Gość: pavel Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.zamosc.mm.pl 14.09.13, 21:53 Cóż, tak to czasem jest, że ogromna motywacja a przez to straszny stres nie pozwalają na zdanie egzaminu na prawo jazdy. Najgorsze jest pierwsze 10 minut egzaminu - stres, nowa sytuacja. Potem jakoś już się oswajasz. Najczęstszą przyczyną niepowodzen egzaminacyjnych jest stres właśnie. WORD zatrudnia psychologów - skorzystaj z ich pomocy. To bezpłatne! Może znajdziesz na stronie Nauka jazdy w Zamościu troszkę porad? Polecam tez stronę o nauce jazdy w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 13:05 Zapraszam na egzamin do Ostrołęki. Tel. 600-162-608.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi167 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: 185.12.21.* 19.09.13, 16:54 Witam Was, Podchodzę do egzaminu teoretycznego za tydzień ( już po raz czwarty) . Przerabiam dziennie tysiące pytań, czytam książki i to wszystko na nic. Zawsze zabraknie mi 1-2 pkt . Do tego jestem zmuszona brac pieniądze od rodziców , a ojciec jest bardzo skąpy. Zaluje kazdej zlotowki. Moje rodzenstwo zdalo za 1 razem, ale to bylo 7 lat temu;/ Ojciec ciagle wyrzuca mim, ze na nikogo nie wydal tyle pieniedzy co na mnie . Mowi mi ze sie do niczego nie nadaje, za kazdym razem jak kolejny raz podchodze do egzaminu mowi mi : i tak nie zdasz... Już nie wytrzymuje, nie wiem dlaczego jeszcze robię to prawko. Moja psychika jest na wykonczeniu. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhatanka1 Re: gabi! IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 19.09.13, 21:06 Jak ja Cie rozumiem:)Szczerze to myslalam,ze teoria to bedzie pestka-nauka zawsze szla mi dobrze jeszcze w szkole(daaaawno to bylo,bo ja stara jestem;)),na kursie jako pierwsza z grupy zdalam teorie wewn.,a w WORD-koszmar,ktory wpedzi mnie w depreche:( Tydzien temu zdawalam po raz pierwszy-1 pkt mi braknal,dzis po raz drugi-2pkt. Nie wiem czego sie jeszcze uczyc,bo wszystko mam opanowane.Najgorsze,ze czlowiek nigdy do konca nie wie cozle napisal.Podejrzewam,ze na technicznych rzeczach poleglam dzis,bo mialam zestaw typowy dla mechanika-jedno takie pytanie-jaka powinna byc glebokosc tych wzorkow na oponie.Strzelilam-ale czy dobrze?-nie dojdziesz... Wytrzymaj,zacisnij zeby,a tacie moze wytlumacz jak sie kiedys zdawalo teorie,a jak teraz.A moze mu tak podsun testdo rozwiazania?:)Moglaby mu minka zrzednac:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 12:08 Teorię proponuję zdać u siebie a na egzamin praktyczny zapraszam do Ostrołęki. Życzę powodzenia Jazdy przed egzaminem w Ostrołęce. tel. 600-162-608. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.net.stream.pl 22.09.13, 13:05 Doskonale rozumiem Cię. Moi rodzice nie płacili mi za egzamin ale ja z własnej kieszeni wydałam na to bardzo dużo pieniędzy bywały juz takie tygodnie, ze musiałam jesc sam ''chleb z wodą'' aby mieć na ten egzamin. Brałam tabletki bo byłam juz tak zdenerowana, ze nie mogłam normalnie funkcjonować. Nikt ze znajomych nawet nie pomgól mi, nie zaoferował pomocy aby pojeździć gdzies autem po jakiejs wiosce. Znajomi jak pytali się który raz zdajesz to tylko śmiali się w twarz. Od 2 miesiecy nie przystępuje do egzaminu ze względów finansowych. Pord zarobil na mnie obecnie chyba z jakieś 3 tys plus 3 tys dla instruktora. Można się załamać. Dawniej rzeczywiście latwiej było zdać egzamin. Przede wszystkim paliwo nie było tak drogie i można było jezdzic wiecej. Wyjechałas na miasto na 20 minut egzainator zobaczył sie jezdzisz dynamicznie i zdane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.sileman.net.pl 26.09.13, 19:51 ja dzis zdawalam 17 raz i niestety oblane przez rondo wielopasmowe,najgorszeze jak jezdze z instruktorem to nierobie błedow a na egzaminach to zawsze cos,totalna porazka,mysle o rzuceniu tego wszystkiego bo to jest nienormalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: 91.90.160.* 27.09.13, 07:54 17x ??? nie chce cie dolowac, ale moze faktycznie powinnas dac sobie spokoj, przynajmniej az PSYCHICZNIE bedziesz gotowa na SAMODZIELNA jazde, bez instruktora przy boku. Bo skoro egzaminator tak cie stresuje, ze zapominasz jak sie jezdzi, to co bedzie jak bedziesz siedziala w samochodzie calkiem SAMA i trzeba bedzie w ulamku sekundy podejmowac decyzje - zdaze wyprzedzic, moge teraz wjechac na skrzyzowanie, komu mam ustapic pierwszenstwa, itp? I nie zabic przy tym siebie, nie skasowac komus samochodu, czu nie porozjezdzac innych, Bogu ducha winnych ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 10:16 Tylko w Ostrołęce jest łatwiej zdać egzamin. Trochę jazdy przed egzaminem i nie powinno być problemu ze zdaniem. Tel. 600-162-608 lub 698-093-741. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalmana Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.net.stream.pl 01.10.13, 23:49 Ja zdawałam 14 razy albo 13.. juz nie pamiętam i nie wsiąde już do auta po zdanym egzaminie... Zdaje aby miec w ręce ten papierek abym wiedziała na co wydałam te ciezko zarobione pieniędze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 05:24 Gratuluje podejścia;-) Masakra, tak to nigdy nie zdasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 20:41 Zapraszam do Ostrołęki na jazdę przed egzaminem. Egzamin w Ostrołęce jest łatwiej zdać choćby z powodu infrastruktury. Z Warszawy przyjeżdżają autokarami na egzamin do Ostrołęki. Są bardzo zadowoleni. Tel. 600-162-608. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 20:30 Proszę o telefon a pomogę zdać egzamin. tel. 600-162-608. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 09:32 Zapraszam do Ostrołęki na egzamin. Kilka godzi jazdy po mieście i nie ma problemu ze zdaniem egzaminu. Zapraszam tel. 600-162-608. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 10:09 Zapraszam na egzamin w Ostrołęce. Naprawdę jest łatwiej zdać. Po kilku godz. jazdy po mieście celem poznania infrastruktury nie ma problemu ze zdaniem egzaminu. Jazdy przed egzaminem to tylko 40 zł za godz. Zapraszam. tel. 600-162-608. lub 698-093-741 Odpowiedz Link Zgłoś
agata.pomorska Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 02.10.13, 10:30 Ja mam jeszcze gorszy problem. Nie mogę zdac egzaminu wewnętrznego (warszawa). Nie mogę, bo nie mam kiedy! Mogę go zdać tylko w siedzibie szkoły jazdy w centrum miedzy 10-17. Niestety pracuję pod warszawą, i od razu po pracy musze odebrac dziecko z przedszkola. Praca wymagajaca, do centrum daleko, no cholera, nie mam kiedy. Byłam raz, jak byłam chora, zwlokłam się i pojechałam. Nie zdałam. Poza tym, mam wrażenie, ze straciłam czas. Kupiłam droższy kurs, 40h. Niestety, pierwszy instruktor często odwoływał, potem go zwolnili, czekałam 2 tygodnie na następnego, ten znowu miał tylu kursantów, ze jezdziąłm z nim co raz w tygodniu, czasem co dwa, potem 3 razy w tygodniu, potem znowu przerwa na dwa tyg. itd. Efekt jest taki, ze ja jeżdżąc tak rzadko za kazdym razem jak wsiadam, to mam wrażenie,ze uczę się od nowa. Zapominam najprostszych rzeczy. No nie jestem wybitna, mam 30 pare lat i nie łapię tez tak łatwo jak młodzież :) Zazwyczaj jeżdżę po pracy (zmęczenie), albo kombinuję jakby tu sie wyrwac z pracy i lecę z wywieszonym jezykiem. Po tych 40h mam wrazenie, ze straciłam kasę i czas i nawet nie mam jak zdac tego wewnętrznego. Czuję się jak na początku drogi. Mój kurs trwa już od konca maja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 12:26 Nie podchodź w ten sposób do nauki ja mam około czterdziestki też kursy robiłam na raty najdłużej chodziłam rok na jeden kurs a piszę kursy bo zdobyłam już wszystko z praw jazdy też jeździłam w kratkę bo pracowałam a na kurs dojeżdżałam 60 km w jedna stronę i dałam radę zdałam i teraz pracuję w zawodzie o którym zawsze marzyłam (dzięki zdanym prawkom(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 20:37 Proponuję ustalić termin w okresie dla Ciebie dogodnym.(wolna sobota lub niedziela) Uważam , że Szkoła Nauki Jazdy nie powinna robić problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.play-internet.pl 02.10.13, 21:06 Pani Agato no niestety jest to problem napewno duże przerwy między jazdami mają negatywne skutki w szkoleniu jakie wyjście z tego co zrozumiałem to także wybór szkoły nie był za dobry najprościej zacząć od nowa w innej czyli nowy kurs będzie to taniej niż jazdy doszkalające a tłumaczenie wiekiem jest błędne jeśli była by pani zainteresowana mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izas Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 17:16 no to mnie pocieszyliście bo ja tez mam jazdy co 2 tygodnie lub raz w tygodniu.najgorsze jst to ze zdecydowalam sie na moja szkole jazdy tylko dlatego bo czytalam pozytywn opinie o niej a teraz widze że szkola leci po prostu na ilosc i kase.Nie sa w stanie przerobic tylu kursantow stad tak zadkie jazdy.oblsugi auta nie zapominam,ale faktem jest,ze jadac po tych dwoch tygodniach czlowiek czuje sie jakby pierwszy raz wsiadal,co powoduje ogromny stres.Przynajmniej tak jest w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 17:21 To zmień szkołę. Nie musisz być cały czas w jednej. Ja miałam kilka godzin w tej kilka w innej i to mi dużo dało bo każdy mówił co innego i mnie to dużo nauczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re:RE Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 19:13 Ostrołęka to . miast gdzie można najłatwiej zdać egzamin. Zapraszamy do Ostrołęki na jazdę przed egzaminem. Tel. 600-162-608. Odpowiedz Link Zgłoś
soplicowy Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 05.10.13, 10:06 Może nie dane jest Ci jeździć autem :) nie każdy przecież musi mieć prawo jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timons Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.internetia.net.pl 05.10.13, 22:17 Witam Prawo jazdy już sie za mną trochę ciągnie ale teraz zabieram się ostatecznie bo jak juz się zabieram tu musze skończyć . Teoretyczny zdałem masakra te nowe przepisy i wręcz idiotyzmy bo to własciwe słowo do niektórych pytań ale zdać trzeba i jeszcze mam 3 miesiace zapsu czasu .Jak na osobę która nie miała nigdy styczności z samochodem rodzina itd niestety klapa nie mam na kogo liczyć że chociaż mi pomoże np troche pojezdzić po placu . dlatego jest trudniej .Zapytam konkretnie wprost jest ktos kto pomoze nieco w zdaniu prawka ? tak bym pojezdzil trochę po placyku parkowanie itp a spokojnym miejscu gwarantuje że nic nie uszkodze :) juz mam trochę wprawy tylko jak wyżej nie mam na kogo liczyć .Licze że predzej tutaj ktoś zrozumie ten ból okolice Tych, Bielska Katowic jak coś pisać na e maila Thomas124@interia.pl jakoś sie dogadamy pozdrawiam i powodzenia wszystkim w nie poddawaniu się mimo przeszkód bo najgorzej to sie poddać Odpowiedz Link Zgłoś
lillam Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 06.10.13, 22:26 Zapytam kon > kretnie wprost jest ktos kto pomoze nieco w zdaniu prawka ? tak bym pojezdzil t > rochę po placyku parkowanie itp a spokojnym miejscu gwarantuje że nic nie uszko > dze :) hahaha, rozumiem, ze to zart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 22:31 o tak o sobie nie możesz gdzieś pojeździć, no chyba że jakaś własna posesja, podwórko, jak to na wsiach bywa:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 15:27 ludzie !!! ale wy jesteście !!! chłopak chce sie pouczyć, a wy zara jakieś głupie komentarze. wiem, że ludzie są zawistni i nie chca innym pomagać. a co tam niech maja gorzej. ja bym ci udostepniła samochód, ale za daleko siebie mieszkamy. pomogłabym Ci i nawet doradziła poduczyła. mam już pare lat prawko. ale życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 17:25 To niech jedzie do Ostrołęki zdawać:-P Byłam kiedyś na wycieczce tam i wiocha jakich mało:-P Sama chyba tam się przeniose bo w Poznaniu 5 razy zdaje i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.net.stream.pl 07.10.13, 21:26 W mniejszych miastach łatwiej zdac. Kilka skrzyzowań.. calą trase mozna nauczyc sie na pamięć. Niestety ja za każdą godzine jazdy słono płacę.. a jak mowie znajomym ile razy zdaje to śmieją się ale nikt nie zaproponuje pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 09:03 Dlatego nie należy mówić w cale lub olać takich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 15:18 Dlatego nie należy mówić w cale lub olać takich znajomych. Nie licz na innych tylko na siebie. Nikt ci nie pomoże, bo ludzie w Polsce to samoluby. ALilly może byu tak pomogła, bo tylko mądrzy się. A pewniw zapier...la po burtach jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: 91.90.160.* 08.10.13, 18:00 ALilly może byu tak pomogła, bo tylko mądrzy się. Lilly wlasnie pomaga. Prawo jazdy to nie obowiazek, a przywilej, i jezeli ktos nie ma do tego predyspozycji, to powinien dac sobie spokoj. Od nauki jazdy jest INSTRUKTOR z odpowiednio przygotowanym do nauki jazdy autem, a nie ktos z samochodem. Jezeli jeden instruktor nie potrafi nauczyc, trzeba poszukac drugiego. Ale niektorzy mieli tu juz czwartego i piatego, i egzaminy dalej oblewaja. Jezeli stres jest tak obezwladniajacy, ze trzeba sie faszerowac pigulami zanim sie pojdzie na egzamin, to przepraszam, cos tu jest nie halo! Albo trzeba w koncu przysiasc faldow, wkuc przepisy na blache, na jazdach nie zwiedzac z instruktorem okolicy, tylko jezdzic trasami egzaminacyjnymi (przeciez to nie tajemnica jakimi ulicami jezdza egzaminatorzy) i oswoic trase, albo przyjac do wiadomosci, ze z auta bede korzystal tylko jako pasazer, a nie kierowca. Za kolkiem trzeba po prostu MYSLEC i miec oczy otwarte, co sie dzieje wokol. No i jeszcze umiec teorie zamienic na praktyke (komu ustapic pierwszenstwa, czy zdaze przejechac przez skrzyzowanie) itp., itd.. I to wszystko. A jezeli komus stres wylacza myslenie, to nie powinnien siadac za kierownica dopoki do tego nie dorosnie. Psychicznie. Emocjonalnie. Samochod to nie zabawka, a narzedzie, do tego bardzo niebezpieczne, jezeli ktos nie umie sie nim poslugiwac. Wystarczy spojrzec w policyjne statystyki. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heloł Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 15:29 hej niunia !!! nie zgodzę się z Tobą. mój Mąż nauczył mnie lepiej jeździć niż nie jeden instruktor. nawet sam egzaminator stwierdził, że mam słuchać rad męża, bo są lepsze niż instruktorów. instruktorzy tylko odwalają swoją robotę. zgarniają kasę i tyle. i jest im na rekę jak kto nie zda, bo wróci do nich wydać kasę na następne godziny doszkalające. a co do stresu. to każdy go ma. i on odbiera rozum na egzaminie. i nie prawdą jest, że potem taki jeździć nie umie. ja strasznie się stresowałam na egzaminie. paraliżowało mnie aż to. i pytając sie ludzi stwierdzili, że większośc tak ma. i co ? dziś po zdaniu (a jeżdzę już 6 lat) nie miałam najmniejszej stłuczki. i jeźdżę całkowicie bez stresu. bo to na egzaminie nie jazda stresuje tylko obcy człowiek-egzaminator. niejednokrotnie stary gbur !!! dziękuję !!! wszystko i na temat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 19:05 Zapraszam do Ostrołęki na jazdę przed egzaminem. Kilka godzin jazdy i nie powinno być problemu ze zdaniem egzaminu. Tylko OSK RONDO w Ostrołęce może Ci pomóc. Tel. 600-162-608. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 19:08 Zapraszamy do Ostrołęki na egzamin. tel. 600-162-608. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lillam Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 07.10.13, 23:36 ja bym ci udostepniła samochód, ale za daleko siebie mieszkam > y. pomogłabym Ci i nawet doradziła poduczyła. nic prostszego, napisz gdzie mieszkasz, a pewnie w okolicy tez sie znajda ochotnicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 15:14 napisałabym, ale nic za darmo. jakieś wylizanie pizdeczki i bedzie spoko. he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 15:16 ja bym ci udostepniła samochód, ale za daleko siebie mieszkam > y. pomogłabym Ci i nawet doradziła poduczyła. nic prostszego, napisz gdzie mieszkasz, a pewnie w okolicy tez sie znajda ochotnicy :)) napisałabym, ale nic za darmo. jakieś wylizanie pizdeczki i bedzie spoko. he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 15:32 a co tam powiem wam. ja puściłam się z egzaminatorem (był młody i przystojny, a ze mnie to niezła lacha) i zdałam za pierwszym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśkaaaa13 nie zdalam kolejny raz IP: 195.117.119.* 07.11.13, 16:04 cześć :) Dzisiaj miałam kolejny 8 egzamin , którego nie zdałam ...Jestem załamana i strasznie na siebie zła . Mam nadzieje że 9 raz będzie dla mnie szczęśliwy bo powoli tracę wiarę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 16:24 niestety trzeba się pomęczyć. w końcu zdasz. uwierz w siebie. każdy ma swój szczęśliwy dzień. i twój też nadejdzie. głowa do góry. ja też zdałam dopiero za 6 razem. kuzynka za 13. najważniejsze, żeby się nie poddawać i iść na przód. zdasz !!! uwierz w to tylko. powodzenia życzę i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 20:40 Proszę się skontaktować z nami pomożemy w zdaniu egzaminu. tel.698-093-741. lub osk.rondo@onet.pl Nasz siedziba Ostrołęka ul. Głowackiego 37. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 20:25 Gosiu, zapraszam na egzamin do Ostrołęki. kontakt. 698-093-741. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 12:56 Zapraszam do Ostrołęki na egzamin. tel. 698-093-741. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 01:29 U mnie nerwow nie ma,aktualnie mam też problemy zdrowotne i lekarz przepisał mi lek który delikatnie uspokaja.;) ale bez tego to nie wiem co by było..dygotałabym jak osika.Na łuku trzesie mi sie noga troszeczke ;) Mnie ten kurs wykańcza pomału przez co nie chce mi się w ogóle już jeździć na tych dodatkowych jazdach.Na początku mega stres bo pierwszy raz siedzialam za kołkiem,później euforia że jechałam a teraz już wściekłość że nie mogę tego zakończyć.Jak też mam 3 podejście,jak na razie to nie jest tak wiele,inni po 20 razy zdają.Mam nadzieję,że zdam wcześniej bo nie wytrzymam kolejnego pół roku w kontakcie z Wordem.Ktoś kiedyś napisał,że kazdy kiedyś zda i ta myśl trzyma mnie przy życiu..kiedy masz egzamin?ja planuje podejść jeszcze przed swietami jeśli się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: nie zdalam kolejny raz 10.12.13, 04:05 Może to i dobrze, że jesteś trochę wściekła, może Cię to bardziej zmobilizuje ;)? Skoro zdałaś teorię znaczy, że prawo znasz. Więc w czym problem? Emocje? Moim zdaniem jak czujesz się pewnie za kierownicą mozesz iść na egzamin, jeśli nie, pojezdzij jeszcze z instruktorem. Tylko z takim co Ci prawdę powie o Twoich umiejętnościach. Niestety takich jest niewielu. A i kursantów jest niewielu, ktorzy prawdę chcieliby znac. Chcecie znać prawdę nie wcześniej jak po trzech nie zdanych egz ;). Jak się Wam mówi: "jeszcze nie jesteś gotowa, niestety, nie czuję się bezpiecznie. Jak nie czuję się bezpiecznie, egzaminator tym bardziej, gdyż będzie widział Cię pierwszy raz i nie będzie Ci ufał, postaw się na jego miejscu". Ale Wy wiecie swoje i idziecie licząc na szczęście. Zapewne instruktor na koniec kursu Wam powiedział: "dobrze jezdzisz tylko jeszcze szczęścia będzie Ci potrzeba". Ha ha ha stały tekst. Jak to powiedział znajomy instruktor: "Nieważne żeby kursant był nauczony, ważne żeby był zadowolony". Szczęka mi opadła, ale taka jest, niestety, rzeczywistość. Emocje. Żeby nad nimi zapanować, wypadałoby choc trochę zrozumieć pracę egzaminatora. To powinien wytłumaczyć instruktor. Ja tak robię i pomaga ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 21:12 Zapraszamy do Ostrołęki na egzamin. U nas zdaję bez stresu i prawie wszyscy. Trochę jazdy przed egzaminem celem poznania miasta. Kontakt 698-093-741 Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian93.12 Re: nie zdalam kolejny raz 18.12.13, 21:15 Zgadzam się z tą wypowiedzą . Trzeba bardzo przemyśleć czy warto jest zapisać się na kurs na pewno nie warto jak się nie czujemy na siłach . .......................... xadam30 napisał: > Może to i dobrze, że jesteś trochę wściekła, może Cię to bardziej zmobilizuje ; > )? Skoro zdałaś teorię znaczy, że prawo znasz. Więc w czym problem? Emocje? Moi > m zdaniem jak czujesz się pewnie za kierownicą mozesz iść na egzamin, jeśli nie > , pojezdzij jeszcze z instruktorem. Tylko z takim co Ci prawdę powie o Twoich u > miejętnościach. Niestety takich jest niewielu. A i kursantów jest niewielu, kt > orzy prawdę chcieliby znac. Chcecie znać prawdę nie wcześniej jak po trzech nie > zdanych egz ;). Jak się Wam mówi: "jeszcze nie jesteś gotowa, niestety, nie c > zuję się bezpiecznie. Jak nie czuję się bezpiecznie, egzaminator tym bardziej, > gdyż będzie widział Cię pierwszy raz i nie będzie Ci ufał, postaw się na jego m > iejscu". Ale Wy wiecie swoje i idziecie licząc na szczęście. Zapewne instruktor > na koniec kursu Wam powiedział: "dobrze jezdzisz tylko jeszcze szczęścia będzi > e Ci potrzeba". Ha ha ha stały tekst. Jak to powiedział znajomy instruktor: "Ni > eważne żeby kursant był nauczony, ważne żeby był zadowolony". Szczęka mi opadła > , ale taka jest, niestety, rzeczywistość. > Emocje. Żeby nad nimi zapanować, wypadałoby choc trochę zrozumieć pracę egzamin > atora. To powinien wytłumaczyć instruktor. Ja tak robię i pomaga ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 20:57 Idac tym tokiem myślenia to nic nie warto robić.Jak ktoś nie czuje się na siłach by jeździć rowerem to tez nie powinien się uczyć.Do pracy tez nie warto iść bo doświadczenia brak.Nie znam ludzi którzy potrafili by robić wszystko od urodzenia.Nie zniechęcajcie ludzi bo sami kiedyś byliście kursantami.Jazda autem to nic trudnego a podstawa to doswiadczenie,które zdobywa się nie na kursie a po zdanym egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 19:20 Zapraszam do Ostrołęki na egzamin. Kontakt 698-093-741. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:28 zdałaś Ewa?ja oblałam kolejny raz,trafiłam na wyjątkowo czepialskiego gościa i już na początku wiedziałam że mnie obleje.Ale cóż,praktyka czyni mistrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.01.14, 18:33 Witaj. Ja też nie zdałam, teraz w środę 15 stycznia nastepne podejscie. A Ty kiedy teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 23:46 No to nieźle..na razie nie wiem kiedy podejde,wziełam dodatkowe jazdy w innej szkole.Planowałam w połowie stycznia,ale pewnie zejdzie się trochę. Ewa podaje Ci maila,napisz to pogadamy. izas-7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 21:09 Tylko w Ostrołęce zdaje się egzamin bez stresu. Zapraszamy. tel. 698-093-741 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nie zdalam kolejny raz IP: *.as13285.net 10.12.13, 23:05 Hej. Ja 3 podejście mam 17 listopada już za tydzień. Bardzo chciałbym zdać tym bardziej że jestem w 9 tygodniu ciąży i chciałbym zdać żeby mieć to z głowy. A Ty kiedy masz egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
lamorak Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 08.11.13, 08:14 Może spróbuj zmienić WORD na inne miasto, wykup tam z 2 h jazdy i próbuj zdać, podobno w Toruniu nie jest trudno zdać --------------------------------------------------------------------- faringosept.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunu Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 09:17 mi też inni radzili zdawać w innym wordzie, ale jedna koleżanka mówiła, żebym tego nie robiła. posłuchałam jej i nie żałuję, bo zdałam zaraz po rozmowie z nią. wykupiłam po prostu kilka godzin jazd dodatkowych u innego instruktora i to był strzał w dziesiątkę- ZMIENIĆ INSTRUKTORA, a nie word. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.11.13, 13:42 nie chodzi o to zeby latwo bylo zdac ale zeby potrafic jezdzic i potem nie zrobic sobie i komus krzywdy..samochod to nie zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 10.11.13, 23:48 Jak jest aż tak źle to próbuj załatwić "po znajomości" W każdy ośrodku kursów prawa jazdy zawsze jest osoba, która może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.11.13, 13:40 kolego...po prostu nie kazdy moze zdobyc licencje pilota i nie kazdy powinien zdobyc prawo jazdy dla swojego i innych dobra. Gdy sie nie ma predyspozycji powinno sie odpuscic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandecka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 23:14 Bardzo mądre spostrzeżenie bystrzaku. Napewno masz predyspozycje do wszystkiego, a szczególnie do wymądrzania się. A co robisz na tym forum ? Może przejdź na inne forum, może jakiś Uniwersytet albo Politechnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bsia Prawko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 16:46 Hej,ja zdałam nowe testy za 2 razem,jazdę za 4 mój szczęśliwy dzień 9 Pazdziernika 2013.Rozumiem wszystkich,to jest mega stres,jestem z wami grunT to się nie poddawać:).Nie słuchajcie tych ktorzy mówią ze sie nie nadajecie,to jest stres można dobrze jezdzić i popełniac dziecinne błędy.... Odbierałam prawko z ogromna satysfakcja,że się im nie dałam i walczyłam do konca:) Pozdrawiam i powodzenia(* - *) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 01:53 no to ja opowiem jak było..testy za pierwszym razem.Egzamin praktyczny:pierwszy zawalony przez głupote..nie wyjechałam nawet z placu bo zawaliłam łuk chociaż na kursie wykonywałm bezbłędnie..(pierwszy łuk bardzo długi i w ogóle jakiś dziwny)Drugi raz oblany..za bardzo zbliżyłam się do lewej krawędzi na równorzędnym i wjechałam pd prąd.Trzeci az w krótce.Mam już dosyć tego stresu.Nigdy nie prowadzilam auta i ten kurs był mega stresujący dla mnie.Sam egzamin nie stresuje mnie az tak,choć nie ukrywam że wolałabym mieć to za sobą.Ci ktorzy nie podchodzili jeszcze do praktyki powinni przygotowac się do krytyki ze strony egzaminujących.Wytykaja każdy najmniejszy bład,choc czasem przymykają oko na rózne rzeczy.Dwa razy trafiłam na miłym egzaminatorów.Ten drugi przypomniał mi o światłach mijania,pierwszy pokazywał jak prawidłowo pokonać łuk.Oby za trzecim razem też dobrze trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoni Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.icpnet.pl 05.12.13, 08:45 to daj sobie spokoj,piratow na drodze nie brakuje,nie wszyscy nadaja sie do tego, trzeba umiec jezdzic zeby nie pozabijac ludzi,ja tez robie prawo jazy ale dopiero mialam 2 jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 11:18 Wielki znawca po dwóch godzinach jazdy ;))) pogadamy za 28 h jestem ciekawa czy taka cwana wtedy bedziesz i ile razy oblejesz. Piraci drogowi to nie osoby swiezo po kursie,ale starzy kierowcy ktorym wydaje sie ze dluga praktyka daje przywileje do nieprzestrzegania przepisow na drodze.W czasie kursu widzialam jak jezdza stare wygi,wymuszaja pierwszenstwo na podporzadkowanych,nie uzywaja kierunkowskazow na rondach, wyprzedzaja na podwojnej ciagłej.Swiezy kierowcy jezdza zgodnie z przepisami gdyz zakodowane maja zasady wyniesione z kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 11:24 Do niezaliczenia egzaminu w duzej mierze przyczynia sie stres a nie nieznajomośc przepisów.Zreszta oni wiedzą jak zakombinowac by człowiek dał się złapać.Z rozmow innych oczekujacych na egzamin słyszałam ile razy zdaja teorie,niektorzy nawet po 11 razy.Mnie udalo sie za 1 razem,moze po prostu miałam szczescie trafić na przyzwoite pytania,ale nie ma co cwaniakować egzamin jest ciężki do zdania i wspołczuje osobom ktore zdaja po kilkanascie razy,ja w obecnej chwili jestem mega wypompowana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.as13285.net 09.12.13, 00:37 Witam. Izka zgadzam sie z Toba:-) ja za dwa tygodnie mam kolejny egzamin ( to juz 3 raz ) ale za każdym razem stres wygrywa i mimo ze z instruktorem jeżdżę dobrze to na egzaminie nie moge opanować nerwów. Mam nadzieje ze uda Następnym razem uda Ci sie zdać. Daj znac jak Ci idzie:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.as13285.net 09.12.13, 00:41 * mam nadzieje ze następnym razem uda Ci sie zdać tak miało byc przepraszam za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunu Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 21:34 dobrze izka napisałaś tej "anoni". życzę Ci abyś jak najszybciej zdała ten egzamin. powodzenia. trzymam kciuki za Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunu Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 21:31 nie bądż "anoni" taka cwana. ciekawe jak tobie pójdzie ?! ja zdałam za 7 razem i jeżdżę już 2 lata. nie miałam najmniejszej stłuczki i mogę być przykładem dla wielu. a jeżdżę dosyć często. i po miastach też. znam dobrze przepisy, bo nie wkuwałam ich na pamięć tylko uczyłam się ich ze zrozumieniem. a poza tym nie jeden egzaminator mówi, że Ci co zdają za 1 razem robią najwięcej wypadków. i przeważnie szczęśliwym trafem zdają za 1-szym. zobaczymy jak tobie pójdzie jak zaczniesz chodzić na egzaminy. dobrze się mówi teraz. jak się dopiero co zaczęło kurs. więcej zrozumienia i rozsądku Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandecka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 23:05 Wiem co czujesz. Dzisiaj zdawałam kolejny (6 raz) teorie i okazało się, że po solidnym i uczciwym przygotowaniu ilość punktów była mniejsza niż kiedykolwiek. Dziwne, że 1 razem było ich najwięcej, a przecież doświadczenie powinno mieć wpływ na poprawność odpowiedzi. Problem w tym, że tak głupio ułożone pytania nie dają najmniejszych szans na poprawne odpowiedzi. Nie ma czasu na zapisanie pytań bo można by było przytoczyć kilka na forum, ale musiał się ktoś, kto je układał bardzo napracować, żeby stworzyć takie bohomazy. Nie mam pomysłu jak zdać ten egzamin, ale wiem, że zrobiłam błąd idąc do byle jakiej szkoły. Drogo mnie kosztuje to prawo jazdy a jeszcze nie dotarłam do egzaminu praktycznego. Czy jest sposób żeby to zaliczyć zanim zbankrutuję ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 20:28 Proszę o kontakt. tel. 698-093741. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petra Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 23:03 co to za bubel z tym Tarotem na tak powaznym forum...ludzie dajcie na luz.Nie dosć ze wordy zbijają kase na nas to jeszcze wróżbici chca w głowach mieszać. Ostrołęka to kawał drogi.Nie mam żadnej gwarancji że i tam zdam.Ale jak mnie przyciśnie do 7 razy na pewno skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
prawojazdy5 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 06.12.13, 11:51 Nie martw się ja też zdawałem 7 razy i jeszcze ostatni egzamin to tak miałem zaliczony z wielką łaską. Też byłem tym bardzo zdołowany, wydawało mi się że nie zdam. Teraz wiem,że najważniejsze to sie nie poddać !!!! na dokumencie przecież nie pisze ile razy zdawałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:22 Ktoś kto uważa się za dobrego kierowcę po 2h jazdy niech lepiej da sobie spokój z pouczaniem..nawet po 40 h nie jeździ się idealnie.Też wydałam już trochę kasy na jazdy dodatkowe+opłaty za egzaminy..no ale niestety liczyłam się z takim obrotem spraw.Jak się jest już na mecie to szkoda to zawalić.Kosztowało mnie to nie tylko dużo pieniędzy ale nerwów,stresowały mnie strasznie początkowe godziny kursu,rozstrzesiona wracałam do domu.Sam egzamin aż tak nie stresował mnie a zwyczajnie wku*wial ;) po prostu mam tego już dosyć to się ciągnie i ciągnie i rozpieprza mi cały dzień.Pytanie do tych co już zdali:czy warto zdawać praktyczny w okresie przedświatecznym?nie chodzi bynajmniej o warunki pogodowe.Zastanawiam się czy kasa na oblanych kursantach nie wzbogaci szanownego grona egzaminacyjnego przed swietami..warto czy nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 20:22 Zapraszam na egzamin do Ostrołęki. Nie ma problemu ze zdaniem. Kontakt tel. 698-093-741. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:24 Słuchajcie..a czy egzaminatorzy widzą ile razy się zdawało?bo mnie zastanawia czy pan który ze mną jedzie wie który to mój raz i na czym obłałam poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eunika Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.13, 23:09 Mój instruktor był kiedyś egzaminatorem i mówił, że nie wiedzą, ile razy się zdawało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 20:33 Zapraszam do Ostrołęki na egzamin. Bez stresu można go zdać. Trochę jazdy przed egzaminem celem poznania miasta. Tel. 698-093-741. lub osk.rondo@onet.pl Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawa100 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 09.01.14, 17:44 I lepiej nie zdawaj, zobacz co się dzieje na drogach plock.gazeta.pl/plock/1,35710,15243826,Policyjny_poscig__strzaly__jedna_osoba_ranna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 15:30 stacha !! a co ten artykuł ma wspólnego ze zdawaniem. pokibało Ci się co ? za dużo alkoholu w organiźmie po Sylwku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 16:24 nie nadużywam alkoholu to raz,po drugie przez takich degeneratów cierpią tylko normalni ludzie.Też macie takie wrażenie że na tym forum są osoby które celowo zniechęcają do zdobycia prawa jazdy??moim zdaniem to osoby którym nie udało się przejśc pozytywnie przez cały kurs co spowodowało flustrację i zlość.Smarkom nie powinno się dawać dokumentu prawa jazdy,bo to głownie przez takich małolatów jest najwięcej wypadków..wsiada to po prochach albo po alkoholu a pozniej nie dziwota,że tyle wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
boombasterro Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 11.01.14, 20:47 Jedno jest pewne - czym bardziej się stresujesz i denerwujesz, tym będzie Ci trudniej. Znam osobę, która już odpuściła i szła na egzamin już na luzie, bo wiedziała, że nie zda i... zdała! Postaraj się wyluzować, zmieniaj instruktorów. Na pewno się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astiza Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.14, 11:54 No dobra to ja też się dołączę do tematu. Wczoraj miałam swoje pierwsze podejście do egzaminu praktycznego. Z teorią nie było większych problemów więc zaczęłam myśleć, że może tego szczęścia wystarczy i na praktykę. Tak się jednak nie stało... Na placu łuk bez problemu, na górce mi gaśnie ale za drugim podejściem już bez zarzutu. Wyjeżdżamy na miasto. Faktycznie stres nieco odpuścił. Przejeżdżamy kilka skrzyżowań - wszystko ok. Pada komenda skręt w lewo na skrzyżowaniu, więc już widzę punkt gdzie mam się zatrzymać gdy nagle dostawczak jadący przede mną włącza lewy kierunek i zajmuje moje miejsce - pierwszy powód do stresu, potem panika czy przypadkiem nie stanęłam na pasach, ale nie wszystko ok. On wyjeżdża ja czekam bo przez niego nic nie widzę i nie wiem czy mogę jechać za nim - dobra decyzja bo tamten ledwo się zmieścił przed nadjeżdżającym z naprzeciwka. Mam wolne jadę - no właśnie nie jadę bo samochód gaśnie. Raz...drugi... ci za mną zaczynają trąbić, a mi jeszcze bardziej skacze noga - gaśnie trzeci i czwarty raz. W końcu udaje mi się odpalić ale niestety ci z naprzeciwka dostają zielone - wymuszenie pierwszeństwa. Jakby nie patrzyć - moja wina. Egzaminator był bardzo w porządku, na prawdę chciał żebym zdała, ale niestety dałam się wyprowadzić z równowagi... Jutro podejście numer dwa i już przeżywam, że znów się nie opanuję... że noga będzie latać. Także z tego miejsca pragnę gorąco podziękować kierowcom, którzy trąbią na egzamin!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 13:06 hamów na drodze wtym kraju nie brakuje. ja mam prawko, a na mnie trąbią jak jadę na drodze 80 km/h, a nie 90 km/h. zwykły debilizm. a potem po rowach leży pełno samochodów. dachują, bo zamiast jechać 90 km/h, jechali 120 km/h. i niech mi się tu żaden dziki bil nie wypowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 13:08 zapomniałam dodać. powodzonka jutro na egzaminie. trzymam kciuki, oby Ci się udało zdać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 00:23 Pustki..czy już nikomu w Polsce nie udaje się zdać prawa jazdy??niedługo będziemy pośmiewiskiem na skalę światową,za oceanem babcie robią prawko a w Polsce trudno zdac czlowiekowi w sile wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 13:07 Tylko w Ostrołęce najłtwiej zdać egzamin. Zapraszamy na jazdy doszkalające. Tel. 698-093-741 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSCAR Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.net-bis.eu 06.02.14, 16:20 POLECAM SZKOŁĘ JAZDY OSCAR W KRAKOWIE ! Pełen profesjonalizm, a do tego zabawni i cierpliwi instruktorzy. Po kursie w tej szkole, egzamin nie jest problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola22 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 11:35 To nie do końca Twoja wina. Krótko mówiąc tak zadecydowano już na górze (duża ilość wypadków = mniej wydanych nowych praw jazdy). Jest to paranoja gdyż państwo zarabia na Nas krocie - kradnie w biały dzień w białych rękawiczkach. Ponosimy kare za idiotów za kierownicą którzy dopuścili się złamania prawa. Tak nie powinno być. Cywilizacja i kultura - nie tutaj. Referendum - kat. B razem możemy coś zdziałać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 13:10 Tylko w Ostrołęce najłtwiej zdać egzamin. Zapraszamy na jazdy doszkalające. Tel. 698-093-741. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 22:46 Nie wydaje się wam ,ze jeśli ktoś dobrze jeździ to zda?po 30 godzinach cięzko być zawodowym kierowcą ale jeśli zna się przepisy i potrafi zachować na drodze to taka osoba zda.Egzaminatorzy przymykaja oczy na wiele blędów,jeśli są one bardzo rażące nie ma innego wyjścia jak oblać,bo później tylko zagrożenie można stworzyć.Nie douczony kursant powinien sie doszkolić.To nie wina kursanta ale szkoły w ktorej zdobywaliście wiedze.Szkoły jazdy ucza na odwal i wtedy albo sie zda albo nie,trzeba wylacznie liczyc na lud szczescia.Dobrze wyszkolony kursant nie moze zostac oblany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 16:01 Ja dziś po raz szósty nie zdałam ( trzy razy na mieście, i trzy na placu) :( Kiedy jeżdżę z instruktorem jest ok, a idę na egzamin strasznie spięta. Dziś egzaminator mi powiedział, że bardzo ładnie jeżdżę, widać,że znam przepisy ruchu drogowego. I co z tego? Chyba nie jestem w stanie tego zdać :( Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 19.02.14, 18:06 Wizyta u psychologa. Czekaj, nie leć jeszcze :)! Ja spróbuję Ci pomóc jako prawie psycholog ;). A więc tak: weź się w garść, zepnij zwieracze, tzn. koncentracja od początku do końca i koniecznie zadaj sobie pytanie czy umiesz jeździć. Skoro czujesz że umiesz to tylko to pokaż. Po drugie: powiedz sobie, skoro byłam szesct razy i łba mi nie urwali to chyba ku.wa nie są tacy straszni? Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 18:27 Xadam 30 na czym oblewasz na miescie i w jakim miescie zdajesz? 6 raz dużo i nie dużo,znam takich którzy po 18 razy zdawali. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 22.02.14, 08:39 madi, zdaję-oblewam w Warszawie cały czas na tym nieszczęsnym łuku. To jest niewykonalne! Na drugim słupku skręcam tak jak mi mówił instruktor 5/8 obrotu, ale mi nie wychodzi, bo zawsze mylą mi się kierunki i zamiast w prawo skrecam w lewo. Nie mogę się w sobie przełamać i tego zrozumieć. Ale co tam, nie przejmuję się. Inni zdają po kilkanaście razy to i ja dam radę. :)) A Ty już masz to za sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 22.02.14, 08:41 Napisałbym więcej ale o 9.00 mam jazdę. Trzymaj kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 09:58 Xadam w ktorym Wordzie dokładnie zdajesz?co do łuków to mam pewne doswiadczenie z ośrodka na odlewniczej..łuk na kursie wykonywałam wzorowo a na egzaminie po prostu nie wychodził. Oblałam na tym łuku więcej niż raz..po mnie wchodziły osoby które równiez oblały na tym luku. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 22.02.14, 12:28 Na odlewniczej. Te łuki u nich chyba są jakieś specjalnie trudne. Ale to nic, trzymajmy się razem w trudzie i znoju. Wspierajmy się duchowo na tym forum. To nam na pewno pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 22.02.14, 12:54 Do izy i madi. Dziewczyny, widac, że jesteście początkujące na tym forum i trochę Was wkręcałem, sorry. W moich postach było trochę fantazji i ironii. Tym też chciałem "coś" Wam przekazać. Jestem instruktorem i uczę w Wawie. Iza, jesli chodzi o łuk to w każdym WORD-ie jest taki sam. Uważam że byłaś tresowana na łuku o nieprawidłowych wymiarach albo z Tobą coś jest nie tak. Do madi. 6 razy nie zdany to nie jest mało. Nie oszukujmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 19:48 Xadam..a już myslałam ze na jakiegos totalnego idiote trafiłam,ktory prawej od lewej nie potrafi odróżnić.Swoja droga musisz mieć nieźle nawalone pod kopułą,to ile masz już zawalonych tych egzaminów?rozumiem ze gorycz i złośc ale żeby swoje pretensje wylewać na forum?nie jesteś instruktorem..raczej kursantem któremu kilka razy nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 23.02.14, 20:27 Gość portalu: madi napisał(a): > Xadam..a już myslałam ze na jakiegos totalnego idiote trafiłam,ktory prawej od > lewej nie potrafi odróżnić.Swoja droga musisz mieć nieźle nawalone pod kopułą, Hahaha, dziękuję za komplement ;) > to ile masz już zawalonych tych egzaminów?rozumiem ze gorycz i złośc ale żeby sw > oje pretensje wylewać na forum?nie jesteś instruktorem..raczej kursantem którem > u kilka razy nie wyszło. Kursantem byłem...kilkanaście lat temu. Egzaminy na kat. A, B, T, C, E zdane za pierwszym razem. I, żeby nie było, że się chwalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 20:46 Egzamin tylko w Ostrołęce. kontakt 698-093-741 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 21:50 xadam..najpierw podszywasz się pod zdajacego egzamin ktory to nie wie na łuku gdzie jest prawa a gdzie lewa strona a teraz wciskasz reklame osrodka nauki jazdy Ostrołeki..a podobno instruktorzy maja zajecia z psychologii,naprawde nie trudno Ciebie rozszyfrowac. Egzamin będe zdawać w Warszawie na Odlewniczej.Koniec.Kropka.Nie wierze w żadne układy typu "pomoge zdac egzamin" czy" tu łatwiej".Co mi z tego ze zdam w jakiejś małej miescinie a dużym mieście będe się gubic?postawiłam na Warszawe i ty zdam,nie za 4 to za 9 razem.To tylko zaprocentuje na przyszlosc bo nie sztuka zdac za pierwszym i spowodowac wypadek ale nauczyć się jezdzić i nie nie bac sie przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 23.02.14, 20:50 Gość portalu: madi napisał(a): > xadam..najpierw podszywasz się pod zdajacego egzamin ktory to nie wie na łuku g > dzie jest prawa a gdzie lewa strona tak, trochę mnie poniosło :)) >a teraz wciskasz reklame osrodka nauki jazd > y Ostrołeki..a podobno instruktorzy maja zajecia z psychologii,naprawde nie tr > udno Ciebie rozszyfrowac. Pomówienie. Nie reklamuję zdawania w Ostrołęce. Napisałem przecież, że uczę w Warszawie. >Egzamin będe zdawać w Warszawie na Odlewniczej.Koniec > .Kropka.Nie wierze w żadne układy typu "pomoge zdac egzamin" czy" tu łatwiej".C > o mi z tego ze zdam w jakiejś małej miescinie a dużym mieście będe się gubic? Gości, którzy reklamują się na progu WORDu uważam za desperatów. > postawiłam na Warszawe i ty zdam,nie za 4 to za 9 razem.To tylko zaprocentuje n > a przyszlosc bo nie sztuka zdac za pierwszym i spowodowac wypadek ale nauczyć s > ię jezdzić i nie nie bac sie przede wszystkim. Zgadzam się z Tobą prawie w 100%. Tylko nie lepiej najpierw się dobrze nauczyć i raz wyłożyć kasę na egzamin? Ale może ja się nie znam skoro - jak to napisałaś - mam tak nawalone pod kopułą? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 14:50 chyba Ci się wali xadam !!! miałam 3 instruktorów i się chwalili jacy oni są cudni, a żaden mnie nie nauczył jeździć. MĄŻ mnie nauczył !!! i nawet egzaminator powiedzial, ze mam słuchać męża, a nie instruktorów. zdałam za 6 i się nie wstydzę. i wcale bym nie chciała patrząc z perpektywy czasu zdać za 1-wszym. bo teraz jeźdże bez strachu. więcej umiem i nie miałam najmniejszej stłuczki. a dla mnie osoba, która podaje się za różne osoby (i jeszcze w dodatku instruktor) jest niezrównoważona psychicznie. jak tyś człowieku został instruktorem. jesteś conajmniej niebezpieczny. a do dziewczyn nie poddawać się !!! walczyć !!! moja kuzynka zdała za 13 razem. a dziś lepiej jeździ od swojego męża, który zdał za 3 razem. a koleżanka zdała za 8. zresztą naprawdę jeździć to się nauczycie dopiero w swoim aucie po zdanym egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 24.02.14, 16:26 Po pierwsze, jakbyś prześledziła dyskusję, chociaż od 15.02.2014r., to może byś coś zrozumiała a po drugie, jak to ktoś kiedyś powiedział: "trzeba świrować, żeby nie zwariować" :). Powinnaś czasami z tego powiedzenia skorzystać, bo się spinasz a to nie zdrowo. Masz dobrego męża, doceń to i radę egzaminatora weź sobie mocno do serca i słuchaj męża bezgranicznie. Jestem za :). Jak zostałem instruktorem? Normalnie, jak ustawa przewiduje. I uwierz, od 2007r. jakoś z tego żyję, nie pożyczam na chleb to chyba nie jestem takim złym, niebezpiecznym - hahaha - instruktorkiem, dzięki. Twoim brakiem szacunku prawie się przejąłem. A co do Twoich rad odnośnie ilości podchodzeń do egzaminów. Jakbyś tak emocjonalnie nie podchodziła do tematu to może bardziej czytałabyś ze zrozumieniem i tu - jak i kierowca na drodze - więcej byś dostrzegła, a mianowicie, pod każdym moim postem jest napisane jedno zdanie. Chyba oboje się z nim zgadzamy? Strzałką naprowadzam :) I I I V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 16:41 Xadam Ty chyba na klientów zasadzasz sie na tym forum.Nie ma chętnych i wcale nie dziwię się.Wizja zdawania po raz 4 nie jest zbyt miła.Gdybym wiedziała idąc na kurs ile to bedzie trwało chyba nie zdecydowałabym się.Fakt że z kazdą kolejną lekcją jazdy czuje sie coraz lepiej,ale jestem już mega wypompowana. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 24.02.14, 16:58 Że co?! Tak, jasne! Co drugi post podaję swój nr telefonu hahaha. Poszukaj, na pewno znajdziesz. Ja Ci już nic nie będę doradzał, bo ... nic. Rób co chcesz. Swoje już napisałem, ale do niektórych nic nie dociera. Powiem Ci tylko tak: mniej czasu spędzaj na forum, więcej w samochodzie. Co Ty z tym zrobisz Twoja sprawa. Idź z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 14:54 a 30 lat temu, to każdy zdawał za 1-wszym. nawet moja Mama. więc nie ma się czym chwalić panie instruktorku. mój tata ma też wszystkie kategorie zdane za 1-wszym. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 24.02.14, 16:50 To prawda, dużo osób zdawało za I razem, ale wielu "za jajka". Ja nie. Gratulacje ode mnie dla Twojej Mamy i Taty :). Mam pytanie. Dlaczego tak nisko cenisz swoją Mamę jako kierowcę a swojego Tatę jako tego co dał Ci życie? Tata napisałaś z małej litery. Rozumiem, z pośpiechu i emocji. Okej, rozumiem :) P.S. Egzamin na instruktora też zdałem za I razem. Na Odlewniczej. No. Wiem, głupio Ci teraz, ale nie musisz przepraszać. Jakoś będę z tym, jak mi pojechałaś, żył. Pozdrawiam ;) Spójrz na sam dół Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 24.02.14, 18:35 Przepraszam, teoretyczny zdałem za drugim, praktyczny za pierwszym :). Jako instruktorek powiem Ci coś jeszcze. Pochwalę się, bo uważam, że mam czym, a co! Właściciel OSK w, którym chodziłem na kurs instruktora tylko mnie z całej grupy zatrudnił w swojej szkole. Jak myślisz, dlaczego? Potem założyłem swój OSK. Druga sprawa. Jestem powalony, żona widząc, co robię na tym forum, mówi, że jestem głupi, cyt.: "mało ci w samochodzie, jeszcze tu się z ludźmi (nazwała inaczej) użerasz?" Tak, mało. Jak myślisz eli, dlaczego?! Za dużo wymagam, Ty nie myślisz. Miło? Powiem Ci dlaczego to robię, uczę. Dlatego, że z tej ciężkiej pracy mam ogromną satysfakcję. Najpierw, przede wszystkim z tego jak widzę w eLce, pod koniec kursu, przyszłego Kierowcę (celowo przez duże K) i mówię: "tak, zasługujesz na prawo jazdy", potem dopiero ze zdanego, niekoniecznie za pierwszym razem, egzaminu. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 19:10 żona ma rację..i zamiast zajmować się obcymi babami na forum zajmij się żoną. :) na profesjonaliste nie wyglądasz mi co najwyżej na buraka potrafiącego obrażać ludzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! 24.02.14, 19:52 Pierwszej części Twojego posta nie skomentuję. Kogo i czym obraziłem, Ciebie? Prawda w oczy kole? Ja nikogo od ... nie wyzywam, więc kto jest burakiem? Tak się zachowują dzieci jak nie mają argumentów. Kończę, gdyż rozmowa schodzi na niewłaściwy tor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 10:28 Xadam,forum zostaw tym którzy potrzebują wsparcia w trudnych chwilach a swoje ego (jaki to jestes dobry i wspaniały) podbudowuj gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 10:54 Tata napisałam z pośpiechu mała literą. a Rodziców cenię na równi. Nikogo nie wyróżniam. Moja Mama w ogóle nie jeździ samochodem, choć ma prawko. Ale to Jej decyzja. Nie mósisz ciągle pokazywać zdania na dole, bo dokładnie je widzę. Tylko, że piszesz raz jedno raz drugie. Gdzieś tam wyśmiewałeś osoby które zdają po kilka razy, żeby zrezygnowały i dały sobie spokój (czytałam wszystkie posty na tym całym forum, jestem tu od samego początku). Co z ciebie za instruktor, jak nie wiesz, że dziś wszyscy zdają za którymś tam razem, a nie jak kiedyś za 1-wszym. to nie te czasy. Nawet mój Mąż 16 lat temu zdał za 3. A dziś jest super Kierowcą. Bezwypadkowym. A dużo jeździ. Praktycznie codziennie nawet po 500-600km. Powinienes miec wiecej szacunku dla kursantow. Ja bym nie chciała, żebys był moim instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 10:58 A Twoja Żona ma rację. Nie użeraj sie tu na forum. Kup kwiaty żonie, zabierz do restauracji. Nawet nie wiesz jaką jej tym zrobisz przyjemność. wiem, bo jestem kobietą. Pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 15:16 hej !!! jest tu ktoś kto też się męczy z prawkiem. ja niedługo mam 7 raz i się już boję. stres, stres i jeszcze raz wielki stres !!!!!!! hej !!! mam pytanko. czy teraz też po pół roku trzeba zdawać jeszcze raz teorię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 20:45 A Pan Janek ma 72 lat, z Warszawy - Mokotów zdawał 67 razy tak to prawda i w Ostrołęce zdał za pierwszym razem. Najłatwiej zdać egzamin jest w Ostrołęce. Zapraszamy na jazdę przed egzaminem. tel. 698-093-741. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 20:38 Przyjedż do Ostrołęki, nauczymy wszystkiego i nie będzie problemu ze zdaniem egzaminu w Ostrołęce. Koleżanki już skorzystały z naszych rad, zdały egzamin i są bardzo zadowolone. Odpuść sobie tą Warszawę. Zapraszamy. tel. 698-093-741. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia...... Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 23:00 Nie poddawaj się jak tym razem nie poszło dobrze to następnym razem pójdzie dobrze wiem to z własnego doświadczenia sama to samo przeżywałam w tamtym roku ...A więc walcz z tym do końca wierze w ciebie że następnym razem się uda :) Powodzenia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk.rondo.ostrolek Re: Prawo jazdy. Wyniki sonad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 11:24 Tylko w Ostrołęce - egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 21:48 NIE PODDAWAJ SIĘ!:) wez treningi incydentalne tj . pare lekcji każda z innym instruktorem , od każdego dostaniesz dodatkową wskazówke którą warto wykorzystać.Ja też zdawałam kilka razy i miałam dość, mój cudowny brat mnie dopingował kiedy chciałam odpuścić,mimo wszystko i mimo wszystkim (brat dopingował mówiąc ; "walcz", rodzice "odpuść sobie") w końcu zdałam, Ty też zdasz! WALCZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 08:55 Dziękuje za wsparcie :) Wiem,że nie jestem ani pierwsza ani ostatnia która zdaje po raz któryś tam. Aczkolwiek mam serdecznie dość. Mam ochotę zrezygnować , może inaczej poddać się, ale wiem,że kiedy to zrobię będzie mi cholernie przykro. I tak źle i tak nie dobrze :) No cóż, czekamy kolejnego egzaminu, może ten siódmy raz okażę się dla mnie szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srthsh Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.toya.net.pl 25.02.14, 13:58 Tylko osoby mało inteligentne zdają za pierwszym razem, dlaczego? bo nie odczuwają stresu. Mam znajomego instruktora i tak rozmawialiśmy o kursantach powiedział mi, że nigdy by się nie spodziewał po niektórych osobach, że zdadzą w ogóle egzamin, a co dopiero za 1 razem, a osoby które naprawdę są inteligentne i umieją jeździć zdają po kilka razy przez stres. Tu przytoczę kolejny przykład, mam znajomą z którą chodziłem do technikum, ogólnie mało rozgarnięta osoba, zdała za 1 razem tylko dlatego, że trafiła na egzaminatora który lubi młode kobiety, egzaminator ten nadużywa zasady panujące na egzaminie typu: hamuję przy parkowaniu czy łapie za kierownice, tutaj potwierdza się przysłowie: GŁUPI MA ZAWSZĘ SZCZĘŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciamek Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 13:53 Jezeli uważasz że tylko deble zdają za pierwszym to się grubo mylisz. Ja do takich osób nie należę, jak również moi znajomi a jakoś zadaliśmy wszystko za 1 razem. Nie liczy się szczęście tylko to czy naprawdę wiesz co robić za kółkiem. Egzamin jest tak schematyczny że nawet na jazdach uczą jak zdać... Nadal się zastanawiam jak można nie zdać praktyki po 30h kursu i dodatkowych jazdach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.14, 10:12 poroszę o odpowiedz kto się orientuje, otórz ponad 18-scie lat tem robiłam kurs prawa jazdy i oblałam i chiałabym wiedziec cz mogę po wykupieniu kilku godzin ponownie zdawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 16:16 kurs trzeba ponowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciamek Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 13:42 Nie wiem w czym widzicie taka wielka trudnosc. Rozumiem nowa teoria jest ciezka(sam ja zdawalem i mialem maxa za pierwszym razem) ale praktyka.... Ludzie kurna albo umiecie jezdzic albo nie... Sam zdalem za 1 razem( WORD Odlewnicza) i jakos trudno nie bylo. Sluchac trzeba egzaminatora i pamietac o radach ktore dawali instruktorzy i zdasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuś Re: pytanie IP: *.196.116.99.threembb.co.uk 04.08.14, 23:08 A moje dziecko oblali już chyba z 8 razy. Wydałam fortunę na to prawo jazdy, którego nie ma. Zaraqbiam 1200zł.Skąd zwykły człowiek ma wziąść 5 tysięcy na prawo kategorii B? To normalne nie jest. Napędzają branży i sobie kasę. Więcej w Warszawie zdawać nie będzie . To nieludzkie co tam się dzieje i ta odrażająca wymówka, że "dla bezpieczeństwa". BZDURY, skoro kierowca z dwudziestoletnim stażem też ma problemy ze zdaniem. ODRAZA JAK DLA MNIE. Kolejne godziny, kolejna harówka na wyrafinowanych naciągaczy. WYĆ SIĘ CHCE. Co 10 czy 20 musi być przepuszczony. Reszta musi bulić na całą tę machinę. Szkoda, bo sama sugerowałam dziecku, żeby zdawało w Warszawie. Ale już nie wierzę w ludzi i ich uczciwość. MACHINA DO WYCIĄGANIA KASY OD BIEDNYCH, umęczonych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK. RONDO W Ostro Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 14:23 Zapraszam do Ostrołęki na jazdę doszkalającą i egzamin. Będzie OK. OSK. RONDO tel. 698-093741. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK rondo w Ostroł Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 21:13 Tak można zdawać. Trzeba tylko iść do właściwego Wydziału Komunikacji i pobrać dokumenty. Oni tam wszystko powiedzą. Pozdrawiam i zapraszam do Ostrołęki na egzamin. Kontakt. 698-093-741. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garu Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 13:12 a ja dałam raz a porządnie w kaku egzaminatorowi i egzamin zaliczony za 1-wszym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.eurotelpol.com.pl 02.03.14, 21:23 Kochani nie zdałam juz prawo jazdy 11 razy:( Jutro mój 12 o 7.50 zobaczymy co z tego wyniknie:) Swoją historie rozpoczęłam w 2009 roku to juz 5 lat jak się męczę. Ale z 3 przerwą gdyż dałam sobie spokój po 9 niezdanych egzaminach. Stres i załamanie to mnie wykańczało. Teraz znów spróbowałam i dwa razy nie zdałam za pierwszym razem zgasnął mi przy przygotowaniu się do łuku jak to zrobiłam sama nie wiem, drugi raz to już inna historia jazda na mieście nie wjechanie na pas ruchu odpowiedni do jazdy. Lecz juz sama jazda nie szła mi na początku przed tym zdarzeniem. Co robie źle nie wiem, może po prostu nie nadaje się nie kierowcę ? Ale jutro próbuje co ma być to będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 11:32 Mnie w czwartek po raz 7-my udało się zdać egzamin. Wiem,że dużo,ale zdałam. Za nim mnie wywołali, byłam świadkiem jak dziewczyna wysiadła z auta i z taką radością krzyczała,że zdała po raz 13! Także, głowa do góry. Będzie ok. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. IP: *.eurotelpol.com.pl 03.03.14, 14:42 Zdałam :D dziękuje za uwagę :D Odpowiedz Link Zgłoś
green-point31 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 10.03.14, 21:59 Zdałam dzisiaj za 11 razem. Trwało to wszystko 6 lat. Po kolejnych niezdanych egzaminach byłam tak zniechęcona, że robiłam roczne albo nawet dwuletnie przerwy. W końcu się udało, cieszę się bardzo. Życzę wytrwałości wszystkim tym, którzy podchodzą do egzaminu wiele razy. Oprócz umiejętności liczy się także determinacja. No i kasa oczywiście, cała impreza jest dosyć droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała pomoc Uwaga! Dla wszystkich, którzy zdają po raz kolejny IP: *.fiberway.pl 08.07.14, 15:10 NIE DENERWOWAĆ SIĘ! NIE PODCHODZIĆ DO EGZAMINU Z MYŚLĄ "MUSZĘ ZDAĆ"!! Przez to właśnie się nie zdaje... WYLUZUJCIE SIĘ! Potraktujcie egzamin jako kolejną okazję do przyjemnej przejażdżki samochodem jako kierowca! Powiedzcie sobie "mam to gdzieś", wtedy na pewno zdacie! Metoda podświadomości, wykorzystana przez miliony kursantów, polecana przez mojego instruktora! Odpowiedz Link Zgłoś
petterbuk Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 31.07.14, 15:13 dla mnie system jest chory, jak można nauczyć się w 20 godzin dobrze jezdzić? W Australii jest tak, że musisz przejechać minimum kilkaset godzin (nie pamiętam dokładnie)ale możesz oczywiście zrobić to z rodzicami lub innymi kierowcami powyżej 25 roku życia lub odpowiednim stażem kierowcy. Aha i trzeba dodać, że jezdzą tam automatami, a to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
oklara Odlewnicza - zdany za 3 razem 05.08.14, 01:21 Czasami sobie zaglądałam na to forum i czytałam kilka wątków. Powiem tak - stresu nie da się wyeliminować zupełnie, nawet przy trzecim razie noga mi latała, aż słyszałam jak się trzęsie sprzęgło po stronie egzaminatora. Jednak udało się. Nie było łatwo ponieważ instruktor z mojej miescowości nie nauczył mnie podstaw (np. hamowanie w wyznaczonym mijscu, a jest to obowiązkowe na egzaminie) o wielu rzeczach nie mówił, wyrywał mi kierownicę itp... Zanim poszłąm zdawać praktykę zapisałam się na odlewniczej na jazdy doszkalające. Nie oczekiwałam cudu ale chyba taki się stał ponieważ po 4 h jazd doszkalających wiedziałąm więcej niż po kilkunastu jazdach w mojej szkole. Wiedziałam, że nie potrafię zrobić placu manewrowego, ale okazało się, że mam więcej braków. Kosztowne to było, ale chciałam je nadrobić. Jeździłam trasami egzaminacyjnymi, robiłąm plac i przez cały czas miałam opowiadane jak może być na egzaminie. Za pierwszym razem to niezdałam ponieważ naprawde marnie mi szło. Za drugim razem było lepiej (stres był nadal), ale na własne życzenie oblałam, bo chciałąm zmienić niepotrzebnie pas. Za trzecim razem tez się stresowałam, ale starałam się wyciągnąć wnioski z tego co mówili poprzedni egzaminatorzy (zawsze pytałam co zrobiłam źle i dostawałąm odpowiedzi) co źle zrobiłam i udało się. Pamiętajcie - dużo zależy od szczęścia i od całej masy czynników. Pierwsze podejście jest jednym z bardziej stresujących a na drugim, przynajmniej wiadomo o co chodzi - nawet jeśli nadal lata noga na sprzęgle ;) POWODZENIA WSZYSTKIM. I NIE ZAŁĄMUJCIE SIĘ TYLKO IDŹCIE NA JAZDY DOSZKALAJĄCE JEŚLI CZUJECIE SIĘ NIEPEWNIE. To był mój sposób, ale każdy musi znaleźć swój własny. Odpowiedz Link Zgłoś
shooty2 Re: Odlewnicza - zdany za 3 razem 07.12.14, 11:01 Witam , widzę ,ze już temat usypia więc trzeba go rozbudzić . A więc tak 3 dni teamu zdałem nową już teorię za 4 razem ale zdałem , powiem wam tak te pytania są banalne ! Tylko moja głupota i niedouczenie pozbawiło mnie Pozytywnego wyniku tego egzaminu ! 2 razy miałem 67 punktów a za pierwszym 64 . Raz nie zdałem przez to ,że walnąłem sie na takim pytaniu "Widzimy znak zakaz skrętu w lewo i pytanie brzmi - Czy można tu zawrócić ! Oczywiście nie a ja zaznaczyłem Tak ! :D No debil by pomyśleli bo pytanie logiczne i patrze a tutaj 67 punktów , za drugim wywaliłem się na pytaniu " Do czego służy ABS - Skraca droge hamowania , pozwala na manewrowanie pojazdem , C- juz nie pamiętam . Oczywiste ze umożliwia nam łatwiejsze manewrowanie pojazdem bo to logiczne wiedziałem to ale zazdnaczyłem A :D i patrze a tu znów 67 p :D za 4 razem już nauczyłem się solidnie i zdałem z wynikiem 72 punkty ! A co do egz z jazdy mam 29 grudnia 2014 roku ! Jeździć umiem dzięki dziadkowi który uczył mnie już od 7 roku życia , sam instruktor mówi ze mam dryg do jazdy . Ale jest małe ALE jestem chłopak który sie mocno stresuje a mój stres powoduje to ,ze nie umiem się sprzedać ! i tego się najbardziej obawiam ! Zaradzicie coś na ten stres ? :) Jeszcze mam troche czasu licze na to ,ze ktoś mi udzieli odp :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolahanulek Re: Odlewnicza - zdany za 3 razem 09.12.14, 10:57 Ja zdałam w piątek na Odlewniczej za 2 razem.Za 1 razem bałam się okropnie, noga latała mi na sprzęgle ale jakoś wyjechałam na miasto.Oblałam na parkowaniu jak wyjeżdżałam nie wyprostowałam kół i egzaminator zahamował.Przed następnym razem piłam melise z tydzień przed i przed samym egzaminem. Na łuku bałam się że znowu będzie to samo ale pomyślałam że się nie dam i się udało,stres był trochę mniejszy, udało się wyjechać na miasto, skupiłam się ale muszę powiedzieć że miałam szczęście trafić na super egzaminatora dużo wcześniej wydawał polecenia.Miałam też jazdy doszkalające przed egzaminem z świetna instruktorka i jeździłyśmy trasami koło Odlewniczej.Jak szłam na egzamin nie wierzyłam że zdam a teraz za tydzień odbiorę prawko:)Także walcz do skutku a chwila w której słyszysz że egzamin zakończony wynikiem pozytywnym jest bezcenna:):) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamds Re: Odlewnicza - zdany za 3 razem 12.11.15, 11:24 Hej Karola, co prawda temat już stary, ale czy możesz dać mi namiary na tą fajna instruktorkę.pozdraqiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_ek123 Re: Odlewnicza - zdany za 3 razem 04.12.15, 11:36 Odlewnicza - zdany za 3 razem Tego samego dnia podjąłem się zdania egzaminu na prawo jazdy. Akurat tego dnia były wolne terminy i udało mi się trzy razy przystąpić do egzaminu na prawo jazdy. Za trzecie razem mi się udało. Jak to mówią do trzech razy sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bubus04 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 17.11.15, 04:29 Witaj w klubie zdających inaczej hehe taki żart, bo ja też nie mogę zdać choć wykute mam testy na prawo jazdy jak nie jeden z was młodych ludzi, bo ja to już przed 40 -chą jestem i kilka razy już kursy zaczynałam, ale jak za pierwszym razem mi egzaminator na placu manewrowym powiedział ze najechałam na linie o 4cm za bardzo to się wkurzyłam i już więcej nie poszłam to było jakieś 15 lat temu i wtedy też tak ofen za kasę zdawało się!!!!!!! A teraz to już nie mam wyjścia muszę zrobić to prawko. I co testy już 11 raz zdawałam i ciągle 67 pkt!!!!! A w domu jak robie to zdaje ostatnio za każdym razem a w Wordzie w Dąbrowie Górniczej nie mogę i nie wiem czym to jest spowodowane, ale egzaminator który miał przyjemność mnie tam kilka razy w tygodniu spotkać, to mi powiedział ze ja za bardzo się stresuje i za dużo się uczę tych testów i nie potrafię się skupić na pytaniach. I to jest mój problem ze nie mogę zdać tych jebanych testów, sorry za wyrażenie, ale inaczej nie da się tego wyrazić!!!!! Bo ja znam znaki drogowe i przepisy ruchu drogowego i jak się powinno zachować na drodze w szczególności jeśli chodzi o pytania te o wysokim ryzyku to na nie zawsze mam dobrze odpowiedzi tylko te specjalne!!! Z nimi mam problem jak np. Masz pytanie typu ABS i itp. To kurcze nie wiem co mam zaznaczać i gubię się w tym!!!!!! Masakra jakaś po co mi to wiedzieć to jest egzamin na prawo jazdy kategorii B a nie mechanika samochodowego czy innego znawcy samochodów osobowych.!!!!!!! Ale nie poddaje się zrobiłam sobie przerwę jak mi doradzał egzaminator i idę znów za tydzień ale nie uczyłam się już nic ani jednego testu nie zrobiłam, bo ja to umie przecież muszę iść na żywioł jak Ci młodzi ludzie robią i zdają za pierwszym razem :-) więc nie załamuj się tylko zrób to samo a napewno się w końcu uda i mnie i Tobie zdać to cholerne prawko a dodam jeszcze, że jeździć umiem i to całkiem dobrze i to dodatkowo mnie motywuje do tego, aby to zdać i jeździć na legalu a nie pod presją że mnie zatrzymają. Wiem że źle robię ale nie mam innego wyjścia jak na razie :-( także życzę Ci wszystkiego co najlepsze i obyś miał dla mnie za jakiś czas dobre wiadomości :-) czego sobie i tobie życzę z całego serca. Pozdrawiam cieplutko kursantka z Dąbrowy Górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
bubus04 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 17.11.15, 04:51 Kurcze teraz dopiero zwróciłam uwagę na datę sorki. Ciekawe czy już zdales hmmm pewnie tak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alek1120 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 09.12.16, 15:30 Szanowni PAŃSTWO!!!! UWAGA!!! Jestem ukraincem! I mogę załatwić Prawo JAZDY LEGALNIE! Z możliwością WYMIANY W POLSCE! Aleksje19780709@gmail.com OPLATA tylko PO SPRAWDZANIU w Policji; robimy meldunek i cały komplekt doumentów! NIE jesteśmy OSZUSTAMI! Ty placisz- my robimy! Pracujemy juz 2 lata! Robiimy dla wszystkich Polaków, Anglików i z innych państw. MAMY ponad 160 osób którzy skorzystali z naszej oferty, bez żadnych konsekwencji. Całkowite wsparcie! Od 0 do wymiany na Polskie! Najlepsze na rynku 2016!! Proszę pisać na email dla otrzymania pełnej oferty! Aleksej Aleksje19780709@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kolaczek9 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 26.11.15, 23:27 Ja też miałam problem żeby zdać, dopiero jak zmieniłam szkołę jazdy zadałam za pierwszym razem. A wcześniej kilka razy podchodziłam do egzaminu. Poprzedni instruktor ciągle na mnie krzyczał a w innej szkole jazdy trafiłam na dobrego instruktora. To nie twoja wina. Może warto coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolaczek9 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 26.11.15, 23:31 Może warto zmienić szkołę jazdy? Ja też nie mogłam zdać i kilka razy jeździłam na egzaminy, dopiero w nowej szkole zdałam. Odpowiedz Link Zgłoś
alek1120 Re: Prawo jazdy nie mogę zdać :( Pomocy. 09.12.16, 15:31 Szanowni PAŃSTWO!!!! UWAGA!!! Jestem ukraincem! I mogę załatwić Prawo JAZDY LEGALNIE! Z możliwością WYMIANY W POLSCE! Aleksje19780709@gmail.com OPLATA tylko PO SPRAWDZANIU w Policji; robimy meldunek i cały komplekt doumentów! NIE jesteśmy OSZUSTAMI! Ty placisz- my robimy! Pracujemy juz 2 lata! Robiimy dla wszystkich Polaków, Anglików i z innych państw. MAMY ponad 160 osób którzy skorzystali z naszej oferty, bez żadnych konsekwencji. Całkowite wsparcie! Od 0 do wymiany na Polskie! Najlepsze na rynku 2016!! Proszę pisać na email dla otrzymania pełnej oferty! Aleksej Aleksje19780709@gmail. com Odpowiedz Link Zgłoś