Dodaj do ulubionych

egzamin wewnetrzny

10.01.07, 09:56
powiedzcie mi prosze czy w waszych ośrodkach szkoleniowych jest coś takiego
jak egzamin wew.za który trzeba dodatkowo płacić jeśli tak to ile u was
kosztuje bo ja za wew.musze dopłacić około 100zł.Dziękuje za wszystkie posty
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: egzamin wewnetrzny IP: 80.48.245.* 10.01.07, 09:59
      Sa egzaminy wewnętrzne, ale powinny być bezplatne, tak samo jak zdaje się
      egzamin z teorii na zakończenie teorii, tak na koniec kursu powinno się zdawać
      egzamin wewnętrzny z jazdy. Hm , ja nie płaciłam, moi znajomi tez nie, wiec sie
      dopytaj w innych ośrodkach, i w razie czego pogoń tych swoich, bo wydaje mi sie
      ze chcą wyłudzić od Ciebie kasę
      • wisienka422 Re: egzamin wewnetrzny 10.01.07, 10:02
        zięki JUlka.Tym bardziej że nikt mi o tym nie mówił tylko wisiała karteczka
        • mala_rewolucja Re: egzamin wewnetrzny 10.01.07, 11:03
          egzamin wewnętrzny to część kursu. Powinien być bezpłatny!!!
          • hania024 Re: egzamin wewnetrzny 10.01.07, 11:11
            U mnie też to jest za darmo,ale wiem że niektóre ośrodki karzą sobie zapłacić
            za egzamin wewnętrzny.
            • Gość: ... Re: egzamin wewnetrzny IP: 195.116.125.* 10.01.07, 16:58
              hania024 napisała:

> U mnie też to jest za darmo,ale wiem że niektóre ośrodki karzą sobie zapłacić
              > za egzamin wewnętrzny.

I robią to moim zdaniem bezpłatnie. Ośrodek ma obowiązek przeprowadzić egzamin i
              powinien się on odbyć na ostatniej jeździe kursanta. A wszystkie zabiegi w
              rodzaju- żądania od kursanta wykupienia kolejnych jazd (bo inaczej instruktor
              nie podpisze świstka o ukońćzeniu kursu, nie zaliczy egzaminu wewnętrznego) albo
              żądania płacenia za egzamin wewnęttrzny to zwykłe nadużycie. Na Twoim miejscu
              nie płaciłabym. Jeśli w Twoim OSK będą się upierali, że masz zapłacić- wtedy
              radzę po prostu wyczekanie do ostatniej jazdy a następnie zabranie swoich
              dokumentów i tam zapłacenie za jedno jazdę (zawsze to taniej niż 100 zlotych) i
              powinni Ci podpisać oświadczenie o ukońćzeniu kursu. Radzę też sprawdzić, czy
              czasem w umowie (jeśli taką podpisywałaś) nie ma czegoś na temat kosztu egz
              wewn- wtedy radzę zrobić jak powyżej czyli zmienić OSK.
    • Gość: malylos Re: egzamin wewnetrzny IP: 193.24.222.* 10.01.07, 21:11
      u mnie był tylko egzamin wewnętrzny polegający na testach takich jak na
      prawdziwym ale pisemny bo jeden tylko komputer, i bezpłatnie, a na koniec jazd
      nie ma żadnego innego.
    • Gość: gosia Re: egzamin wewnetrzny IP: *.prenet.pl 10.01.07, 22:52
      ja nie mialam testu wewnetrznego a moze i byl <hm> nawet nie wiem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka