irenia 29.06.07, 08:37 Jak najszybciej dojechać z Warszawy do szpitala na ul. Konarskiego 13 w Otwocku autobusem lub pociągiem? Wiem, że jest kilka prywatnych firm autobusowych. Czy one jeżdzą tą samą trasą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Jak dojechać? 29.06.07, 09:35 Na Konarskiego dojeżdża Arka. Z Warszawy jedzie spod Novotelu (dawny hotel Forum), potem zatrzymuje się na żądanie na każdym przystanku w Alejach Jerozolimskich, na Waszyngtona, Patriotów. Odpowiedz Link
patsik Re: Jak dojechać? 29.06.07, 12:48 i chyba własnie Arką najszybciej :) I przystanek ma najbliżej Konarskiego - od pociągu trzeba ze dwa kilometry piechotą dojść, podobnie od innych autobusów. Tylko chyba trzeba wybrać kurs przez Śródborów - dobrze mówię? Odpowiedz Link
amigo9 Re: Jak dojechać? 29.06.07, 21:41 Tak Arka teoretycznie jeździ przez Samorządową, której boczną ulicą jest Konarskiego (szpital). Radziłabym jednak już w Otwocku powiedzieć kierowcy (przypomnieć ewentualnie), że tam się udajemy, bo czasami skracają trasę przez Reymonta i wtedy dalej do szpitala. No i Arka jeździ, jak chce... Odpowiedz Link
anatolijsofronow Re: Jak dojechać? 30.06.07, 20:51 111majka napisała: > Na Konarskiego dojeżdża Arka. Z Warszawy jedzie spod Novotelu (dawny hotel > Forum), potem zatrzymuje się na żądanie na każdym przystanku w Alejach > Jerozolimskich, na Waszyngtona, Patriotów. Na każdym to nie. Zatrzymywać się mogą tylko na niektórych. Odpowiedz Link
irenia Re: Jak dojechać? 01.07.07, 22:35 Serdecznie dziękuję za odpowiedzi. Mam jeszcze jedną prośbę. Nie mogę znaleźć aktualnego rozkładu jazdy Arki, jest tylko 2006. Macie może jakiegoś linka? Chciałabym również sprawdzić na których przystankach na pewno się zatrzymuje. Odpowiedz Link
amigo9 Re: Jak dojechać? 02.07.07, 10:43 Nie wiem, czy istnieje aktualny rozkład, a nawet jeśli istnieje, to Arka nie lubi trzymać się rozkładu niestety, przynajmniej tak było 2 lata temu, jak usiłowałam nią jeździć. Odpowiedz Link