Dodaj do ulubionych

Nazwiska egzaminatorów - Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:53
Mam do was prośbe.
Jeżeli ktoś z was zdawał egzamina na powstańców śląskich to jak pamięta to
bardzo proszę o podanie przynajmniej nazwiska egzaminatora i krótkiej
informacji na jego temat tzn jakie zrobił na was wrażenie, czy był miła czy
też chamski i arogancki.
Obserwuj wątek
    • kora23 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 10.08.06, 10:38
      a co Ci to da? ,mogę podać nazwiska egzaminatorów z Odlewniczej,a było ich 4 w
      tym jedna pani. Powodzenia na egzaminie
    • light_blue1980 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 10.08.06, 13:39
      Mnie egzaminował p. Leszcz - bardzo sympatyczny i przyjaxnie nastawiony do
      zdajacych.
      • Gość: zdalamJa Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:31
        popieram, jak wyżej, bardzo wyrozumiały, życzliwy egzaminator, polecam!
    • Gość: Phil Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: 199.67.203.* 10.08.06, 14:11
      P. Lasota jest OK.
      • Gość: Funio Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:41
        Dziękuję za uznanie moich wysiłków w obiektywnym przeprowadzeniu egzaminu
    • Gość: olo Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:10
      ul. Odlewnicza - egzaminator o nazwisku Zbroja - tragiczne chamidło
      • Gość: Fantasy Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 22.08.06, 14:15
        Wiem coś na ten temat!
        Jest okropnym zarozumiałym człowiekiem, któy lubuje sie w poniżaniu Ciebie..
    • kora23 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 11.08.06, 09:53
      Odlewnicza- p. Gryzik- straszny cham i gbur
      p. Szymański, Drozd i Pani Kaczmarek- bardzo mili i sympatyczni
      • Gość: Łukasz Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:09
        dokładnie o takie coś mi chodzi.
        Piszcie dalej, żeby wszyscy wiedzieli że jak maja się zachowywać gdy trafią na
        takiego i takiego Pana czy Panią.
        • Gość: bob Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:17
          Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> dokładnie o takie coś mi chodzi.
          > Piszcie dalej, żeby wszyscy wiedzieli że jak maja się zachowywać gdy trafią
          na
          > takiego i takiego Pana czy Panią.

Co za nonsens. Niby jak sie maja zachowywac? Jak spotkasz kogos, kto niby jest
          chamski to powiesz mu na dzien dobry "ty chamie"? Poza tym pamietaj, ze ludzkie
          oceny sa subiektywne i latwo mozna o kims wyrobic sobie falszywa opinie. A na
          egzaminie proponuje poprawnie wykonac wszystkie zadania. Pozdrawiam i
          powodzenia.

• Gość: diss Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:35
      Bemow. Marciniak (nie pamietam imienia)OK ale cyborg bez emocji. Znosny. Drugi
      czlowiek, ktory byl ultra sympatczyny to starszy bardzo wysoki pan, ktory
      wyglada na angielskiego tea-timeowca. Non stop palil papierosy ale kulturalnie
      pytal czy bedzie przeszkadzalo ;) nie nalezy do grupy uwalaczy na bank. Niestety
      nie pamietam nazwiska, ale polecam :)
      • Gość: xyz Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:49
        p. Drozd jest the best ! kulturalny, nie stresuje zdajacego. polecam !!
    • kora23 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 11.08.06, 12:22
      jest na Odlewniczej pan Włodarczyk, niestety nie miałam tego szczęścia żeby na
      Niego trafić, ale z tego co widziałam i słyszałam od zdających to jest
      przesympatyczny, zawsze uśmiechnięty Pan,i co najważniejsze, Ci co zdawali u
      Niego, wszyscy zaliczali pozytywnie. Jest też drugi Pan, chyba Żebrowski, ten
      też bardzo sympatyczny. Zobaczymy kto mi się trafi 09.09.2006...., na pewno
      napiszę
      • ecikp Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 11.08.06, 12:33
        Ja zdawałam u Żebrowskiego - jest fantastyczny - profesjonalny, nie krzyczy i
        generalnie ma genialne podejście :)
      • Gość: madaj177 Re: Do Kora 23 IP: *.chello.pl 11.08.06, 14:25
        o której zdajesz? Ja tez na Odlewniczej i też 09.09. 2006 g. 10.00
        • kora23 Re: Do Kora 23 11.08.06, 15:07
          zdaję o 14, jakoś tak godzina mi "przypadła" do gustu. To moje 5 podejście....
          • Gość: madaj177 Re: Do Kora 23 IP: *.chello.pl 11.08.06, 17:12
            moje pierwsze, nie nastawiam się więc na zbyt wiele ... :) :)
      • afternoon Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 21.08.06, 13:27
        Prawdę piszesz. Też u niego zdawałam: ciepły, życzliwy gość. Gadaliśmy sobie o
        czarnych skrzynkach, bo wcześniej był specem od katastrof lotniczych (ale tamat
        na egzaminie... :)
        • afternoon Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 21.08.06, 13:37
          Chodziło mi o pana Włodarczyka z Odlewniczej :-)
    • Gość: m Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:30
      Nie pamiętam nazwiska, ale znak szczególny wielkie okulary przeciwsłoneczne i
      papieros. Pierwsze wrażenie przyjemne, ogólnie małomówny, uwielbia skręty w
      lewo. Zaskoczył mnie wjazdem na teren centrum handlowego. Zdałam, więc uważam
      go za fajnego ;-)
      • Gość: MADZIA Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:46
        PAN PEDZICH BARDZO NAJ NAJ
        • Gość: ktosia Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:12
          uważam że podawanie tych nazwisk lub opisywanie wyglądu egzaminatora i tak nic
          wam nie da, bo kto je zapamięta. A przecież to komputer losuje osobę zdającą do
          konkretnego egzaminatora.
          • Gość: pajdek Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 12.08.06, 23:19
            zamiast mysleć o egzaminie będą mysleć o egzaminatorze. ten sam egzaminator dla
            jednego będzie zły a dla drugiego dobry. Powodzenia w dodawaniu sobie
            dodatkowego stresu. Bedziesz robił łuk i myślał o boże jaki cham mi trafił. I
            cały czas to ci będzie siedziało w głowie a nie manewry :):):) Uważam że to
            jedna wielka bzdura.
    • Gość: maag Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:11
      Na Odlewniczej Tomczyk albo Tomczak: smutny, mały gość....i czuję nosem mundur - generalnie porażka i nikomu nie życzę.
      Nr 2 sir W. Drozd bardzo ok...nawet jeśli ja nie pokazałam klasy na egzaminie to on ją bez wątpienia ma.
      Nr 3 ....nobody knows:) 30.09 - dramat z tymi kolejkami
      • Gość: ,., Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:11
        a czy przypadkiem p. Drozd nie robi sobie sam tych super komentarzy o sobie ?
      • Gość: misiek Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: 88.156.77.* 25.12.06, 15:08
        zdawałem u Tomczaka i świetny gosc nie wiem o co chodzi z mundurem....to
        przeciez cywil..
        • Gość: anka24 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.12.06, 14:08
          Uwaga na P.Daśko.
          Na wstępie wrzeszczy, nastawiony na oblanie,zero kultury,cały egzamin na mnie
          krzyczał...jak na niego znowu trafię w drugim podejściu to rezygnuję i nie
          podchodzę!
      • Gość: Łukasz Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:44
        ul. Odlewnicza. Pan Piotrowski, imienia niestety nie pamiętam, ale kolo
        strasznie grubu i niski. łatwy do rozpoznania. Ma taką świńską twarz i lewdo
        może wysiąść z samochodu. Menda jakich mało. Uwalił mnie za pierwszym razem,
        fakt, ze to moja wina byla, ale nie zmienia to faktu, że p. Piotrowski to kawał
        chama i prostaka. Zdałem za 3 razem u p. Drozda... w porządku facet!
    • Gość: Baś Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 01:51
      zdawałam na bemowie i byłam tak zdenerwowana, że nazwiska za nic nie moge sobie
      przypomnieć, coś na T. Pan baardzo w porządku, poza komendami nic nie mówił, ale
      zdałam za 1 razem, wiec poprostu go uwielbiam =]

polecam wszystkim podchodzić z pozytywnym nastawieniem do każdego egzaminatora,
      bo wtedy i on/ona może nie odczuwać już tak ogromnej wewnętrznej potrzeby żeby
      kogoś oblać...
    • Gość: Aga Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 24.08.06, 23:14
      na Bemowie L,Fotyga,straszny gbur.podobno najgorszy,u niego zdać to cud.
      • Gość: Łukasz Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 07:44
        Opisujcie również miłych egzaminatorów i przyjaźnie nastawionych do zdającego,
        szczególnie chodzi mi o osoby które poległy na egzaminie poniewarz dla osoby
        która zdała bo miała szczęście nawet największy gbur będzie miły.
        Opisujcie jeszcze czy np dany egzaminator rozmawiał coś z wami na egzaminie czy
        nie bo słyszałem że i tacy się zdażają a nie ukrywam że rozmowa bardzo ułatwia
        mi jazde i sprawia że się mniej stresuje.
        • Gość: Aneta Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:13
          egzaminował mnie pan Alfred Nazwiska niestety nie pamiętam. Człowiek bardzo
          miły i sympatyczny. Nie nastawiony na oblanie. Nie szukał dziury w całym.
          Oblałam ponieważ nie poradziłam sobie ze stresem. Gasł mi co chwila. Nie
          potrafiłam wyczuć auta i to główny powód mojego zawalenia. Na następny egzamin
          2 będę szła z zupełnie innym nastawieniem. Mimo że oblałam jestem mu bardzo
          wdzięczna, że nie zniechęcił mnie ani troche na następny raz 19 09 więcej gazu
          i tyle...:) Pozdrawiam
    • Gość: Elcia79 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.08.06, 14:06
      dzisiaj rano zdałam egzamin praktyczny na Odlewniczej!Egzaminował mnie pan
      W.Jest bardzo sympatyczną i ciepłą osobą, suuuuuuper facet.Wczesniejsze opinie o
      tym Panu to szczera prawda.Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: sloneczko Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.aster.pl 27.08.06, 00:13
        jeszcze pare nastepnych takich komentarzy i wszystkie kursantki beda chcialy
        byc egzaminowane przez Pana W ;-)
        • Gość: Elcia79 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 11:13
          Pan Włodarczyk jest naprawdę bardzo fajny...Jest sympatyczny i na wstępie
          potrafi odminowac sytuację.Po egzamine wyszłam z samochodu mokra jak mysz ze
          strachu.Bałam się egzaminu panicznie ale Pan Włodarczyk potrafił jakoś mnie
          trochę wyciszyć i uspokoić..nie krzyczał , nie przeszkadzał w jeździe..dał mi na
          koniec kilka bardzo mądrych rad i bardzo mu za wszystko dziękuję.
          Krysia
          • Gość: Łukasz Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 11:58
            A wiecie czy ten Pan egzaminuje czasem na powstańców czy tylko na odlewniczej??
            • Gość: Elcia79 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 12:12
              CI panowie są z Odlewniczej ale jak nie potrafisz jeździć to ci nawet oni nie
              pomogą...Ja włożyłam w to bardzo dużo cięzkiej pracy i wysiłku, wyjeździłam
              prawie 50 godzin łącznie.Na Warszawe 30 godzin jest za mało..Opłacało się ,
              ponieważ zdawałam tylko raz i nie miałam większego problemu.Łuk zrobiłam
              wzorowo( uczyłam się na corsie 5 drzwiowej-dostałam na egzaminie 3 drzwiową :P),
              górkę też.Mój instruktor widział jak jeździłam po placu.Na mieście nie
              narozrabiałam, nie złamałam żadnego przepisu.SAMOCHóD ZGASIłAM DOPIERO JAK
              WRóCILIśMY NA PLAC PO JEźDZIE NA MIEśCIE NA POLECENIE EGZAMINATORA!NIE ZGASł MI
              W TRAKCIE EGZAMINU ANI RAZU!
              • Gość: natalina Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: 217.17.34.* 26.01.07, 13:57
                o jaka mądralina się znalazła, ciesz się ,że zdałaś ale nie dołuj innych, tak na
                prawdę to czy się zda nie zawsze zależy od umiejętności ale tez od szczęścia
            • Gość: Elcia79 ......Nie licz na cuda tylko na siebie... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 12:20
              CI panowie są z Odlewniczej ale jak nie potrafisz jeździć to ci nawet oni nie
              pomogą...Ja włożyłam w to bardzo dużo cięzkiej pracy i wysiłku, wyjeździłam
              prawie 50 godzin łącznie.Na Warszawe 30 godzin jest za mało..Opłacało się ,
              ponieważ zdawałam tylko raz i nie miałam większego problemu.Łuk zrobiłam
              wzorowo( uczyłam się na corsie 5 drzwiowej-dostałam na egzaminie 3 drzwiową :P),
              górkę też.Mój instruktor widział jak jeździłam po placu.Na mieście nie
              narozrabiałam, nie złamałam żadnego przepisu.SAMOCHóD ZGASIłAM DOPIERO JAK
              WRóCILIśMY NA PLAC PO JEźDZIE NA MIEśCIE NA POLECENIE EGZAMINATORA!NIE ZGASł MI
              W TRAKCIE EGZAMINU ANI RAZU!Trzeba mieć poprostu
              1.dobrego nauczyciela
              2.predyspozycje
              3.trochę szczęścia na egzaminie
          • Gość: Elcia79 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa Bródno IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 12:04
            Egzamin omawiał z nami p.Drozd...też sympatyczny był.Nie miałam okazji z nim
            jeździć i nie będę już miała :)))) ale też był Ok...
            • Gość: Łukasz Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa Bródno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:15
              Ja wyjeździłem łącznie 42h i jeszcze jezdy mam w piątek a później chce jeszcze
              sobie wziąć przed egzaminem który mam 5.09 o 12 i niewiem czy jazdy lepiej
              sobie wziąć w poniedziałek czy w dzień egzaminu??
              Jak myślicie??
            • Gość: karol Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa Bródno IP: *.aster.pl 27.08.06, 23:11
              Elcia79 a jak wyglada ten pan Drozd, bo egzamin przede mna i moze uda mi sie na
              niego trafic.
              • Gość: Elcia79 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa Bródno IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 12:45
                P.Drozd jest w wieku ok 34-37 lat, ma króciutko obciete włosy,okulary...
                • Gość: Anett Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa Bródno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:23
                  p. Leszcz -bardzo sympatyczny facet kolo 50 -tki :) usmiechniety, chociaz
                  malomowny...czasem nawet sobie na chwile przykimal na egzaminie :)Pozdrawiam
                  pana egzaminatora
    • agucha12 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 14.09.06, 09:29
      Popieram. P. Leszcz egzaminował mnie za pierwszym podejściem. Bardzo
      sympatyczny. Za drugim razem zdawałam u P. Mroczka - też bardzo w porządku.
      Chyba był bardziej zmartwiony że musiał mnie oblać niż ja sama :-))) Bardzo bym
      chciała za trzecim razem trafić na któregoś z nich. Myślę, że postawa i
      zachowanie egzaminatora dają b. dużo. Przy kimś kto jest uprzejmy i miły nie ma
      chyba takiego stresa jak przy naburmuszonym gburze.
    • corrii Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 14.09.06, 09:51
      ludzie, wy serio pamietacie nazwiska egaminatorow, u ktorych zdawaliscie? :D
      • Gość: madzia Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:34
        z tych odp wynika że większość jest suuuuper to fajnie ja zdaje we wtorek i
        liczę na normalnego faceta który nie będzie warczał bo tego nie lubię i zaraz
        się mocno stresuję. Poprzednim razem trafił mi się gbur i olałam modlę się żeby
        nie usłyszeć jego nazwiska.Pozdrowionka trzymajcie kciuki we wtorek.
        • Gość: losiuuu Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.aster.pl 12.03.07, 11:56
          uważajcie na Kubiaka-koszmarny facet!wydziera sie ze go poł Bemowa słyszy.Poza
          tymnon stop cytuje kodeksy!
          Jego przeciwienstwem jest p.Leszcz. Bardzo symaptyczny człowiek!!!
      • Gość: limonka Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:38
        ...przecież dają kartki :P
        • corrii Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 17.09.06, 10:16
          ja zadnej kartki nie dostalam :D ale to moze dlatego, ze losuja tylko tych na
          osobówki. wiec nawet nie wiem, jak sie nazywa ten pan, co mnie egzaminowal. :)
    • Gość: madaj177 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.chello.pl 15.09.06, 15:06
      Ja zdawałam na Odlewniczej 09.09 egzaminował mnie pan Włodzimierz Mikulski, którego serdecznie pozdrawiam, był wspaniały!!!!!
      Zbłaźniłam się wyjeżdżając z miejsca zaparkowania samochodu... :(( Pan podał mi kluczki i kazał wyjechać. Powiedział jeszcze: "No to prosze podjechac na łuk. Bardzo mocno w prawo i wyjeżdżamy!" Przytaknęłam i dałam...LEWY kirunek i kręcę w lewo... ech.... Pan powtórzył: "Prosiłem mocno w prawo!" A ja jak ten kretyn przytaknęłam i zrobiłam znowu to samo..." Poprawiłam się za chwilkę... Pan nic nie powiedział. Na łuku okropnie drżała mi noga i łuk był precyzyjny, tylkko taki przerywany :)Powtarzałam i tez nic nie powiedział. Na mieście jeździąłm bezbłędnie przez 45 min. Jazdy po mieście zupełnie sie nie bałam. Pan był jeszcze tak miły, że nie miałam zawracania z uzyciem biebgu wsteczneo, nie pojechałam tez na rondo. Tylko parkowania i zawracanie. Pan w ogóle nic nie mówił. Na łuku za to bardzo mnie uspokajał i naprawde byl wyrozumiały dla mojego zdenerwowania!
      Oceniał moją jazdę, panowanie nad samochodem szybkość reakcji, myślenie za kierownicą. ?Ktorym nie wykazałm się na wstępie :) :)/
      Myślę, ze dobry egzaminator to 50 % sukcesu!
      Ja złego słowa nie powiem na Pana Mikulskiego!
      Powodzenia wszystkim zdającym!
      • Gość: Piotr Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:04
        ja 20.09 też zdawałem u pana Drozda na Powstańców :) Nie wiem jaki z niego
        egzaminator bo skończyłem egzamin równie szybko jak zaczołem:P ale wyglądał na
        miłego i konkretnego gościa:) Niestety stres potrafi człowieka nieziemsko
        zjeść. 3 razy mi zgasł bo ruszałem na ręcznym(sic!) a potem na łuku to ze
        stresu przy jezdzie tyłem zamiast zrobić 3/4 skrętu kierownicą w prawo to
        zrobiłem 1/4 :( Efektu można się domyśleć :] No nic... czekam na drugi raz!
        • duchess85 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 27.09.06, 13:43
          Warszawa Bemowo:
          1. Longin Rożek (bardzo nieprzyjemny, mrukliwy, przekonany o swojej wyższości
          nad całym światem)
          2. Jerzy Ambroziak (egzamin z nim to była sama przyjemność, nie był jakis super
          wyluzowany, ale bardzo sympatyczny i naprawdę miał klasę. Trochę rozmawialiśmy,
          ale nie na tyle, żeby to przeszkadzało. Nie zdałam przez głupie zagapienie, bo
          nie zaauważyłam ytramwaju...)
          3. jeszcze przede mną. Ale mam nadzieję, że to znów będzie pan J.A... :D
    • kora23 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 27.09.06, 20:42
      widzę, że wątek cieszy się powodzeniem, dorzucę jeszcze jedno nazwisko
      egzaminatora. Miałam przyjemność zdawać 09.09 na Odlewniczej u Pana
      Piotrowskiego. Pan owszem sympatyczny, dużo pomaga na placu, ale czepia się
      szczegółów, służbista i pedant rzekłabym. Liczy się jednak pierwsze wrażenie,
      wtedy człowiek mniej się stresuje jak widzi uśmiechniętą twarz egzaminatora. Ja
      niestety oblałam na mieście, ale egzamin wspominam mile. Pozdrawiam wszystkich
      zdających i czekających na egzamin. Powodzenia
    • kora23 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 27.09.06, 20:42
      widzę, że wątek cieszy się powodzeniem, dorzucę jeszcze jedno nazwisko
      egzaminatora. Miałam przyjemność zdawać 09.09 na Odlewniczej u Pana
      Piotrowskiego. Pan owszem sympatyczny, dużo pomaga na placu, ale czepia się
      szczegółów, służbista i pedant rzekłabym. Liczy się jednak pierwsze wrażenie,
      wtedy człowiek mniej się stresuje jak widzi uśmiechniętą twarz egzaminatora. Ja
      niestety oblałam na mieście, ale egzamin wspominam mile. Pozdrawiam wszystkich
      zdających i czekających na egzamin. Powodzenia
      • Gość: zuza Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:50
        1. Longin Rożek - potrafi wyprowadzić z równowagi, małoprzyjemny
        2. Leszek Gryzik - wydaje mi się że spoko
        • Gość: kranked Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: 217.11.133.* 12.12.06, 16:10
          Jerzy Kasprzak - dzis nie zdałem u niego, taką mi małą prowokacje zrobił a ja
          jak dzieciak się wkręciłem, brawooo, nie mam żalu i tak zdam nastepnym razem:))
          ale ogólnie wydał mi sie mało przyjemny.
          • Gość: Epikurejczyk Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.chello.pl 17.01.07, 11:46
            Jan Kapuściński - nie sprawia wrażenia sympatycznego, ale oceniał uczciwie. Oblał mnie bo na to zasługiwałem. Jeżeli ktoś potrafi całkiem nieźle jeździć powinien sobie poradzić, choć pan Jan nie pomaga w rozładowaniu atmosfery. Poległem bo byłym nieprzyzwyczajony do 'benzyny' (uczyłem się na dieslu, który nie jest tak porywczy i nie gaśnie tak często). Swoją drogą egzaminator ten podobny trochę do dr Zyberta z 'Na dobre i na złe' :).

PS: Bardzo szybko do ośrodka wracał p. Gryzik.
            • Gość: natalia Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.aster.pl 25.01.07, 14:30
              Zdawałam u Pana Marcina Kichlera na Powstańców po raz trzeci, niestety nie
              zdałam ale to był pierwszy , normalny, taki ludzki egzaminator
              • Gość: interesant Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:09
                Na czym Cię oblał Marcin Kichler?
                • Gość: natalia Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.aster.pl 25.01.07, 17:36
                  skręcałam w lewo na takim małym skrzyżowaniu, przede mną stał samochód, nie
                  widziałam że za skrzyżowaniem jest sygnalizacja świetlna ,tamten przede mną
                  ruszył więc ja niewiele myśląc (droga była wolna) pojechałam za nim i niestety
                  okazało się że było czerwone. Zasugerowałam się błędem tamtego kierowcy, skoro
                  tamten jedzie to ja też mogę no i skucha.
                  • Gość: magda Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.flashnet.pl 25.01.07, 21:12
                    czy ktoś zdawał u p.Kaczana?
                  • Gość: interesant Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:57
                    Jaka była reakcja Kichlera? Czy kazał Ci się przesiąść, czy sama dojechałaś do
                    Ośrodka, i on stwierdził, że wynik jest negatywny ?.
                  • Gość: interesant Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:57
                    Jaka była reakcja Kichlera? Czy kazał Ci się przesiąść, czy sama dojechałaś do
                    Ośrodka, i on stwierdził, że wynik jest negatywny ?.
                    • Gość: natalia Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: 217.17.34.* 26.01.07, 10:16
                      kazał się przesiąść,chciałam usiąść z tyłu bo chciało mi się płakać ale on
                      pwiedział żebym usiadła z przodu i rozmawiał ze mną o tym że wie że ja po prostu
                      nie zuważyłam sygnalizatora bo pojechałam za tym co ruszył przede mną, jednak
                      czyjś błąd nie usprawiedliwia mojego i miał rację. Powiedział żebym się nie
                      poddawała i ogólnie bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił.Dodał mi trochę
                      wiary że w końcu się uda.
                      • Gość: interesant Do Natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:28
                        Natalio,jak mnie Kichler oblał, to mi zasugerował przyjęcie korzyści
                        matereialnej "łapówki", mówiąc "czy chce Pan się teraz zapisać na egzamin ?".
                        Ale się nie dałem, i poszedłem zapisać się na egzamin. I później zdałem u
                        innego, uczciwie.
                        • Gość: do interesanta Re: Do Natalii IP: *.eranet.pl 27.01.07, 09:37
                          No to nieźle, nie posądziłabym go o to, jak wysiedliśmy z samochodu
                          powiedziałam mu że mnie trochę odstresował i chciałabym jeszcze raz na niego
                          trafić a on grzecznie powiedział że to niezależy już od niego.Dawno zdawałeś u
                          niego? ile razy w sumie?
                          • Gość: interesant Re: Do Natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:46
                            Zdawałem u Kichlera Marcina 2 razy i była taka sama sytuacja. Gdyby chciał, to
                            mógłby mi zaliczyć egzamin, była to jego dobra wola, ale jednak wolał mnie
                            przekupić, a ja się nie dałem. To kawał chama, niestety:(
                            • Gość: natalia Re: Do Natalii IP: *.eranet.pl 27.01.07, 18:14
                              Ciężko raczej trafić dwukrotnie do tego samego egzaminatora.Ile lat temu u
                              niego zdawałeś i na czym popełniłeś błąd?Ja na Powstańców zdawałam wcześniej u
                              Andrzeja Walla , to było dopiero stresujące...
                              • Gość: interesant Re: Do Natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:02
                                U Marcina Kichlera zdawałem w maju i październiku na Odlewniczej.
                                Znam Walla, on ma na imię Ireneusz Wall :)

• Gość: natalia do interesanta IP: *.aster.pl 28.01.07, 08:14
                                  To pewnie z tego przeżytego stresu pomyliłam imię Walla:)Zastanawiam się teraz
                                  czy próbować po raz czwarty w W-wie czy jednak w jakiejś mniejszej miejscowości.
                                  • Gość: interesant Do Natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 15:17
                                    Próbuj w Warszawie na Odlewniczej. Tam naprawdę jest łatwo zdać, tylko trzeba
                                    trafić na miłego egzaminatora. Trasy egzaminacyjne są łatwe, mało ruchliwe i
                                    spokojne, tak jak całe Bródno:)
                                    • Gość: natalia do interesanta IP: 217.17.34.* 29.01.07, 09:02
                                      Znam Bródno, mieszkałam tam 2 lata:) Co do egzaminatorów to oni nie są chyba
                                      przydzieleni do jednego ośrodka tylko się wymieniają. Na odlewniczej dużo dłużej
                                      się czeka, ja na powstańców od grudnia zaliczyłam teorie i te nieszczęsne trzy
                                      podejścia.Zdawanie na prawko spędza mi sen z powiek, już nie mogę o niczym innym
                                      myśleć, w tym tygodniu albo przeniosę papiery do innego ośrodka albo ponownie
                                      się zapiszę na Bemowie.
          • Gość: kranked Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: 217.11.133.* 02.02.07, 13:18
            Witam ponownie tak jak pisalem we wczesniejszym poscie zdałem następnym razem
            jeeeeee!!!!(za 2 podejsciem)zdawałem ponowni na OBlewniczej;) tym razem u Pana
            Włodarczyka-bardzo sympatyczny i przyjaźnie nastawiony do zdajacego
            człowiek,życzę wszystkim takich egzaminatorów.
    • Gość: Wlad Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.aster.pl 17.01.07, 12:04
      Ja zdawałem u Ernesta, nazwiska nie pamiętam. Podchwytliwy, ale OK
    • Gość: maja Nie czytajcie tych BZDUR IP: 85.198.212.* 27.01.07, 12:18
      To niepotrzebny stres. Traficie na rzekomo chamskiego egzaminatora, to
      będziecie się denerwoawać. Jeżeli będzie ten niby kulturalny, też się
      zdekoncentrujecie. Lepiej traktować egzamintora jako osobę, ktorą musicie
      gdzieś podrzucić. Ja zdawałam egzamin u gościa, który zebrał tu najgorsze
      opinie. Było to moje 1-wsze podejście.Było mi obojętne jaki ten facet był.
      Przynajmniej nie zawracał mi głowy pierdołami. Wydawał konkretne polecenia i to
      wszystko.
    • strzelec06 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 29.01.07, 22:42
      Egzaminator Pan Ernest Raczkowski. Jest kulturalny ale nie chce podczas
      egzaminu rozmawiać, wydaje tylko krótkie komendy. Egzamin praktyczny trwał
      bardzo długo /około 1,5 godziny/. Czas trwania egzamniu plus milczenie
      egzaminatora mogą wyprowadzić nawet spokojnego z równowagi
    • yumi1 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 01.02.07, 09:01
      Pan Kunicki Ryszard - jest w porządku, nie stresuje niepotrzebnie.
      • linia.frontu Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 12.03.07, 15:24
        Leopold Mołodziński, Odlewnicza.
        Kulturalny, sympatyczny, wyrozumiały, z poczuciem humoru, nie stresujący,
        przeciwnie, odstresowywujący.
        Pozdrawiam Pana M., mam nadzieję, że za drugim razem też na niego trafię:)
        • Gość: j. Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:51
          warszawa/bemowo
          młody fajny egzaminator;)
          CHYBA ma na imię Artur;)
          bardzo przyjazny:)

• yvo31 Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 27.04.07, 22:26
      p. Marek Białasiewicz- super egzaminator, nie stresuje, uśmiechnięty, już na
      samym początku złagodził moje zdenerwowanie bardzo trafnym żarcikiem. Podczas
      egzaminu nie przeszkadzał,bardzo pozytywnie nastawiony do zdającego. Właściwy
      człowiek na właściwym miejscu i mam nadzieję że następny egzanin również z tym
      Panem. Nie zdałam ale tylko z własnej winy. Oby wszyscy egzaminatorzy właśnie
      tacy byli.
      • Gość: oczekująca Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.chello.pl 30.04.07, 17:04
        Mój egzaminator,W-wa Bemowo to Pan Marek Borowiec, nie mogę powiedzieć, nie był
        straszny. Normalny, mało mówił, dużo obserwował,zdałam, chociaż miałam moment
        krytyczny bo zgasł mi samochód kilka razy, ale przepuścił mnie.
        Zależało mi na zdaniu gdyż testu mi się kończyły i mam egzaminy na uczelni, więc
        dzieki szczęściu czekam na prawko:)
        • Gość: sb/ub kazdy to ubol sbek IP: *.chello.pl 17.06.07, 00:29
          kazdy to ubol albo sbek co nie przeszedl weryfikacji a koledzy z sld i
          pochodnych alatwili mu miejscowe. jak ktos twierdzi inaczej to pewnie strzy tez
          w sb/ub robili i nie widza w tym nic zlego

Stop UB SB WSI
    • j611g Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 18.06.07, 13:50
      ja zdawałam na odlewniczej u pani kczmarek (albo coś innego na 'k' - nie jestem
      pewna). Była dla mnie strasznie niemiła!! naprawdę... ciągłe komentarze, a nawet
      jak mówiła mi gdzie mam skręcić to takim tonem jakby była na mnie obrażona!to
      był straszny stres po tych wszystkich uwagach byłam przekonana ze nie zdałam,
      ale się myliłam :) pani zaczęła znowu wszystko komentować obrażonym głosem po
      czym powiedziała ze generalnie wszystko ok i nagle zmieniła się w miła i
      sympatyczna osobę - serio to było dziwne :)
      ogólne gdybym nie zdała za 1 razem to bym juz to sobie chyba darowała tak mnie
      ta pani zestersowała
    • mmmariaa Egzaminatorzy WORD Radarowa 28.01.15, 19:31
      Ze swojego doświadczenia bardzo polecam Pana Marka Białasiewicza. Bardzo miły starszy Pan, zero stresu. Niestety nie zdałam u niego z własnej winy i musiał mnie oblać.
      Drugie podejście - pan Marcin Kichler... Uważajcie na niego! Od razu na wstępie stara się o to, żeby jak najbardziej zestresować egzaminowanego. Nie wyjechałam nawet na miasto, bo nie chciał mi zaliczyć łuku, chociaż byłam idealnie w kopercie. Ale nie... Trzeba oblać!
      Trzecie podejście i ostatnie! Pan Andrzej Węglewski! Polecam, jak najbardziej! W trakcie jazdy ciągle zwraca na coś uwagę, że to źle, tamto źle, coś tam jeszcze źle. By w efekcie uznać egzamin za pozytywny i pogadać sobie tylko dla zasady. Jeśli ktoś nie popełni kuriozalnego błędu, to zda na 100%! :)
      • sunshine2015 Re: Egzaminatorzy WORD Radarowa 24.02.15, 00:52
        Droga M. A ja z Tobą nie mogę się zgodzić i pewnie z wieloma jeszcze osobami, które twierdzą że nie zdały przez egzaminatora. Po pierwsze to my jesteśmy oceniani, jako kursanci a nie odwrotnie, to egzaminator ma niezbędną wiedzę i doświadczenie do oceniania naszych umiejętności.
        To również egzaminator jest odpowiedzialny na nasze życie, ponieważ on decyduje czy nadajemy się na kierowców...nie rozumiem stwierdzeń, że ktoś ma na celu nas zestresować, to bardzo odpowiedzialny egzamin, więc to siedzi w naszej głowie i jakie mamy do tego nastawienie.
        To że ja też nie zdałam za pierwszym razem u Pana Marcina, mam obwiniać właśnie jego? Nie, to przecież ja popełniłam błąd na łuku i muszę jeszcze się poprawić..Kiedyś jeden z instruktorów mi to świetnie wyjaśnił, że to wszystko siedzi w naszych głowach i o błędy trzeba winić siebie, nie innych...że nie ja oceniam, a jestem oceniana - taka prawda. Dlatego nie rozumiem dlaczego tak wielu ludzi z góry zakłada, że właśnie dany egzaminator się uwziął i chce na siłę nas oblać. Nie! To oznacza, że jeszcze trzeba się podszkolić i na pewno ratuje tym nam życie i innym...przecież prowadzenie auta to mega odpowiedzialna sprawa, o której mało kto chyba tak myśli.
        Ja zdawałam dwukrotnie u Pana Marcina, uważam że ma fajne poczucie humoru, jest spokojny, doświadczony i jeśli jest się pozytywnie nastawionym do Egzaminatora i do egzaminu, to zawsze idzie wszystko łatwiej.
        Za pierwszym razem mi się nie udało, później u innego egzaminatora również, ale to jest nauka i wyciąganie wniosków przede wszystkim dla siebie, a nie obwiniam innych, bo oni za mnie nie będą prowadzić auta :)
        Poza tym to mega odpowiedzialny i stresujący zawód, więc najpierw warto zrozumieć powagę tego egzaminu i przede wszystkim mieć trochę pokory do siebie i do innych :) tego życzę każdemu :) a Panu Marcinowi dziękuję za cenne doświadczenie, bo chyba mało kto tu dziękuje :)
        życzę szerokiej drogi :)

pozdrawiam
        I.

• skronska07 Re: Egzaminatorzy WORD Radarowa 10.11.15, 18:49
        Chciałam polecić egzaminatora Sławomira Bakalarskiego bardzo spokojny i miły jeśli ktoś trafi na niego nie musi się denerwować chyba że zdający sam popełni poważny błąd .Serdecznie go polecam.
        • bartekdor Re: Egzaminatorzy WORD Radarowa 23.12.15, 12:11
          Dziś po egzaminie, nie są tacy straszni jak niektórzy piszą. Egzaminator S. Bakalarski - bez zbędnych ceregieli krótko zwięźle i na temat. Zwraca drobne uwagi podczas egzaminu, daje też informację zwrotną po. Czy miły - nie wiem - byliśmy na egzaminie a nie piwie więc ciężko oceniać. Jak ktoś czuje się pewnie za kierownicą - nie powinien mieć problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka