Dodaj do ulubionych

Egzamin w Łodzi

21.05.07, 15:46
Witam, czy ktos podzielilby sie ze mna swoimi doswiadczeniami z egzaminu w
łódzkim WORDZie,. ja mam za soba jedno podejscie, ale nie moge powiedziec
niczego pozytywnego o moim egzaminatorze. Jestem raczej pewna swoich
umiejetnosci i spokojnie podchodizlam do egzmainu, jednak arcy niesympatyczne
zachowanie sie mojego egzaminatora przechodizlo ludzkie pojecie. W czerwcu
koljene podjescie. Napiszcie prosze u kogo zdawaliscie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Egzamin w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.07, 16:29
      witam

ja juz mam za soba egzmin na prawko odebrlam w piatek. Zdawalam 9 razy w Łodzi
      ale bylo warto teraz juz mam wymazone prawo jazdy. Egzaminatorzy sa bardzo
      rożni moge cos o tym powiedziec musisz miec szczescie zeby trafic na jakiegos
      starszego bo młodzi to uwalaja na wszytstkim. I jezeli masz mozliowsc to
      przejedz sie na rondo kolo M1 bo teraz tam wszyscy jezdza chodzi o zawracanie.

POWODZENIA na egzminie
      • kittena2 Re: Egzamin w Łodzi 23.05.07, 14:39
        a czy zawsze po niezdanym egzaminie na poprawce trafia si ena tego samego
        egzaminatora? Slyszalam ze tak , i jedynie przy wyznaczaniu terminu egzaminu
        trzeba zgloscic ze chce sie innego? Pytam bo ostatnio z moim egzmainatorem
        troche sie sciełam.
        • Gość: m Re: Egzamin w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:55
          Trzy razy miałam do czynienia z tym samym egzaminatorem
    • Gość: adam Re: Egzamin w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:01
      w Lodzi nic sie nie zmienilo i dlugo sie nie zmieni!

zaoszczedzisz sobie wiele nerow jesli wybierzesz okoliczne osrodki: Sieradz
      albo Piotrkow (szczegolnie polecam). moze i terminy tam dluzsze, ale wyznacz
      egzamin i wykorzystaj ten czas na jazdy i wtedy zdasz tam bez problemu.

pozdrawiam
      • Gość: aaaa Re: Egzamin w Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.05.07, 09:12
        witam , zdawalam w maju w Łodzi. Mam bardzo pozytywne przezycia zwiazane z
        egzaminem.Uwazam ze teraz jest duzo latwiej zdac niz jeszcze 2 lata
        temu.Wczesniej zdawalam 5 razy i tak mnie to wszystko zrazilo ze porzucilam
        marzenie o jezdzeniu na b. dlugo.Teraz jest wiele ulatwien tj, koperta w
        rekawie czy parkowanie na miescie. Zycze wszystkim szczescia w wylosowaniu
        egzaminatora i umiejetnosci w prowadzeniu autka. Pozdrawiam !
        Ps. bardzo duzo zalezy od szkoly ktora uczy i nie warto jest zalowac kasy na
        godziny dodatkowe
    • Gość: diablinka Re: Egzamin w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:23
      • Gość: diablinka Re: Egzamin w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:34
        Witam:)
        Ja prawko zdałam za 4 razem w styczniu br. Jeśli chodzi o egzaminatorów to za
        każdym razem trafiałam na innego. Dwa razy egzaminowali mnie Panowie w podeszłym
        wieku, którzy byli bardzo sympatyczni i mili...;) kolejne dwa razy zdawałam już
        z młodymi Panami...którzy chcieli pokazać co to nie oni...wrrrr!!! Jak pisał
        któryś z moich poprzedników polecam rondo przy M1,Rondo Solidarności, okolice
        Wojska Polskiego, WIN, Kopcińskiego...za każdym razem mnie tamtędy
        przewieźli...i wiele innych ulic których nie pamiętam bo generalnie to chyba
        wszędzie jeżdżą:)
        Życzę powodzenia...szerokiej drogi, gumowych słupów i drzew!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka