Dodaj do ulubionych

egzamin teoretyczny kat.B

IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 14:06
czy trudno jest zdać egzamin teoretyczny na prawo jazdy kat.B ? bo boje sie
oblania wlasnie teoretycznego, zawsze musze popelnic jakis glupi blad.
probowalem kilka razy zrobic w komputerze, ale ani razu nie zaliczylem
pozytywnie (zwykle 4-5 zlych odp. na 18) :( te pytania sa strasznie
podchwytliwe ! aha, i czy trzeba miec koniecznie max 2 zle zeby zdac ?
z jazda mysle ze bedzie lepiej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: anita Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.olesno.info.pl 13.11.06, 14:16
      teoretyczny to banal, ktos kto nie umie tego zdac to zwykly tlumok. Pytanie nie sa wcale podchwytliwe! Maksymalnie mozna miec 2 odp. zle, jak wiecej egz. oblany. No i nie badz taki chojrak z ta jazda!
      • Gość: zxcv Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 14:26
        do tego testu prawie nic sie nie uczylem, polegam na wiedzy ktora mam, ale moze
        tem test jest jakis zwalony, bo prosilem 2 osoby ktore maja prawo, go zrobiliy i
        takze nie zdaly...
        link: www.grupaimage.com.pl/testy/
        pytania nie sa trudne ale latwo o blad
        • Gość: zxcv Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 14:28
          jazde mam we krwi :P
        • watashi79 Re: egzamin teoretyczny kat.B 13.11.06, 15:09
          > pytania nie sa trudne ale latwo o blad

skoro nie są trudne, to skąd błędy?

jeśli na tej stronce robisz ciągle błędy, to dość kiepsko, bo to i tak tylko niewielka część pytań testowych. lepiej sobie kup książkę z przepisami i poczytaj, bo inaczej strach Cię spotkać gdzieś na skrzyżowaniu...
          • Gość: zxcv Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 16:37
            i tak mam zamiar zrobic. jak sie naucze to na pewno mi dobrze pojdzie. teraz
            chcialem sprawdzic jak zrobie to bez nauki. ale chyba i tak nie najgorzej
            niezdalem skoro tylko 4 bledy :)

• Gość: magda Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.ramtel.com.pl 20.12.06, 11:25
      Najgorsze sa pytania z szkrzyzowaniami i rondami na egzaminie teoretycznym.
      Ja zdałam za pierwszym razem teorie czeba miec maximum 2 błedy nie miałam
      zadnego bleda. A praktyczny oblewaja za byle co! i zdałam za 3 razem.
      1- 0,5cm łuk
      2. nie zauwazyłam glupiegp pieszego.

Ale bedzie dobrze. a ja teraz smikam na drogach i czekam teraz na moje osobiste
      autko:)

Moj nr. gg 3058708 a twoj?? jak cos to zagadajcie.

Pozdro
      Magda
      • Gość: Monia Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: 212.160.137.* 20.12.06, 12:15
        ja zdałam egzamin 18.12.2006 za pierwszym razem , testy trzeby wykuć , przecież
        wiadomo, że częśc tych pytań nie ma sensu i dlatego trzeba je wykuć, ale
        oczywiście zasady ruchu drogowemo musisz znać doskonale.....
      • Gość: izka Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.ghnet.pl 20.12.06, 15:44
        nie obraź się, ale wyobraź sobie, że tym głupim pieszym jest ktoś z twojej
        rodziny, mam nadzieję, że się na ciebie nie natknę

pozdrawiam
    • Gość: iza Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: *.ghnet.pl 20.12.06, 15:45
      poczytaj dokładnie kodeks drogowy, pytania z testów są dokładnie z kodeksu,
      życzę zdania egzaminu
    • Gość: . Re: egzamin teoretyczny kat.B IP: 195.116.125.* 20.12.06, 16:49
      Te pytania nie są aż takie trudne, ale bez uczenia się to lepiej się nie
      wybieraj na egzamin bo glupio przez takie lenistwo oblać. Skoro jak twierdzisz
      dobrze jeździsz to i większośc pytań nie będzie Ci sprawiać trudności
      (skrzyżowania, znaki, prędkości) ale są i takie których trzeba się po prostu
      naczuyć (choć moze wiedzy tej nigdy nie wykorzystasz podczas jazdy)-
      dopuszczalna zawartośc alkoholu, drogi hamowania na różnych nawierzchniach itp.
      Fakt że parę pytań jest moim zdaniem nie do końća logiczna ale tych paru zawsze
      mozńa się nauczyć na pamięc albo jakoś tam sobie wytlumaczyć. Na razie jest ich
      ponad 480 ale po planowanych zmianach (po styczniu 2008) ma ich być około 3000 z
      ktrych tylko 700 będzie podana do publicznej wiadomości więc nei ma co narzekać
      tylko się brać do nauki, Kodeksu oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka