sofia167 25.07.07, 15:05 Witam. mam zamiar odswieżyć moje prawo jazdy, tzn, zacząć jeździć wiele lat po zdaniu egzaminu.Jakie macie doświadczenia w tym względzie?? Poszukuję wsparcia i ludzi, którzy dodadzą mi otuchy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia.7 Re: prawko po latach 25.07.07, 20:54 no to super pomysl do dziela! Mozesz sobie wziac lekcje z instruktorem, to by bylo najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: prawko po latach 25.07.07, 21:48 sofia167 napisała: > Witam. > mam zamiar odswieżyć moje prawo jazdy, tzn, zacząć jeździć wiele lat po > zdaniu egzaminu.Jakie macie doświadczenia w tym względzie?? Poszukuję > wsparcia i ludzi, którzy dodadzą mi otuchy ;-))) Sofia no nie ma się nad czym zastanawiać!!! Proponuję kilka lekcji z instruktorem i wio do własnego autka i jazdy, jazdy, jazdy!!!! Może jeśli się obawiasz na początek mniej ruchliwe ulice i luźniejsze dni. I wszystko będzie dobrze. Życzę powodzenia :))) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: prawko po latach IP: *.aster.pl 25.07.07, 23:08 Proponuję książeczkę o przepisach i ruchu drogowym kat.B Kosztuje tyle co pół godziny jazdy z instruktorem a często starzy kierowcy mają kłopoty chociażby z przejechaniem ronda ;) Od razu znajdziesz tam nowe przepisy więc nie będziesz juz szukać nowości. Odpowiedz Link Zgłoś