił. Jest naprawdę bardzo dobry w tym co robi, potrafi ocenić stan zdrowia kolan i kręgosłupa człowieka po jego chodzie. Wiem też, że przyjmuje w prywatnej klinice w Warszawie Centrum Medyczne Damiana www.damian.com.pl Odpowiedz Link