kochanica.francuza 18.12.03, 16:51 Wpisywac się, forumowicze! Mnie ten zaszczyt jeszcze nie kopnął...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 16:53 kochanica.francuza napisała: > Wpisywac się, forumowicze! > Mnie ten zaszczyt jeszcze nie kopnął...;-))) Mnie owszem ....już nawt nie wiem ile razy :) Raz z informacją - dlaczego ...a potem cała rozmowa pomiędzy mną Naumą i Janem ....Bawimy się w wycinanki :) a raczej Arcy się bawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 16:55 kora3 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > Wpisywac się, forumowicze! > > Mnie ten zaszczyt jeszcze nie kopnął...;-))) > > Mnie owszem ....już nawt nie wiem ile razy :) > Raz z informacją - dlaczego ...a potem cała rozmowa pomiędzy mną Naumą i Janem > ....Bawimy się w wycinanki :) a raczej Arcy się bawi :) > Ale wycinanki (ludowe) nie są tradycja bozonarodzeniową...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 16:58 Już poszło kilka wycinek. Pierwsza za mój pogląd na chrześcijańskiego boga. Druga w związku z uzyciem sformułowania "fałszywy bożek". Trzecia dziś w dyskusji o miłości ojcowskiej i poczynaniu dzieci (było to właśnie w tym miejscu, gdzie przed chwilą się wpisałaś, Kochanico :) Niestety, nie mam czasu, żeby wklejać wszystko z powrotem. Jak napisałem w mailu teraz zapisuję WSZYSTKIE swoje wypowiedzi tutaj. Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
zenna Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 17:08 Zglaszam sie z dwoma wycietymi postami :) Jeden o Dorotce i jej zdziwieniu Piesnia nad Piesniami, a drugi o zlu - chyba za cytat z ojca Jaegera, ktory Arcy najwyrazniej zrozumial opacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 17:37 no to i ja dolaczam cala zabluzniona, pelna bluzgow, podziurawiona. Juz nie pamietam co bylo pierwej a co ostatnio wyciete, w kazdym razie niech najwyzsze przedstawicielstwo Pana Boga raczy zauwazyc ze ci ktorych wycina, sa najbardziej zainteresowani natura religijnosci. A poza tym skoro tyle osob narzeka to moze cos nie tak jest z arcyczystym wyobrazeniem Boga i zycia? Jak to mowi hasydzkie przyslowie (sory jesli nieco przeinaczylam ale o sens chodzi), kto ma wiecej niz 50% pewnosci iz posiada prawde, to wielkie szczescie i blogoslawienstwo Panskie, i duza przy tym pokora wiedzy. Kto ma 65 % przekonania o prawdzie ten jest rowniiez niezle blogoslawwiony, i chwala Panu, Ale kto ma juz 75 % to juz troche niebezpiecznie, natomiast 100% to powazna chooroba. Trzeba by sie zwrocic o pomoc do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 18:13 ja tez dostalem szereg wycinanek, juz nawet pogubilem sie ile. Co ciekawe zwykle za odpowiedzi polemiczne "bluzniercom" co powinno byc raczej po linii Arcy. Chodzi o to by zmyc farbe do podloza, zaden slad nie moze zostac. Zlo trzeba wykorzenic nawet z obroncami wiary. A dla ciebie Arcy, to ja lubie wycinanki zalipianskie. jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 19:23 jan33 napisał: > ja tez dostalem szereg wycinanek, juz nawet pogubilem sie ile. Co ciekawe > zwykle za odpowiedzi polemiczne "bluzniercom" co powinno byc raczej po linii > Arcy. Chodzi o to by zmyc farbe do podloza, zaden slad nie moze zostac. Zlo > trzeba wykorzenic nawet z obroncami wiary. > A dla ciebie Arcy, to ja lubie wycinanki zalipianskie. > jan33 janie ...a ja się chyba domyslam czemu Arcy Cię wycina :) Całkiem to prozaiczna przyczyna :))) ale Arcy wpadł na to dopiero teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 20:21 kora3 napisała: > > janie ...a ja się chyba domyslam czemu Arcy Cię wycina :) > Całkiem to prozaiczna przyczyna :))) ale Arcy wpadł na to dopiero teraz :) **** jak mozesz odkryj swe przypuszczenia bo nie domyslam sie. Zauwazylem wlasnie ze wycial moja odpowiedz do zenny w "twoim watku". Ona napisala do niego ze jej rece i spodenki opadaja na te glupoty, a ja skomentowalem zartobliwie czemu zaslania sie spodenkami gimnstycznymi niech juz cala prawde ujawni czy cos w tym stylu. A arcy ciach nozycami. Ciagle nie moge dojsc jaka logika mu przeswieca przy tych wycinankach. pozdr. jan33 > > Odpowiedz Link Zgłoś
zenna Re: KLUB WYCINANYCH 18.12.03, 21:45 jan33 napisał: > **** > jak mozesz odkryj swe przypuszczenia bo nie domyslam sie. Zauwazylem wlasnie > ze wycial moja odpowiedz do zenny w "twoim watku". Ona napisala do niego ze > jej rece i spodenki opadaja na te glupoty, a ja skomentowalem zartobliwie > czemu zaslania sie spodenkami gimnstycznymi niech juz cala prawde ujawni czy > cos w tym stylu. A arcy ciach nozycami. Ciagle nie moge dojsc jaka logika mu > przeswieca przy tych wycinankach. > pozdr. > jan33 Az dziw, ze te opadajace spodenki jakos sie ostaly... Glosuje za tym, ze to slowko 'gimnastyczne' tak zle na Arcego podzialalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: KLUB WYCINANYCH 19.12.03, 13:15 jan33 napisał: > kora3 napisała: > > > > janie ...a ja się chyba domyslam czemu Arcy Cię wycina :) > > Całkiem to prozaiczna przyczyna :))) ale Arcy wpadł na to dopiero teraz :) > **** > jak mozesz odkryj swe przypuszczenia bo nie domyslam sie. Zauwazylem wlasnie ze > > wycial moja odpowiedz do zenny w "twoim watku". Ona napisala do niego ze jej > rece i spodenki opadaja na te glupoty, a ja skomentowalem zartobliwie czemu > zaslania sie spodenkami gimnstycznymi niech juz cala prawde ujawni czy cos w > tym stylu. A arcy ciach nozycami. Ciagle nie moge dojsc jaka logika mu > przeswieca przy tych wycinankach. A doszedleś już do tego jaka logika mu przyświeca przy jego wypowiedziachj? Odpowiedz Link Zgłoś
psychoguru Podziemna linka 18.12.03, 20:09 Ta linka zostala wycieta a jest nuvka i baardzo ciekawa: polityka.onet.pl/162,1144511,1,0,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Korcia, czemu arcy wycina jana? 18.12.03, 20:24 kochanica.francuza napisała: > Wpisywac się, forumowicze! > Mnie ten zaszczyt jeszcze nie kopnął...;-))) Bo jak nie z tego powodu, co jan podaje, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 ;) 18.12.03, 20:35 Moim zdaniem wycinka zaczęła przybierać na sile w momencie kiedy Arcy odkrył, ze większość z nas w tym Jan (ale nie tylko On) odpowiada co odpowiada, ale na ogół w całości bądź fragmentami .....cytuje swego przedmówcę ...i tak Arcy ciachnął posta Baby jagi :) ale "bluźniercza" wypowiedź pozostała, bo ja ją cytowałam :) a więc wszystko co jest zdaniem Arcy do wycinki pozostawało :) Sądze,z e dlatego zaczął ciąć wszystko co owe cytaty zawierało ..Jak znam życie Arcy zaprzeczy, ale i tak zauważyłam już tę prawidłowość :) Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ;) 19.12.03, 12:55 Ciekawe czy na koniec Arcykr jako maksymę życiową wypisze sobie na czole: "jak nie masz co, to wytnij się sam" :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ;) 19.12.03, 13:03 Ciekawostka: wkleiłem z powrotem coś, co Arcy ciachnął i już prawie 24h nie widzę reakcji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: ;) 19.12.03, 13:18 nauma napisał: > Ciekawe czy na koniec Arcykr jako maksymę życiową wypisze sobie na czole: > "jak nie masz co, to wytnij się sam" :)))))))))))))))) Nie wiem,c zy zdajez sobie z tego sprawę, ale to jest synonim kastarcji. Wyciąć kogoś = wykastrować kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ;) 19.12.03, 13:25 Odejmij literki "tr" ze swojego posta, a będzie grać. Nie chcę, żeby Arcykr wycinał sobie COŚ. Chodziło mi o całkowite wycięcie SIĘ. Czyli kasowanie. A co do kastracji to ktoś już porównywał go z Orygenesem. (Chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ;) 19.12.03, 16:43 nauma napisał: > Odejmij literki "tr" ze swojego posta, a będzie grać. Nie chcę, żeby Arcykr > wycinał sobie COŚ. Chodziło mi o całkowite wycięcie SIĘ. Czyli kasowanie. > A co do kastracji to ktoś już porównywał go z Orygenesem. (Chyba) Gdzie i kto to Orygenes? Coś mi miga mitologia starogrecka, ale nic więcej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: ;) 19.12.03, 16:55 kochanica.francuza napisała: > Gdzie i kto to Orygenes? > Coś mi miga mitologia starogrecka, ale nic więcej nie wiem. wiem.onet.pl/wiem/0108da.html Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ;) 19.12.03, 23:50 W tym linku o Orygenesie nie zapisano, że się facet wykastrował, żeby uniknąć pokus... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 20.12.03, 08:30 nauma napisał: > W tym linku o Orygenesie nie zapisano, że się facet wykastrował, żeby uniknąć > pokus... Nie wolno się samookaleczać. Zwalczanie pokus kształtuje chartakter. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 19.12.03, 13:10 kora3 napisała: > Jak znam życie Arcy zaprzeczy, A właśnie, że nie zaprzeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: ;) 19.12.03, 13:23 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > Jak znam życie Arcy zaprzeczy, > A właśnie, że nie zaprzeczę. zapewne z przekory ...gdybym tego nie napisał - zaprzeczyłbyś ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 19.12.03, 13:25 kora3 napisała: > zapewne z przekory ...gdybym tego nie napisał - zaprzeczyłbyś ... > :D Wcale nie. Jestem prawdomówny. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: ;) 19.12.03, 13:28 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > zapewne z przekory ...gdybym tego nie napisał - zaprzeczyłbyś ... > > :D > Wcale nie. Jestem prawdomówny. Po byku, nałogowy kłamca... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 20.12.03, 08:15 mike_mike napisał: > Po byku, nałogowy kłamca... Możesz zacytować przykład mojej kłamliwej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: ;) 22.12.03, 09:44 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Po byku, nałogowy kłamca... > Możesz zacytować przykład mojej kłamliwej wypowiedzi? Dobrze wiesz, że nie będzie mi się chciało grzebać po twoich postach. Ale jeden przykład - wypowiedź dotycząca wieku - jesteś nastoletnim gówniarzem, a twierdzisz, że masz 29 czy iles tam lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 09:54 mike_mike napisał: > arcykr napisał: > > > mike_mike napisał: > > > > > Po byku, nałogowy kłamca... > > Możesz zacytować przykład mojej kłamliwej wypowiedzi? > > Dobrze wiesz, że nie będzie mi się chciało grzebać po twoich postach. Ale jeden > > przykład - wypowiedź dotycząca wieku - jesteś nastoletnim gówniarzem, a > twierdzisz, że masz 29 czy iles tam lat. Hmmm ja mam przynajmniej 2 przykłady ..Jeden oczywisty Arcy : wyciąłeś swój wątek o ocaleniu 9sądzę,z e z powodu mej wypowiedzi, choc może i z powodu wypowiedzi Psycho) a kiedy Ci to zarzuciłam przywróciłeś ten watek - radośnie mi oznajmiając, ze się myle co do jego usuniecia i zbyt pośpiesznie Cię oceniłam w tyzm wzgledzie ... Kłamiesz obrzydliwie - bo ja tego watku szukałam r.oznymi sposonbami wcześniej nim napisałam,ze go wyciachałeś :) Nie było :) po przywróceniu go tymi samymi sposobami dało się go łatwo namierzyć - sprawdziłam :) A drugie to Twoje fantazjowanie na temat własnego wygladu i wrazenia, jakie robisz na kobietach ..oraz przeżyć dotyczących obserwacji dziewczęcej masturbacji ...przeciętnie uzdilniony gimnazjalista ma tyle co ty polotu, wiedzy i finezji "na temat' :) Ale to sa akurat wytwory chorej wyobraźni i skrzywionej osobowości ...trudno te objawy nazwać nawet kłamstwami - to sa raczej z tego co widzę urojenia i fantazje :) przedstawiono Ci tu fakty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 09:59 kora3 napisała: > A drugie to Twoje fantazjowanie na temat własnego wygladu i wrazenia, jakie > robisz na kobietach ..oraz przeżyć dotyczących obserwacji dziewczęcej > masturbacji ...przeciętnie uzdilniony gimnazjalista ma tyle co ty polotu, wiedz Tu akurat pozwolę się nie zgodzić z Tobą Kora. Jestem przekonany, ze Arcy w to wierzy - zatem to nie kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 10:40 mike_mike napisał: > kora3 napisała: > > > > A drugie to Twoje fantazjowanie na temat własnego wygladu i wrazenia, jaki > e > > robisz na kobietach ..oraz przeżyć dotyczących obserwacji dziewczęcej > > masturbacji ...przeciętnie uzdilniony gimnazjalista ma tyle co ty polotu, > wiedz > > Tu akurat pozwolę się nie zgodzić z Tobą Kora. Jestem przekonany, ze Arcy w to > wierzy - zatem to nie kłamstwo. no zatem napisałam,ze ponieważ nosi to cechy urojeń to trudno to nazwać kłamstwami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 10:42 kora3 napisała: > mike_mike napisał: > > > kora3 napisała: > > > > > > > A drugie to Twoje fantazjowanie na temat własnego wygladu i wrazenia, > jaki > > e > > > robisz na kobietach ..oraz przeżyć dotyczących obserwacji dziewczęcej > > > masturbacji ...przeciętnie uzdilniony gimnazjalista ma tyle co ty pol > otu, > > wiedz > > > > Tu akurat pozwolę się nie zgodzić z Tobą Kora. Jestem przekonany, ze Arcy > w > to > > wierzy - zatem to nie kłamstwo. > > no zatem napisałam,ze ponieważ nosi to cechy urojeń to trudno to nazwać > kłamstwami :) Znaczy sie nie doczytałem do końca... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 10:45 mike_mike napisał: > kora3 napisała: > > > mike_mike napisał: > > > > > kora3 napisała: > > > > > > > > > > A drugie to Twoje fantazjowanie na temat własnego wygladu i wraz > enia, > > jaki > > > e > > > > robisz na kobietach ..oraz przeżyć dotyczących obserwacji dziewc > zęcej > > > > masturbacji ...przeciętnie uzdilniony gimnazjalista ma tyle co t > y pol > > otu, > > > wiedz > > > > > > Tu akurat pozwolę się nie zgodzić z Tobą Kora. Jestem przekonany, ze > Arcy > > w > > to > > > wierzy - zatem to nie kłamstwo. > > > > no zatem napisałam,ze ponieważ nosi to cechy urojeń to trudno to nazwać > > kłamstwami :) > > Znaczy sie nie doczytałem do końca... :-) Spoko :) zdarza się :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 10:49 W sumie, to przydałoby się namierzyć tego Antykra, bo prędziej czy później (a może już tak jest) stanie się niebezpieczny dla siebie i być może otoczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 12:38 mike_mike napisał: > W sumie, to przydałoby się namierzyć tego Antykra, bo prędziej czy później (a > może już tak jest) stanie się niebezpieczny dla siebie i być może otoczenia... daleka byłabym od tego ...przyznam, ze ze strachu :( Maiałm do czyninie bezpośrednio z osobą chora psychicznie, nie przyjmujaca tego faktu do wiadomości i mająćą religijną ideę nadwartościową :( Owszem była to osoba niebezpieczna i co z tego ??? dopóki chory nie popełni czynu zabronionego w sposób wskazujący na zaburzenia psychiczne nikt nie może delikwenta skierowac przymusowo na leczenie, czy chocby badania ..A jak słusznie gdzieś zauważyłeś - chory nie przyjmuje do wiadomości, ze jest chory i nie czuje potrzeby leczenia ...Błedne koło :( Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 12:55 kora3 napisała: > mike_mike napisał: > > > arcykr napisał: > > > > > mike_mike napisał: > > > > > > > Po byku, nałogowy kłamca... > > > Możesz zacytować przykład mojej kłamliwej wypowiedzi? > > > > Dobrze wiesz, że nie będzie mi się chciało grzebać po twoich postach. Ale > jeden > > > > przykład - wypowiedź dotycząca wieku - jesteś nastoletnim gówniarzem, a > > twierdzisz, że masz 29 czy iles tam lat. > > Hmmm ja mam przynajmniej 2 przykłady ..Jeden oczywisty Arcy : wyciąłeś swój > wątek o ocaleniu Wcale nie wyciąłem - po prostu go przeoczyłaś... > Kłamiesz obrzydliwie - bo ja tego watku szukałam r.oznymi sposonbami wcześniej > nim napisałam,ze go wyciachałeś :) Dziwne... Ja go zauważyłęm bez wysiłku. > A drugie to Twoje fantazjowanie Skąd wiesz, że fantazjowanie? > Ale to sa akurat wytwory chorej wyobraźni i skrzywionej osobowości ...trudno te > objawy nazwać nawet kłamstwami - to sa raczej z tego co widzę urojenia i > fantazje :) Zobaczymy, co napisze kochanica po tej randce... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Kłamstwa i wymysły :) 22.12.03, 15:33 arcykr napisał: >.Jeden oczywisty Arcy : wyciąłeś swó > j > > wątek o ocaleniu > Wcale nie wyciąłem - po prostu go przeoczyłaś... Nieprawda ...szukałam go przy pomocy narzędzi dostępnych na forum i nie było go !!! Umiej się przyznac do błedu człowieku ...bo naprawdę jesteś kupą zakłamania ...Wyciąłeś go i przywróciłeś ... > > > Kłamiesz obrzydliwie - bo ja tego watku szukałam r.oznymi sposonbami wcześ > niej > > nim napisałam,ze go wyciachałeś :) > Dziwne... Ja go zauważyłęm bez wysiłku. Owszem, jak go przywróciłeś ... > > > A drugie to Twoje fantazjowanie > Skąd wiesz, że fantazjowanie? Intuicja i wiedza z Twoich postów, która pomaga mi wnioskować na temat głównych nurtów Twej osobowości i choroby ... > > > Ale to sa akurat wytwory chorej wyobraźni i skrzywionej osobowości ...trud > no te > > objawy nazwać nawet kłamstwami - to sa raczej z tego co widzę urojenia i > > fantazje :) > Zobaczymy, co napisze kochanica po tej randce... ;-) Podziwiam ją za odwagę ....janiespotkałabym się z Tobą sam na sma nawet za wielkie pieniądze ....wiem, czego się mozna spodziewać ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: ;) 19.12.03, 18:19 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > zapewne z przekory ...gdybym tego nie napisał - zaprzeczyłbyś ... > > :D > Wcale nie. Jestem prawdomówny. :) Wolałam sie "zabezpieczyć" tym prostym zabiegiem psychologicznym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: ;) 20.12.03, 02:05 kora3 napisa3a: > arcykr napisa3: > > > kora3 napisa3a: > > > > > zapewne z przekory ...gdybym tego nie napisa3 - zaprzeczy3byś ... > > > :D > > Wcale nie. Jestem prawdomówny. > > :) Wola3am sie "zabezpieczyć" tym prostym zabiegiem psychologicznym :))) > ale ze mnie gluptaska, przeciez powinnam kazdy wpis konczyc, a moze i zaczynac, inwokacja do Arcyka: Wytnij mnie! Wytnij mnie!No juz! Na nic nie czekaj, ciachaj, rznij, szczekaj!! UUUUUuuuuuuu, nie moge, ale on sobie uzywa!!!! Bedzie mial z czego sie spowiadac sw. Klucznikowi. Nastepny (po sw.Janie) niewyzytek z Mazowiec. > Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 20.12.03, 08:24 baba-jaga napisał: > Bedzie mial z czego sie spowiadac sw. Klucznikowi. Po śmierci za późno na spowiedź. Nastepny (po sw.Janie) > niewyzytek z Mazowiec. Cóż to "niewyzytek z Mazowiec"? Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: ;) 21.12.03, 01:37 arcykr napisa3: > baba-jaga napisa3: > > > Bedzie mial z czego sie spowiadac sw. Klucznikowi. > Po śmierci za późno na spowiedź. > > Nastepny (po sw.Janie) > > niewyzytek z Mazowiec. > Cóż to "niewyzytek z Mazowiec"? jak mnie wytniesz to Ci moze powiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
zenna Re: ;) 20.12.03, 09:52 "Katuj! Tratuj! Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Męcz mnie! Dręcz mnie Ręcznie! Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! Ech butem, Knutem, Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ;) 20.12.03, 18:51 zenna napisała: > "Katuj! > Tratuj! > Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. > Męcz mnie! > Dręcz mnie > Ręcznie! > Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! > Ech butem, > Knutem, > Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem!" > > :) O cholera, jestem pod wrazeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
zenna Re: ;) 20.12.03, 19:38 kochanica.francuza napisała: > zenna napisała: > > > "Katuj! > > Tratuj! > > Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. > > Męcz mnie! > > Dręcz mnie > > Ręcznie! > > Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! > > Ech butem, > > Knutem, > > Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem!" > > > > :) > O cholera, jestem pod wrazeniem! No, skojarzylo mi sie "Tango kat" :) Jeszcze mozna bylo dalej pociagnac: "za cie - dla cie - w szmacie - ja pojde na kraj swiata - kacie moj", ale bez przesady... mimo Uroku Arcykra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: ;) 21.12.03, 01:55 arcyk napisal: > > > Po śmierci za późno na spowiedź. > > a jesli zwazyc glebiej szlachetne slowa Jezusa, skierowane do kaplana: MUSISZ SIE NA NOWO URODZIC, to ho, ho, droga jeszcze daleka. > > Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 21.12.03, 05:28 baba-jaga napisał: > a jesli zwazyc glebiej szlachetne slowa Jezusa, skierowane do > kaplana: Ale nie ochrzczonego. MUSISZ SIE NA NOWO URODZIC, Chodziło o wymóg, a nie o nieuknioną konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 21.12.03, 05:24 baba-jaga napisał: > No, ale jesli spowiedzi nie bedzie po tej cielesnej > smierci (pierwszej?), to i KK tez chyba nie bedzie, Po śmierci przecgodzi się do Kościoła cierpiącego w czyśćcu lub triumfującego w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: ;) 21.12.03, 05:27 arcykr napisa3: > baba-jaga napisa3: > > > No, ale jesli spowiedzi nie bedzie po tej cielesnej > > smierci (pierwszej?), to i KK tez chyba nie bedzie, > Po śmierci przecgodzi się do Kościo3a cierpiącego w czyśćcu lub triumfującego w > niebie. moja s.p. babcia, bogobojna katoliczka, mowila ze pieklo jest na ziemi. pewnie po niej mam te herezje. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: ;) 21.12.03, 05:31 baba-jaga napisał: > moja s.p. babcia, bogobojna katoliczka, mowila ze pieklo jest na ziemi. Niewątpliwie zaczyna się na ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza I oto dołączam! Arcy mnie wyciął! 21.12.03, 18:22 Niewinny pościor o wyrywaniu mamie odkurzacza z ręki i samodzielnym sprzątaniu mieszkania. Co w tym bluznierczego??? Czy może to, ze wszyscy moga przeczytać, co Arcy mógłby zrobić, gdyby chciał??? Odpowiedz Link Zgłoś