Dodaj do ulubionych

Certyfikat przewoźnika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 19:28
Możesz samodzielnie przygotować się do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowej przewoźników. Możesz poświęcić na to mnóstwo czasu. Ale po co? Zapisz się już dziś na specjalny kurs, organizowany przez ośrodek ABC-Szkolenia.

Mając świadomość tego, jak trudno przyswoić ogrom wiedzy niezbędny do uzyskania pozytywnego wyniku na egzaminie, szkolenia prowadzone są przez odpowiednio wykwalifikowanych pracowników. Ich doświadczenie oraz pedagogiczne podejście pozwala na prowadzenie zajęć, które rzetelnie przygotowują do egzaminu. Kursanci otrzymują niezbędne materiały, także do samodoskonalenia. Podczas zajęć kładziemy największy nacisk na rozwiązywanie zagadnień problemowych, ponieważ to one sprawiają najwięcej trudności.

Chcesz otrzymać solidne przygotowanie do egzaminu? Chcesz uzyskać certyfikat kompetencji zawodowej przewoźników bez zbędnego stresu? Skontaktuj się z nami już teraz, by zarezerwować jeden z terminów.
Certyfikat przewoźnika
Obserwuj wątek
    • Gość: ABC Testy na certyfikat przewoźnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.14, 13:29
      Egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych łatwiejszy z testami on-line

Kompetencje zawodowe w przypadku, gdy starasz się o licencję przewoźnika i pragniesz taką firmę posiadać, wymagają od ciebie między innymi uzyskania odpowiedniego certyfikatu. W tym celu musisz zdać państwowy egzamin organizowany przez Instytut Transportu Samochodowego. Dwugodzinny test wymaga rozwiązania przez ciebie 64 pytań z ogólnej, całkiem pokaźnej puli podstawowej. Uważasz, że to dużo?

Skorzystaj z pomocy w opanowaniu potrzebnej wiedzy wykorzystując ogólnie dostępne testy on-line na certyfikat kompetencji zawodowych dla przewoźników. Testy są doskonałym wsparciem dla ciebie, jeśli z jednej strony chcesz mieć pewność opanowania wiedzy we właściwym stopniu, a z drugiej pragniesz wyeliminować stres egzaminacyjny. Samo zmierzenie się z konkretnymi pytaniami pozwala ci już przyzwyczaić się do ich formy i posiadanego na odpowiedź czasu. Rozwiązuj zadania w bezstresowych warunkach domowych, a umożliwiają też sprawdzenie poziomu wiedzy i określenie obszarów wymagających uzupełnienia. Znajdziesz je na stronie internetowej i skorzystasz z nich bez żadnych opłat dodatkowych.

Przekonaj się, ile możesz zyskać!
      testy.abc-szkolenia.com/---------------------------------------
      ABC Szkolenia
      Tel. 531-700-182
      abc-szkolenia.com/
      • Gość: Bogdan Re: Testy na certyfikat przewoźnika IP: *.free.aero2.net.pl 29.07.14, 11:39
        Chodziłem na Państwa szkolenie, poziom zajęć oraz sposób przekazywania informacji były na bardzo dobrym poziomie. Zdałem egzamin za pierwszym razem i od pół roku prowadzę swoją działalność. Pozdrawiam i dziękuję.
    • emiillia Re: Certyfikat przewoźnika 23.02.17, 19:17
      Witam. Dysponuję bazą testów z odpowiedziami i zadań z rozwiązaniami krok po kroku, przydatnych do zaliczenia kursu kompetencji zawodowych. Baza z grudnia więc świeżutka, dodam, że zdałam za pierwszym razem ; -) Kontakt: emiillia@wp. pl
    • pawlos8800 Re: Certyfikat przewoźnika 19.10.17, 18:02
      -
      -

Witam, na początku 2017r. zdałem egzamin za PIERWSZYM podejściem, bez żadnych kursów !!
      Chętnie podzielę się materiałem (jest tego sporo).

Posiadam:
      -skan książki ATiP,
      -bazę KILKU TYSIĘCY pytań testowych zamkniętych,
      -ponad 100 zadań problemowych otwartych,
      -bardzo dużo konspektów, zdjęć egzaminów,
      -plików z komentarzem i objaśnieniem zadań egzaminacyjnych,
      -ustawy, rozporządzenia potrzebne do odpowiedniego przygotowania się do egzaminu.

Zapraszam do kontaktu: pawlos8800@gmail.com

-
      -
    • miro77770 Re: Certyfikat przewoźnika 13.03.19, 07:47
      Jak chcecie uczyć się do testów to tylko wyłącznie polecam materiały ze strony certyfikatkompetencjizawodowych.pl/ , widziałem szereg różnych testów i tylko te testy z tej strony się pokryły na egzaminie w ok 80-90%. Tak samo z zadaniami. Fajna rzecz to symulator gdzie można poćwiczyć udzielanie odpowiedzi bez żadnych limitów i ograniczeń

Na dodatek jest to legalna firma która wystawia faktury vat i chyba sa liderami w tej branży.

ps. Kurs nie jest obowiązkowy, wystarczy nauczyć się testów i zapisac się na egzamin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka