Dodaj do ulubionych

31-punktów karnych i co teraz ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:47
zarobiłem dzisiaj 29 punktów karnych i spory mandacik na video kamerze
zarejestrowali mi wyprzedzanie na ciągłej na krzyrzowaniu przekroczenie
prędkości .wcześniej miałem na koncie 2 punkty.czy pozbęde się prawa jazdy.co
mogę zrobić żeby go nie stracić..proszę o porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: 80.50.27.* 05.05.05, 18:28
      Mój wujek - idiota wyprzedzał trzy dni temu busem na ciągłej i zabił kobietę w
      maluchu. Nie mam tolerancji dla takich zachowań, ani u rodziny, ani u innych.
      Dla mnie i moich bliskich bezpieczniej będzie, jeśli Ci to prawko zabiorą.
      Czego życzę sobie i innym uzytkownikom szos. pozdrawiam.
      • Gość: kleo Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.aster.pl 05.05.05, 18:54
        Popieram Michala... to samo sie tyczy pijanych kierowcow !
        • xmartinusx Re: 31-punktów karnych i co teraz ? 05.05.05, 22:25
          Trzeba było chłopie pomyśleć wcześniej. Teraz niech Ci zabiorą. Pojezdzisz
          autobusami, zmądrzejesz. Pójdziesz na egzamin, zdasz i na pewno nauczysz się nie
          robić takich głupot więcej. Samochód to nie zabawka. Pozdro!
          • Gość: asd-adam Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.master.pl 06.05.05, 11:05
            No co wy niech mu prawko zostawią!!!!
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            ale niech go do paki wsadzą to się oduczy debil szarżować po drogach!!!

• Gość: luk Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 21:48
        został Ci tylko egzamin
      • Gość: wiesia Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 14:54
        jak ci się udało jednorazowo zdobyć tyle punktów
      • Gość: ladyA Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.ec.pl 10.05.05, 19:11
        Brawo!!! Takim osobom nie powinny pozwalać na powtórne podchodzenie do egzaminu
        czy chociażby zwracać prawo jazdy. Zabiłeś, nigdy więcej nie wsiadaj za
        kierownicę...Niech ktoś wreszcie to zrozumie!!! Prawo jazdy jest dla ludzi
        odpowiedzialnych. Wszyscy chcemy żyć!!!!!!!
    • Gość: basia Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: 193.25.222.* 06.05.05, 14:17
      nie ma siły, zeby Ci nie zabrali. Az dziw, ze ejscze go nie ooddałes. Popieram,
      ze takim jak Tobie powinni zabiearc.
    • Gość: wesoła Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:16
      Porada jest tylko jedna. Naucz się przepisów i zdawaj jeszcze raz egzamin. Nie
      unikniesz tego.
    • Gość: zio chyba czeka ciebie nowy egzamin .. IP: 80.227.56.* 07.05.05, 02:19
      sorry no bonus ..
    • Gość: ramiol Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:19
      dzięki wam panowie i panie za super porady.nie rozumiem tylko jednego że będąc
      normalnym człowiekiem [nie idiotą debilem jtp.] robicie ze mnie jakiegos
      pajaca.nie oto mi chodziło.co zrobic zeby miec to prawko to już wiem bez waszej
      pomocy kochane dzieci.miałem je lat 14 i dalej bede miał bo dzięki niemu moje
      dzieci mają na chleb.....co dziwicie sie??? sprawa jest prosta egzamin z teori
      i oczywiście praktyczny i w ciagu tygodnia mam je zurick i ... i strzeszcie
      się ..ps.a szkodz słów......

• Gość: mistrzyni Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.ec.pl 10.05.05, 19:13
        IDIOTA!!! To dla Ciebie szkoda słów....ehhh!
      • Gość: kleo Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.aster.pl 10.05.05, 19:27
        no comment....
    • Gość: Turkus Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:09
      Hahaha jaka ciota... 31 punktów! Bingo!
      • Gość: ramiol Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:09
        ciota to z ciebie jest pajacu.Jak się urodziłeś to matka przez dwa tygodnie
        dugała Cię kijem, bo nie wiedziała, co to jest!
        • Gość: turkus Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:52
          Hahahaha nie no ja uwielbiam takich ludzi
      • Gość: rico Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:13
        faktycznie turkus to debil...Po co Ci rozum - przecież masz dresik!
      • Gość: wincenty kopnięty Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:19
        Bielizna to Twoja druga skóra. Bielizna damska i męska.. Producent ...
        ... typ : Stringi. Przepiękne stringi, przód gładki, a po bokach haftowane
        kwiatuszki.
        Do kompletu polecamy biustonosz turkus lub Turkus push-up. ...
        bielizna.exite.pl/index.php3?action=single&id=15555 - 21k - Kopia - Podobne
        strony
    • Gość: Ferrari gdzie tyle dają ? IP: *.chello.pl 14.05.05, 17:47
      bo w polsce musiał byś chyba trzy razy zrobić najbardziej punktowane
      wykroczenia i to w trzech zatrzymaniach przez policje czyli nie razem
    • Gość: daga Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:45
      pewnie juz wiesz co robic bo jak chyba przeczytałam to wiesz ze masz tylko
      egzamin i sprawdzenie kwalifikacji!! i dla mnie nie jestes pajacem bo rozumie
      ze niektórzy maja pecha bo ciekawe czy kazdy stosuje sie np do predkosci 40km/h
      pozdrawiam
      • Gość: leszek Re: 31-punktów karnych i co teraz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:32
        wiele jest osob ktore zawodowo musza przemieszczac sie po kraju i 24ptk. w rok
        to nie taki trudny wyczyn.
        • tszche Re: 31-punktów karnych i co teraz ? 23.07.05, 18:51
          To, ze ktos jezdzi zawodowo samochodem, czy jest niedzielnym kierowcą, nie ma
          nic wspólnego z przestrzeganiem przepisów i zbieraniem punktów. Za głupotę
          trzeba płacić. Ale jak dla kogoś "zbieranie punktów" jest WYCZYNEM to
          przepraszam...
          • Gość: EQT !! ja pie.. co za faszysci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:13
            ja pie.. wy jesteście poje..i. Normalnie jakby na nowo faszyzm wrócił i
            żydokomuna.
            50% kierowców w tym kraju może dostać >24 punkty w ciągu mniej niz tygodnia.
            Gdybym był policjantem to bym wam to udowodnił.
            Za co ma teraz gość płacić? Za to że jest ofiarą przypadku? Ma płacić za
            głupotę innych? Jak ktoś jeżdzi 10 x wiecej niz WY to logiczne że może mu się
            uzbierac jakiś statystyczny przypadek.

Prawa jazdy za 24 pkyty NIE ZABIERAJĄ. Umiecie czytać? Kirują na egzamin.
            Dopiero wtedy można stracic.

ramiol nie przejmuj sie na razie masz ze 3 miechy zanim biurokracja sie obudzi.
            Potem moesz troche pozwlekać z odbiorem poleconego.
            • Gość: EQT Re: !! ja pie.. co za faszysci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:19
              :ferrari
              nie masz wyobrażni. To żle, bo dobry kierowca musi mieć dobra wyobraznie.
              Wystarczy że raz wyprzedzisz na podwójnej na zakazie i przekroczysz o 50km/h i
              juz masz z 16 pkt. pewenie na pasach jescze wiecej ok 20pkt ale nie wiem bo na
              pasach nie wyprzedzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka