Gość: inteligentka Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.osiedle.net.pl 08.11.09, 00:05 Najbardziej rozwiniętą mam interpersonalną, w dużym stopniu muzyczną, a studiuję inżynierię środowiska... trochę to smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.09, 12:15 @inteligentka Olej testy i klasyfikacje. :P Moim zdaniem w ogóle takie coś jak inteligencja nie istnieje - istnieje tylko pracowitość i zainteresowania. Tzw. ludzie inteligentni to po prostu ludzie interesujący się wieloma rzeczami oraz na tyle pracowici, by rozwijać swoje umiejętności w wielu dziedzinach. Znam wiele osób, które mają wg psychologów wysoką inteligencję, a w życiu sobie nie radzą i nie mają szczególnych osiągnięć zawodowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 17:03 Wychodzi na to że mam wszystkie typy inteligencji z wyjątkiem inteligencji interpersonalnej.Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTWARTY Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:25 "Mówiąc żywo gestykuluje kreśląc w powietrzu figury, które obrazują jego słowa." Jak dla mnie jest to idiota, który nie potrafi opanować swoich szympansich kończyn. Człowiek inteligentny jest dyskretny i sprytny. Jest jak agent wywiadu. Reszta to motłoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.aster.pl 07.02.10, 18:06 Co za bzdury. Po co zmysł równowagi albo słuch muzyczny nazywać "inteligencją"? Inteligencja to owszem 2 pierwsze rodzaje... może też przestrzenna. To sposób i łatwość myślenia a nie talent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.debica229.tnp.pl 10.05.10, 19:51 zawaliłem ten test ze sprawności językowych. nie mam słuchu muzycznego, ale uwielbiam muzykę. dobrze mi poszedł z manipulacji i zdolności matematycznych. sądzę, że w moim życiu ma to całkowite odzwierciedlenie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Jaki masz typ inteligencji? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 23:51 ja tez lubię muzykę ale M.J. nie będę i nie wywalę takiej linii basów w Billy Jean na początku, ale on był właśnie genialny, tak jak Chopin, ktoś powiedział , że po co mierzyć inteligencję muzyczna a ona istnieje i często mówimy o muzyku czy malarzu i rzeźbiarzu np. Michał Anioł, ze są geniuszami Odpowiedz Link Zgłoś