arkadiuszoo 04.04.07, 14:03 Witam. Czy są może kamery on line które wysyłają swój sygnał do internetu, przez co można podejrzeć co nie co w mieście ? :) Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funcia2 Re: Kamery online w Otwocku 04.04.07, 16:05 U nas niema kasy na łatanie dziur w jezdniach, ścieżki rowerowe, z budynku UM sypie się tynk, niema dopłat do przedszkoli (na 5 godz.) nie ma przyzwoitego placu zabaw dla dzieci - a co dopiero na kamery. Odpowiedz Link
kynast1 Re: Kamery online w Otwocku 04.04.07, 16:27 Są za to SOSNY, pięknie SOSNY. Przyszły mieszkaniec Otwocka Kynast Odpowiedz Link
arkadiuszoo Re: Kamery online w Otwocku 04.04.07, 16:35 :) tak, sosny są piękne. Z czystej ciekawości zapytałem o takie kamery, często urzędy miasta tu i ówdzie montują. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
funcia2 Re: Kamery online w Otwocku 04.04.07, 18:23 Byłoby to ciekawe doświadczenie, ale obawiam się że nasi rządzący nie wpadną na taki pomysł:( Ja wiem, może i dobrze. Nasza społeczność - bez obrazy wiadomo, że nie wszystka - jest trochę mało dbająca o wspólne mienie i nie wiadomo ile czasu takie kamerki by powisiały. Odpowiedz Link
kubek Ale jakby to były kamery policyjne to by powisiały 04.04.07, 20:59 Jest kilka miejsc w których można by było oglądać mrożące krew w żyłach horrory ;) Odpowiedz Link
arkadiuszoo Re: Ale jakby to były kamery policyjne to by powi 05.04.07, 09:25 :) Może sami na pomysł zainstalowania kamery nie wpadną, więc może im w tym pomóc... ;) Odpowiedz Link
funcia2 Re: Ale jakby to były kamery policyjne to by powi 05.04.07, 21:39 A o których miejscach myślisz? Ja uważam, że NON-STOP O i jeszcze mogliby powiesić koło ronda przy Adrii, żeby było witać kto tak piszczy nocami ;) Odpowiedz Link
kubek Kamera to chyba doznań dźwiękowych nie oddaje 06.04.07, 11:21 do tego rzadko się zdarza aby obraz miał ciągły strumień, tylko tak co 10 sekund, więc nie ma rady nie zobaczymy naszych nocnych otwockich wyścigów live :( Odpowiedz Link
funcia2 Niestety :( 06.04.07, 21:36 ale zawsze można podejrzeć, kto lubi sobie jeździć kilka razy wokoło ronda (a wtedy piszczy jak cholera) Odpowiedz Link
adrian4u Re: Kamery online w Otwocku 05.04.07, 19:46 kiedyś nasze lokalne czasopisma/gazety miały kamerki netowe. Teraz - nie wiem. Szukajcie a znajdziecie:) A Odpowiedz Link