Gość: mika IP: *.sggw.waw.pl 07.09.06, 14:46 oblalam dzis 4 raz na odlewniczej, ale 5.10 mam nastepny termin.i tak do skutku..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzagaa20 Re: oblałam 07.09.06, 14:47 nie poddawaj sie! najgorsze jest własnie zwątpienie... uwierz w siebie, bo to naprawdę pomaga... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtus Re: oblałam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.06, 20:13 Jak mozna nie zdac za 4 razem?Przeciez to juz trzeba byc talentem...i chyba wlasnie sie taki znalazł....Przeciez to jest smieszne...czy ty naprawde ni eumiesz jezdzic?W ogole bym sie nie zdziwil...Rozumiem 1 raz wpasc,za 2 zdac...ale kurde....4 razy i nic..to jzu trzeba byc baranem niczym innymm....sorry,ale tak mysle...ciao... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO tak Re: oblałam IP: 193.201.167.* 14.09.06, 16:31 Spadaj ciulu. Nie każdy jest takim geniuszem jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia79 Re: oblałam IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 14:58 a na czym poległaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: oblałam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 15:56 Bardzo mi przykro...ja mam egzamin (1) w sobote o 8...zobaczymy jak mi pojdzie...mam nadzieje,ze eleganko:P chcialbym zdac za 1 razem i miec to juz za soba:)...Musze zdac,nei ma innej mozliwosci!!!Bedac na twoim miejscu...dzwonilbym codzinnie gdzies ok.poludnia do worda,i dowiadywal sie ,czy nie ma nowych grup ,aby przyspieszyc ten egzamin,a nie czekac prawie miesiac:( masakra:( pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isa2 Re: oblałam 07.09.06, 15:57 Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Napewno się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocadogirl Re: oblałam 07.09.06, 16:23 nie martw się :) ja zdałam za czwartym razem choć też zaczełam panikować że mi się już nie uda. ale powiodło się bo odsterowałam się na maxa. każdy rozluźnia się w inny sposób ale mi pomogły głębokie wdechy i kawa przed egzaminem. i też radze żebyś dowiadywała się o nowe grupy albo wolne miejsca bo często się zwalniają :D powodzonka i daj z siebie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika oblałam IP: *.chello.pl 07.09.06, 20:49 poległam przez swoją głupotę, na ulicy jednokierunkowej jechałam za blisko samochodów z prawej strony, egzaminator stwierdził że stwarzam zagrożenie i zahamował.... pwenie miał racje.ale tym bardziej jest mi przykro ze przez to wyłożyłam cały egzamin.ale nic to.już szykuję się na następny raz.pozdrawiam wszystkich.dziekuję za rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora23 Re: oblałam 07.09.06, 20:58 przykro mi, że oblałaś, ja w sobotę mam 5 podejście, pamiętam, że przy trzecim też zrobiłam głupi i karygodny błąd, nie mogłam sobie długo tego darować, ale nie poddaję się i zobaczymy jak to będzie teraz. Życzę powodzenia i nie załamuj się, człowiek uczy się na błędach i następnym razem będziesz bardziej ostrożna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Re: oblałam IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 21:11 Wiecie co... jak tak czytam to co piszecie to zaczynam zalowac, ze sie zabralam za to cale prawko (skonczylam teorie i jestem po 2h jazd, jutro mam 2 nastepne. I to jeszcze przed matura. Ja pierdziele, wycofalabym sie chetnie, ale niestety jak juz zaczelam to musze skonczyc. Glupia jestem, no ale. Bede stwarzac pozory dzielnej Monisi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
artistry1 Re: oblałam 14.09.06, 11:50 monique ja dzis zdałam za 1 razem, da się:))pozdrawiam i zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś