Dodaj do ulubionych

Seks po studencku

• Gość: Myszkin Re: Seks po studencku IP: 155.91.64.* 18.11.09, 07:47
      Co za jełop popełnił taki artykuł...
    • Gość: student Re: Seks po studencku IP: *.171.7.110.static.crowley.pl 18.11.09, 14:49
      Potwierdzam ze na studiach tak jest
    • Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 15:37
      wszystko zalezy od charakteru, statusu w związku, towarzystwa i humoru. nie da się tego dokładnie kategoryzować.
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: *.lodz.mm.pl 19.11.09, 18:35
      Ruchać studentki w ci...ka aż piździska popękają
    • Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.lodz.mm.pl 19.11.09, 18:37
      ździska ru... i brandzlować się i schlapywać na jape
    • Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.lodz.mm.pl 19.11.09, 18:38
      jebac picki w cycki
    • Gość: mimi Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 20.11.09, 11:54
      Chyba tylko studenci z Warszawy tak maja ;p
    • Gość: rose Re: Seks po studencku IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 00:40
      może to tylko kolejny stereotyp? jeszcze nie studiuję więc nie wiem jak jest dokładnie, ale wątpie żeby było tak ostro...;]
      pozdrawiam studentów
    • Gość: rous Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:29
      Ja tam robiłam to wiele razy... ale wontpie zeby moja prabapcia tez to robiła. Chętnie dam dupy jakiemuś 20 latkowi z długim. Mam spore cyckii ;)
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 26.11.09, 09:52
      Nić nie warte a do tego przesadzone o 100%

Co to ma być promocjia prezerwatyw???
    • blocme Re: Seks po studencku 26.11.09, 11:16
      tu jest dobry wywiad z profesorkiem. hehe. www.dlaczego.com.pl/news/show/134/
    • Gość: Diana EPSTAM, Pal Re: Seks po studencku IP: 77.236.12.* 19.03.10, 22:37
      MOTTO: SEKS, to: biologiczna energia !!
      __PODPOWIEDŹ:

SEKS.1.
      WIKIPEDIA:
      W znaczeniu ogólnym seks (łac. sexus płeć) oznacza całość życia erotycznego człowieka, w znaczeniu węższym zachowania seksualne, a potocznie stosunek płciowy. Z tym tematem związana jest kategoria: Zachowania seksualne. Oprócz pełnych stosunków płciowych, ludzi (a także niektóre gatunki zwierząt) cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich flirtowanie, uwodzenie (czyli zachowania i działania mające na celu zainteresowanie sobą potencjalnego partnera seksualnego), petting (czyli pieszczenie narządów płciowych lub innych stref erogennych partnera, które może doprowadzić do orgazmu, ale z wyłączeniem immisji członka do pochwy), masturbacja ? autoerotyzm (czyli doprowadzanie się do orgazmu bez fizycznej aktywności innej osoby). Zachowania seksualne mogą zachodzić przy kontakcie dwóch osób płci przeciwnej (zob. heteroseksualizm) lub tej samej (zob. homoseksualizm), a także większej liczby osób (seks grupowy).

IRL KRAKÓW.
      Kumulację naturalnej energii seksualnej UZYSKUJEMY zwiększając spożycie tzw. __GLUKOZY naturalnej.
      Nasz organizm odzyskuje tj. pozyskuje tę energię z: RYŻU, z wszystkich KASZ, z warzyw STRĄCZKOWYCH, a więc z fasoli, grochu oraz z soczewicy, również ze wszystkich OWOCÓW
      i pozostałych warzyw. Największą jednak KONCENTRACJĘ uzyskujemy w strukturze żywieniowej jaką stanowi: CHLEB typu KR-IRL, również Chleb na OSTEOPOROZĘ. Przygotowanie takich produktów realizuje się poprzez gotowanie, a następnie pieczenie. To tworzy bezsprzecznie produkt silnie energetyczny Tzw. koncentrat glukozowy !! Wobec tego w seksie powinien być produktem jednoznacznie ZALECANYm. Ostanie słowo, co oczywiste należy zawsze do naszego lekarza rodzinnego.

PUENTA: SEKS; z energetycznymi NISKIMI węglowodanami, to tak !!

Nieprawdy biologiczne oraz puste frazesy o RYŻU, KASZY i nie tylko o RYŻU, rozpowszechniają jedynie SPECE od tzw. Indeksu Glikemicznego, a to dlatego, że nic nie badali, nie znają glukometru, również nie czytali książek ze szkoły podstawowej (biologia 4 klasa) czyli plotą i plotą, wydając książę za książką o tym Indeksie Glikemicznym. Kłamią. OMIŃ !!
      Przecież do Nich nie możesz zadzwonić, bo nie ma gdzie. Nie masz kogo zapytać, o te wpisy w Internecie, dziesiątki sprzecznych ze sobą tabel, dlaczego ? To proste uciekają przed prawdą bo mówią kłamstwa, oszczerstwa i Ich nigdzie nie ma. Do krakowskiego IRL KRAKÓW, zawsze możesz zadzwonić bo są to żywi, realni naukowcy nie poddani żadnym NAUKOWYM REŻIMOM czyli lekko, łatwo mówią PRAWDY BIOLOGICZNE, które zbadali. Warto !!

Zobacz też:
      __Książka; _pt._______: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku.
      Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupełnione.
      __Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
      __ADRES_______: www.magdalirl.com.pl/

Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH
    • Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.10, 10:35
      Poje____ne to no ale nie spotkałem się z tym . A chciałbym :))))))))))))))))
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: 109.243.75.* 22.04.10, 19:25
      bardzo ciekawa reklama firmy durex
    • Gość: ojciec mateusz Re: Seks po studencku IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 18:19
      Do rous która pisała 24.11
      może i masz duże cycki, ale mózg na pewno mały. Cytuję:,wontpie zeby moja prabapcia'. Dziewczynko ile ty masz latek że tak nie umiesz pisać?
    • madlen184 Re: Seks po studencku 26.06.10, 13:56
      Ja mam chlopaka po studiach i jest wspaniale mamy 3 miesiecznego synka:)
    • Gość: medyczna Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 21:55
      a ja studiuje medycyne w poznaniu i nie dosc ze bylam z innymi studentami z mojej uczelni w ciagu I roku mniej wiecej na tylu imprezach co w ciagu jednego miesiaca w liceum (i to nie z powodu braku czasu tylko "zycie studenckie" jest na tej uczelni biedne, nudne, ograniczone do znienawidzonych przeze mnie imprez z hitami minionych dekad), to jeszcze wiekszosc sprawia wrazenie wybitnie nie.do.rucha.nych. zreszta wygladaja tak, ze nawet gdybym nie miala od 3 lat wspanialego chlopaka to i tak nie ruszylabym nawet kijem zadnego z facetow z mojego roku! chude to takie, niedorobione, wystraszone, blade, schowane za okularkami, w grzecznym sweterku... nieuleczalny brak seksapilu;) krotko mowiac nie wiem z kim oni sie niby bzykaja
    • Gość: ag Re: Seks po studencku IP: 95.215.157.* 13.08.10, 21:31
      100 razy na rok to jest seks co 3 dni, włączając dewotki spod krzyża i wszystkich innych aseksualnych. Nie powiedziałbym, że to mało.
    • Gość: rex Re: Seks po studencku IP: *.aster.pl 16.08.10, 10:57
      W 2006 roku dr Krystyna Komosińska z Wydziału Pedagogicznego UW poprosiła 1350 słuchaczy uczelni o wypełnienie ankiety. Badała m.in. zachowania seksualne młodych ludzi. Do inicjacji przyznało się dwie trzecie z nich. Jednak, jak się okazuje, wydział wydziałowi nierówny. - Prawie każdy student geologii oraz dziennikarstwa i nauk politycznych miał za sobą swój pierwszy raz, a historii lub polonistyki zaledwie co drugi - mówi dr Komosińska.

Widzicie! - stutenci to ostoja dziewictwa, trzymają sie mocno
    • Gość: stary wyga Re: Seks po studencku IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 16.08.10, 20:09
      Studiuję i te statystyki są z kosmosu. To jakieś przegięcia. Ciekawe jak robili te ankiety. Wyniki są idiotyczne
    • Gość: Student Doktortko Re: Seks po studencku IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 15:27
      3 razy bzyknąć się na rok? Jeśli dla kogoś to powalające wyniki to nie zazdroszczę życia seksualnego
    • Gość: Adam Re: Seks po studencku IP: *.interblock.pl 19.08.10, 13:16
      bzdury
    • Gość: Adam Re: Seks po studencku IP: *.interblock.pl 19.08.10, 13:17
      reklama
    • Gość: login Re: Seks po studencku IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 21:31
      126/rok?
      No kurde. Ale czy w średnią sie wliczają ci co nie robią tego wcale?
      Czy moze średnia jest liczona tylko dla aktywnych seksualnie?
    • Gość: Atrapa Re: Seks po studencku IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 14:33
      Ja tam uprawiam seks co drugi dzień mniej więcej. ;) Bo mieszkam z moim partnerem, jest dobrze, więc czemu nie? ^^
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka