Dodaj do ulubionych

Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 09:18
Obserwuj wątek
    • Gość: obser Re: Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice IP: *.centertel.pl 07.07.11, 12:43
      VIP Akademia Jazdy
      • Gość: jacek tylko nie VIP IP: *.play-internet.pl 07.07.11, 13:14
        Vip ????
        Jaja sobie robisz człowieku???????
        Robiłem u nich łączony AiB i gorzej trafić nie mogłem..
        Na B- instruktor siedział w aucie jak dmuchana lala z sexshopu , non stop gadał przez telefon, biegał po stacjach benzynowych za kibelkiem lub jedzeniem i chwalił się jaki z niego to nie jest kozak na laski ...
        Na kat A 1 wystraszony instruktor na 3-4 kursantów jednoczesnie non stop z telefonem przy uchu lub plotkował z kolesiami z innych szkół...zero szkolenia tylko jeżdżenie 8ki i takie tam..masakra jakas

Dobrze poszukaj po forum - jakoś zachwytów bad VIPem nie ma
    • Gość: Trauma Re: Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 16:34
      A ja się uczyłem w szkole Łukasz na Dworcu Wileńskim i jak dla mnie ok.Przede wszystkim wysoka kultura osobista instruktora,punktualność,uczciwość-nauczył mnie naprawdę dużo.Plac manewrowy blisko,trasy egzaminacyjne też...zero problemów.
      • Gość: w-l Re: Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.11, 11:39
        Ja też polecam szkołę jazdy Łukasz. Instruktor naprawdę świetny. Wielkim plusem jest plac blisko szkoły. Polecam. Telefon do nich 505-849-138.
    • Gość: Marcos Re: Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:06
      www.doszkalanie.pl brałem dodatkowe jazdy. Nie miałem problemów.
      • Gość: Parasol Re: Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice IP: *.aster.pl 11.07.11, 20:56
        "Lis" Szkoła jazdy Jacka Lipińskiego. Miałam tam jazdy doszkalające po fatalnym kursie w MotoAkademi. Pan Jacek cierpliwie wytłumaczy, nie krzyczy i cały czas poświęca na nauke.
    • Gość: gość2 Re: Wpisujcie ucziwe OSK - Warszawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.12, 23:16
      Brałam jazdy doszkalające na Radarowej w szkole jazdy OLKA instruktorzy fajni tylko właścićel robił trochę problemu bardzo nerwowy a tak to spoko. A cały kurs robiłam w Ursusie w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego ul. Plutonu Torpedy polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka