Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:38
...co prawda za trzecim, ale mam już to za sobą. Jestem nerwus straszny i te
egzaminy to koszmar dla mnie był. Dobrze mi szła jazda z instruktorem a na
egzaminie zaćma i stres. Teraz się udało, ponieważ egzaminator
był "normalny"tzn. uśmiechał sie i rozmawiał ze mną cały czas. Stworzył miłą
atmosferę. Zapomniałam, że to egzamin w ogóle. Życzę wszystkim zdającym
takich egzaminatorów :) Jeśli ja zdałam, To Wy tym bardziej zdacie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was. :)
Obserwuj wątek
    • mg1984 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 16.10.06, 12:45
      Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze,ja niestety mam to wszystsko jeszcze przed
      soba:(((Gratuluje serdecznie!!!
    • Gość: Elcia79 Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.2.99.* 16.10.06, 12:53
      Gratuluję !!!!
    • bandria Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 16.10.06, 13:47
      Gratuluję! I życzę szerokiej drogi:)
    • Gość: Ewa Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.pkt.pl 16.10.06, 14:48
      Gratuluję !!! ja mam drugie podejście 10.11 może też zdam :)))Chciałabym mieć
      to za sobą.
      • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:02
        dzięki wszystkim za wsparcie. Zdasz napewno :) To tylko kwestia atmosfery na
        egzaminie. Życzę Wam takiej, jaką ja miałam. Dziś nikt mi nie wmówi, że trzeba
        umieć jeździc. Wiem, że to połowa tylko sukcesu. Reszta to kwestia szczęścia
        i...samego egzaminatora. Wszystko zależy w jaki nastrój wprowadzi. Także nie
        martwcie się bo trzeba trafić na odpowiedni dzień i odpowiednie nastawienie
        egzaminatora. Będzie dobrze. Nieważne za którym razem. Ważne, że wynik
        pozytywny :) Trzymajcie się cieplutko i otwartego umysłu podczas egzaminu. Tego
        Wam życzę z całego serducha.
        • imlardis2 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 17.10.06, 02:31
          Ja również gratuluję! Ja sama zdałam za 5 razem i wiem, jakie to szczęście :)))
          teraz już się przyzwyczaiłam do faktu, że mam prawko (10 miesięcy) bo ciągle
          jeżdżę, ale pamiętam te fanfary z uszach:))))
          Szerokiej drogi i gumowych słupów!
      • Gość: marcelina801 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 16.10.06, 22:15
        GRATULUJE wiem co czujesz ja tez zdałam za 3 razem 2 miesiace temu i ciagle
        chodze szczesliwa i zadowolona Zgadzam sie z Toba tez trafilam na fajnego
        egzaminatora calkiem ludzkiego duzo mu zawdzieczam i chyba nigdy go nie
        zapomne:-) Moze zdawałas w Bydgoszczy heeh Pozdrawiam
        • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:01
          Zdawałam w Warszawie na Bemowie. Uśmiech mam przyklejony do twarzy nadal a
          szczęsliwa będę pewnie też przez dłuuuugi czas. Wam również szerokiej drogi
          życzę :) Może się będziemy mijać gdzieś...na trasie :)
          • Gość: Autorka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.soletanche.pl 17.10.06, 09:17
            a u jakiego egzaminatora zdawalas na Bemowie?? Czy to nie był p. Witold Klichta?
            • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:27
              nie pamiętam jego ani nazwiska ani imienia niestety. Myślałam, że dostanę
              karteczkę, ale nie dostałam na szczęście :) Miał ok 45 lat, bardzo wysoki,
              potężny wręcz, lustrzane okulary p słoneczne. Na sam widok to strach się go bać
              nawet :) Kiedy spytał...jak samopoczucie pani Anetko...wiedziałam, że jest ok i
              cały czas miał uśmiech na twarzy. Zaczął się w głos śmiać, kiedy wysiadłam już
              po egzaminie z auta i przytuliłam się do swojej siostry. Obie się rozpłakałyśmy
              bo obie zdawałyśmy jednocześnie, obie za trzecim i obie pozytyw. poprostu
              podwójna radość.
    • Gość: Xena Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:07
      Gratuluje limonka! Ja tez sie ciesze, bo wlasnie wrocilam z egzaminu i zdalam
      za PIERWSZYM RAZEM! Jezdzilam dobrze na kursie i jazdach dodatkowych, jazda nie
      sprawiala mi generalnie problemow, zwlaszcza ten "diabelski" luk czy gorka - na
      egzaminie pokonalam luk w tempie "kosmicznym" w stosunku do innych - jednakze
      nie pisze tego, zeby sie chwalic - jestem pewna, ze zdecydowana wiekszosc ludzi
      powinna zdawac - widzialam na jakich glupotach ludzi "odpadali" - dlatego mimo
      ze ogolnie na drodze w samochodzie radze sobie dobrze, zdaje sobie sprawe, jak
      wazna jest atmosfera na egzaminie - mi tez sie trafil "ludzki" egzaminator,
      ktory nie czepial sie pie.. Kazdy kursant jest w tym dniu zestresowany bez
      wyjatku. Bylam tez i ja, ale bardzo sie rozluznilam na samym egzaminie i dalo
      sie!!!! Az nie moge w to uwierzyc :) Rowniez zycze wszystkim zdajacym
      powodzenia, bo dzisiaj na placu doslownie kazdemu, kto zdawal zyczylam
      szczescia i trzymalam kciuki za wszystkich - moze i za mnie ktos tez
      trzymal? :) I udalo sie! Co wysylasz, to powraca! Powodzenia i nie zalamujcie
      sie!
      • Gość: olcia Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: 213.25.48.* 17.10.06, 17:21
        ja tez dzisiaj zdalam i to za pierwszym razem!! ludzie nie stresujcie sie bo ja
        do tej pory nie wierzylam ze mozna zdac za pierwszym razem a jednak sie da!! co
        prawda duzo zalezy od egzaminatora i ja mialam akurat bardzo w porzadku
        czlowieka. po prostu nie czepial sie szczegolow ktore poczatkujacym kierowcom
        moga sie przytrafic. najlepsze jest to ze z tej radosci zapomnialam sie
        dowiedziec jakie sa teraz procedury odnosnie odbioru tego mojego upragnionego
        dokumentu. jak ktos moze pomoc to niech napisze prosze.... Zdawalam w dabrowie
        gorniczej
        • Gość: klik Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:53
          Duzo zalezy od egzaminatora. Za pierwszym razem miałam totalną zaćmnę- stres.
          (Więc moja wina) Ale za drugim razem egzaminował mnie-palant. Takimi tekstami
          sie do mnie odzywał, że nawet nie byłam sie wstanie odezwać(dokuczał wyzywał i
          wogóle)tak więc oblałam nawet na łuku, który do tej pory za każdym razem mi sie
          udawał. Znów za trzecim razem. Miałam kochanego egzaminatora!!! (pozdrawiam:)
          Jeździłam około godziny!!!!!!!! Ale za to był miły, niestresował i się miło
          zdawało przy takim egzaminatorze.
        • Gość: Monia Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:34
          Witam,... ja tez zadalam za pierwszym razem w krakowie:)..... nie bylo tak
          strasznie naprawde. Opanowałam nerwy i... poszlo.
          dziekuje przede wszystkim mojemu instruktorowi który włozyl OGROMNIe duzo
          pracyzeby przekonac takiego sceptyka jak ja...ze moge jezdzic. No i
          pojechalam:). tym ktorzy zamierzaja zdawac w krakowie a nie wiedza jak to
          wyglada...z checia.. opowiem.. trasy etc. moj email; monicuez@pczta.fm
          pozdrawiam tych ktorzy sa juz PO i tych którzy jeszcze maja to przed sobą. :)
          • makaluu Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 27.10.06, 11:00
            Zdalam... dzisiaj za 2 razem w Skierniewicach :):)
            • Gość: agamaj2 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:52
              Ja też dziś zdałam.........w Gorzowie Wlkp
        • 111beata11 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 28.10.06, 19:13
          a pamietasz moze kto Cie egzaminował??
          • 111beata11 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 28.10.06, 19:13
            to pytanie tyczyło sie odnośnie Olci
            • kk27 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 28.10.06, 20:00
              zdałam dziś za pierwszym razem w warszawie na odlewniczej!!!!!!!jeszcze nie
              moge w to uwierzyć!!:)))ale stres był straszny,jednka już po i teraz tylko 3
              tygodnie i wyruszam;)!!!!!!
            • Gość: olcia Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: 213.25.48.* 29.10.06, 10:41
              do beaty: przykro mi ale nie pamietam jak sie nazywal bo w tym stresie to
              naprawde nie bylam w stanie tego zapamietac. wiem tylko ze to byl taki starszy
              pan,szczuply ,czarne wlosy. jest bardzo wyrozumialy a wogole to przez pol godz
              wogole nic sie nie odzdywal oprocz wydawania polecen a pod koniec to juz sobie
              nawet ucielismy krotka pogawedke na temat stereotypu "baby za kierownica" :)
              takze ogolnie naprawde w porzadku czlowiek
        • reivena Re:Do Olci 28.10.06, 23:03
          Hej Olcia! Ja zdawałam 12 października też w Dąbrowie. Na stronie
          cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx (Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych)
          sprawdzałam sobie czy moje dokumenty zostały przyjęte - wpisujesz tam nr PESEL
          i imię i nazwisko. 18 października wyświetlił się komunikat, że trwa
          postępowanie administracyjne, a 23 października dokumenty były do odbioru w
          Urzędzie na ul. Granicznej. Tel.do Urzędu to 032 295-67-92. Na stanowisku 6,7,8
          musisz wziąć druk do kasy, tam płacisz 71,00 zł. Potem na okienku "E" kobitka
          wydaje Ci prawko. Aha, ona wysłała mnie jeszcze w międzyczasie po znaczki
          skarbowe za 7,00 zł. Nie wiem czemu ale ona się pytała, za którym razem
          zdałam.To jest chyba uzależnione od ilości załączników. Może za znaczki
          zapłacisz mniej. No i to by było wszystko. Mam nadzieje, że Ci pomogłam.
          Pozdrawiam
          • Gość: olcia Re:Do Olci IP: 213.25.48.* 29.10.06, 10:37
            no widzisz a ja zdalam 17 pazdziernika a dopiero 27 mi sie na tej stronce
            ukazalo ze przyjeto wniosek :( ja wogole jestem z sosnowca wiec moze dlatego to
            troche dluzej trwalo zanim to doszlo do sosnowca ale szczerze mowiac to juz sie
            nie moge doczekac a teraz tym bardziej skoro ty tak szybko dostalas
            • reivena Re:Do Olci 29.10.06, 19:33
              To faktycznie bardzo długo. Dopiero jak Ci odpisałam to zobaczyłam na datę
              Twojego postu. Pomysłałam sobie, że już pewnie dawno odebrałaś. Najważniejsze,
              że wniosek przyjęty. Ja dopiero jak odebrałam prawko i trzymałam je w ręce
              odetchnęłam, że ten stres już za mną. Jak widzę jeżdżące po Dąbrowie jazdy
              egzaminacyjne to wiem co ludzie przeżywają. Niedługo powinnaś mieć swój
              plasticzek, a wtedy szerokiej drogi.Pozdrawiam.
    • Gość: magdi07@interia.pl POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:28
      a gdzie zdawałas? ja mam tak samo. Instruktor mi mowi ze wszytko umiem a na
      egzaminie. Juz mam skrerose. I to sa nerwy. Mam egzamin 6 listopda trzymajcie
      kciuki
      • reivena Re: POMOCY!!! 29.10.06, 19:36
        Oczywiście, że trzymamy !!! Stres jest najgorszy, ja przez cały egzamin miałam
        kołka w gardle i było mi strasznie gorąco. Wszystko umiesz i pamiętaj o
        światłach. Na tym też oblewają. Daj znać jak poszło, gdzie zdajesz?
        • Gość: kasia Re: POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:28
          i o migaczach:)i o tym zeby nie zapinac pasów nim sie nie przygotujesz do
          jazdy.i żeby ludzi na pasach puszczać:)bedzie dobrze!
          • Gość: limonka Re: POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:02
            Dziękuję Wam i również życzę szerokiej drogi :)
            Strasznie mi się dłuży czas oczekiwania na to prawo jazdy.
            Zdałam 16 a 27 dopiero przyjęto wniosek i "..trwa postępowanie..." Aż trudno
            uwierzyć, że tak któtko czekacie na swoje prawo jazdy. Może zależy od ilości
            przyjmowanych wnioskow a tym samym od wielkości miasta. Sama nie wiem od czego.
            Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia już będzie do odbioru. Pozdrawiam.
            • Gość: ollla999 Re: do limonka IP: 213.25.48.* 30.10.06, 15:01
              napisz jak ci wyswietli ze masz do odbioru bo ja zdawalam 17 i tez jestem w
              trakcie oczekiwania :)
              • Gość: do ollla 999 Re: do limonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:30
                ....napiszę :) Mam wrażenie, że to już z miesiąc trwa. Okropnie się dłuży.
              • Gość: limonka Re: do ollla999 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:32
                ....wyżej tak miało być ale pokręciłam. A w jakim mieście zdawałaś?
                • Gość: ollla999 Re: do ollla999 IP: 213.25.48.* 30.10.06, 17:38
                  w dabrowie gorniczej. a ty? mi tez sie ciagnie niemilosiernie tym bardziej jak
                  czytam ze niektorzy juz po 11 dniach odebrali...
                  • Gość: limonka Re: do ollla999 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:56
                    ja w warszawie zdawałam. Mnie szlag trafia jak czytam że niektórzy po....6
                    Czasem myślę, że to chyba niemożliwe. Jak może być aż taka rozbieżność.
                    • Gość: Xena Re: do ollla999 IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.10.06, 19:37
                      Hej dziewczyny, cierpliwosci! zdalyscie, to i prawko w koncu bedzie gotowe do
                      odebrania :) Nie wiem czemu w niektorych miastach sie tak dlugo czeka, ale w
                      sumie chyba najgorsze chyba juz za nami prawda? ;)

Ja zdawalam 17 pazdziernika i juz prawie od tygodnia mam prawko w kieszeni!
                      Super uczucie! Za kilka dni tez to poczujecie, nie ma co sie denerwowac - na
                      kazdego przyjdzie kolej :))) Pozdrowka
                      • Gość: ollla999 Re: do ollla999 IP: 213.25.48.* 30.10.06, 19:44
                        Xena jakim cudem juz masz prawie tydzien prawko? ja zdawalam w ten sam dzien co
                        ty i jeszcze czekam. a gdzie zdawalas? no to naprawde jest dziwne ze jet az taka
                        rozbieznosc. ale ci zazdroszcze :)
                        • Gość: Xena Re: do ollla999 IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.10.06, 19:58
                          Zdawalam w Sieradzu! :) Male miasteczko niedaleko Lodzi. Od razu w dzien
                          egzaminu juz po zdanym egzaminie, zapytalam kiedy mam sie zglosic po prawko -
                          uzyskalam info, ze za dwa tygodnie w Lodzi, a wlasciwie w Zgierzu (tez nieduze
                          maistko kolo Lodzi - tam mam rejon). Odczekalam tydzien tylko i z ciekawosci
                          juz nie wytrzymalam. Zadzwonilam w ubieglym tygodniu do Wydzialu Komunikacji,
                          jakos tak w srode chyba, zeby sie zapytac o moje prawko i liczylam na odpowiedz
                          negatywna, ze "jeszcze nie doszlo" albo cos w tym stylu, a tu pani mnie
                          informuje ze JUZ JEST!!!! :) No to pofrunelam jak na skrzydlach tego samego
                          dnia, zeby "to to" odebrac, ujrzec na wlasne oczy i uwierzyc, ze to nie
                          sen! :))) W samym wydziale komunikacji - nastepny fuks - zero petentow! TYLKO
                          ja przy okienku i po doslownie 1 minucie ujrzalam swoja gembe na rozowym
                          plastiku z napisem w lewym gornym rogu "PL" na tle flagi Unii Europejskiej - co
                          za uczucie! :)))) Oczywiscie nie musze dodawac, ze juz "kurs" pierwszy
                          zrobilam! Wysadzilam brata z jego mercedesa i "poplynelam" nim na cmentarz
                          robic przedswiateczne porzadki - jazda okolo pol godziny poza Lodz! Bylo
                          bosko! :))))))))))))))))

Nie martw sie! Cos sie przedluza w twoim wypadku, ale tak jak napisalam -
                          najgorsze masz juz za soba!!!! Glowa do gory - lada moment na pewno cos sie
                          ruszy w twoim temacie! Daj znac, jak odbierzesz juz swoj "plastik" :)))))
                          Pozdrowka :)
                          • Gość: limonka Re: do Xena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:08
                            ale Ci dobrze. Powiedz skąd brać tej cierpliwości. Najpierw egzaminy. Tylko do
                            egzaminu czas leciał niewiadomo kiedy, a do tego prawka to dzień trwa....tydzień
                            Szerokiej drogi życzę...ach... autko czeka i czeka :)
                            • Gość: Xena do limonki IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.10.06, 20:25
                              Autko niech czeka i sie "grzeje" ;) - nie jest z cukru, nie roztopi sie :)
                              A jak juz dostaniesz prawko i wsiadziesz do tego autka, to zeby euforia nie
                              spowodowala, ze o czyms tam zapomnisz - tak jak ja :)))))) Ja bylam tak
                              przejeta moja pierwsza jazda, ze zapomnialam ustawic lusterek, bo juz na ten
                              tychmiast chcialam jechac!!! :DDDDDDDDDD

Rowniez szerokiej drogi zycze i wszystkiego naj! :)
                              • renia85 Re: do limonki 31.10.06, 12:57
                                Ja egz zdałam 12.10, od razu złozyłam dowód wpłaty w WORDzie, oni dostarczyli
                                wszytskie dokumenty. 16.10 przyjęto wniosek, 20.10 dokument był do odbioru!!!
                                Byłam przeszczęśliwa, cieszyłam się, że wreszcie mam juz prawo jazdy! Ale sowjej
                                1. jazdy nie odbyłam :(. W domu jest samochód, ale nie moge nim jezdzić, tata
                                mówi, ze nie stac go na blacharza, czyms do pracy jezdzic musi itp.
                                Jestem sfrustrowana, czuję się jka wtórna analfabetka, bo juz minęły 3 tygodnie,
                                od kiedy prowadziłam samochód, a dla początkującego kierowny to bardzo długo!
                                Nie chce sobie przypominac wszytskiego od początku!
                                Pozostaje zbierać na własny samochód...:(
                                Pozdraiwam wszytskie babki za kółkiem!!!
                                • Gość: ollla999 Re: do limonki IP: 213.25.48.* 31.10.06, 15:26
                                  a ja dzisiaj lecialam z pracy jak na skrzydlach zeby wreszcie wejsc na stronke
                                  PWPW i zobaczyc napis:dokument do odbioru. niestety przeliczylam sie :( to teraz
                                  byle do czwartku - juz musi byc!!
                                  • Gość: limonka Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:38
                                    dzwoniłam i powiedzieli, że w czwartek po południu już będzie do odbioru. Tak
                                    więc...oby do czwartku, chociaż i tak odbiorę dopiero w piątek.
                                    • Gość: ollla999 Re: do limonki IP: 213.25.48.* 01.11.06, 21:27
                                      limonka jutro wielki dzien...mam nadzieje ze moj tez hehe. jak tylko sie pojawi
                                      na stronce to chwal sie szybciutko! :)
                                      • Gość: Marti Re: do limonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:30
                                        Hej, zdawałam egzamin we wtorek, wchodzę na ta stronkę Papierów Wartościowych
                                        czy jak ona się tam zwie ;) i nie ma nawet moich danych wprowadzonych... Czy Wy
                                        tez tak miałyscie?
                                        • Gość: ollla999 Re: do marti IP: 213.25.48.* 01.11.06, 21:49
                                          ja zdalam 17 pazdziernika a na stronce ukazalo sie postepowanie administracyjne
                                          dopiero 27 pazdziernika wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo z tym jest
                                          naprawde roznie
                                          • Gość: Marti Re: do marti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:32
                                            Acha no to widzę że strasznie szybko się tam uwijają :) Przecież 'tyle' osób
                                            zdaje, że powinno to szybciej iść...Dzięki za odpowiedź :)
                                      • Gość: limonka Re: do Ollla999 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:43
                                        ....no dziś od rana siedzę jak na szpilkach :) Oczywiście, że dam znać :) Ty
                                        również zadzwoń może już powinno być.
    • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:40
      właśnie weszłam na stronke pwpw i ....prawo jazdy do odbioru w urzędzie...:)
      ale radocha!!!! Chociaż i tak dziś pewnie nie pojade bo to dość daleko ode mnie
      i muszę z mężem jechać. Chociaż chętnie bym tam na piechotę poleciała hihihi
      • watashi79 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! 02.11.06, 12:08
        Gość portalu: limonka napisał(a):

> Chociaż chętnie bym tam na piechotę poleciała hihihi

Nie ważne jak pojedziesz po prawko. Ważne jak *wrócisz* ;)
        • Gość: ollla999 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: 213.25.48.* 02.11.06, 12:47
          a ja wlasnie wrocilam z urzedu. mam!! wreszcie mam!! wrocilam rzecz jasna
          samochodzikiem hehe. ale sie ciesze !!
          • Gość: monika Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:06
            ..a ja czekam wciąż:)
            • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:28
              ...no już mam :) Z urzędu wracałam jako kierowca, a mąż jako pasażer hihihi.
              Dobrze, że opanowany był. Ale super uczucie jadąc "na legalu" :)
              • Gość: Do Limonka i Olla Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:39
                Gdzie robilyscie i ile czekalyscie??na pewnou juz o tym pisalyscie ale tego tu
                jest tyleeeee ze nie chce mi sie czytac..:-) bede wdzieczna jak jeszcze raz
                napiszecie
                Monia
                • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:00
                  16.10 egzamin. Od 27.10 rozpoczęło sie postępowanie administracyjne. Od dziś
                  prawo jazdy w ręku!!!!! Wreszcie.... Pozdrawiam.
                  • Gość: ollla999 Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: 213.25.48.* 02.11.06, 19:36
                    17.10 egzamin, 27.10 na stronce PWPW, 2.11 odbior. zdawalam w dabrowie
                    gorniczej. Limonka jak ci sie jechalo? bo ja musze przyznac ze jeszcze nie czuje
                    sie zbyt pewnie za kierownica....ale coz praktyka czyni mistrza tylko ze szkoda
                    ze akurat dzisiaj spadl snieg i warunki sa troche utrudnione i tatus chyba
                    bedzie sie obawial mi powierzyc swoje cacko hehe. ale zawsze jeszcze zostaje
                    autko chlopaka hihihihihi
                    • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:17
                      hehehe rozbawiłaś mnie Ola :) No wiesz...tatuś ma prawo się bać. Ja mam tzn mąż
                      ma starą temprę i ją mogę jeździć. On jeździ passatem kombi. Mi baaardzo się
                      podoba golf3 :) ale trzeba jeszcze trochę kaski dozbierać. Pytałaś jak mi się
                      jechało. Byłam straaaasznie podexcytowana. Do tego stopnia, że mi zgasł prz
                      skręcie w lewo bo wrzuciłam 3 zamiast 1. Tempra troche zdezelowana jest więc
                      muszę trochę pojeździć żeby ją wyczuć.
                      • Gość: dzieki za odp. Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:46
                        ...hm toretycznie powinnam odebrac tydzien pozniej...
                        dzieki
                  • Gość: monika Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:39
                    mam mam mam je juz portfelu. Gapa ze ,mnie bo moglam je juz miec 30.10..a ja
                    czekalam do wczoraj..;-)
                    wyrobili sie szybko w kraku... po 5 dniach od egz. moglam je odebrac;)
    • Gość: Magda Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.pkt.pl 08.11.06, 11:42
      Ogromne Gratulacje :)))
      ja 10.11 mam drugie podejście........obym też była taka szcześliwa jak Ty :))
      • Gość: :):)do madzi Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:44
        dziekuje ... napisz jak ci poszlo... bo to chyba dzis mialas...
    • Gość: Aśka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.11.06, 15:46
      Aaaa :) A mi sie wczoraj udało za pierwszym... ale tak sie bałam... : o Zdawałam
      na Odlewniczej <w Wawie> Ech... Mam juz to wszystko za sobą : D
    • Gość: Baska Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.sentivision.com 10.11.06, 15:54
      Gratulacje!! Ja zdawałam na Odlewniczej i zdalam za pierwszym razem. Miałam
      super egzaminatora, który pod koniec egzaminu zaczął sypać żarcikami branżowymi
      i atmosfera zrobiła sie super. Wszystkim życze takiego egzaminatora, bo chyba
      tylko dzieki temu poszło mi za pierwszym razem:):) pozdrowionka!
      • Gość: Madzik Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:07
        hej wszystkim ja tez mialam podobna sytuacje bo zdalam za 3 razem i jestem
        szczesliwa! za kazdym razem sie stresowalam zupelnie niepotrzebnie...
        instruktorzy (bylo ich dwoch) mowili mi ze super jezdze i w ogole jak nie
        zdalam za drugim razem to instruktor nie mogl uwierzyc ale w koncu udalo sie a
        to tez m.in. dzieki egzaminatorowi bo tez byl super, przyjemny, rozluznil ta
        napieta atmosfere i rozmawial ze mna i zapomnialam w ogole ze mam egzamin :P i
        zdalam i jestem szczesliwa :D zycze kazdemu takiego egzaminatora a zdawalam w
        Wawie na Bemowie :)
        • Gość: limonka Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:34
          GRATULACJE!!!!!
          Cieszę się, że szczęśliwców takich jak ja jest więcej. :))
          • Gość: lejla Re: ZDAŁAM !!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.11.06, 08:41
            ja zdałam za 1 razem 6 listopada, do dzis jestem w szoku
            ciezkim:))))))))))))))))))))000

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka