charlie11 06.11.09, 13:36 A pare lat pozniej ci swiatli i otwarci studenci staja sie statystycznymi Polakami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AntyPolityk Seks po studencku IP: *.computerland.pl 06.11.09, 13:36 To raczej marzenia studenta. Każdy kto studiował wie, że zdarzają się tacy, ale... rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: Seks po studencku IP: *.ds13.agh.edu.pl 06.11.09, 13:53 @AntyPolityk: Racja. Ja studiuję od 3 lat a na razie poznałem chyba tylko jedną taką osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: Seks po studencku IP: *.ds13.agh.edu.pl 06.11.09, 13:55 Mam wrażenie, że studentom próbuje się wmówić taki tryb życia, przez promowanie takiego ich wizerunku w mass mediach. (zwłaszcza w amerykańskich filmach) Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Seks po studencku IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.09, 14:14 autor się amerykańskich filmów dla dzieci, naoglądał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobo Re: Seks po studencku IP: *.echostar.pl 06.11.09, 14:34 Glupota! Wiekszosc studentow to nie tacy jak tutaj sie przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:36 studenci robią to znacznie częściej niż reszta społeczeństwa, średnio 126 razy w roku, podczas gdy inni Polacy zaledwie 100 razy Rzeczywiście , różnica jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
pokiego-grzyba Re: Seks po studencku 06.11.09, 14:46 "Gorzej pod tym względem".. czy o takim temacie należy mówić, że coś jest gorzej? mniej partnerów to od razu już gorzej? Zawsze sceptycznie należy podchodzić do badań, które przeprowadza firma czerpiąca z wyników profity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia. Re: Seks po studencku IP: *.retsat1.com.pl 26.06.10, 16:31 Dokładnie o tym samym pomyślałam. Nie wiem, czy osoby, które mają jednego stałego partnera czują się gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Seks po studencku IP: *.chello.nl 06.11.09, 14:54 co za bzdety w tym artykule. zgadzam sie z przedmowcami- statysdtyczny student na pewno taki nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:57 "W 1898 roku ponad 80 proc. studentów medycyny miało pierwsze doświadczenia seksualne już przed 18. rokiem życia, a w badaniu z 1958 wyszło, że tylko ponad 40 proc., czyli o połowę mniej". To w XIX wieku panowała aż taka rozpusta? Poprawcie to czym prędzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:12 Eh Magdo, Magdo, przeczytaj porządnie artykuł, zamiast poprawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
sears31 Re: Seks po studencku 06.11.09, 15:19 Dlaczego w USA zlikwidowano choroby weneryczne w spoleczenstwie...jak im sie udalo? a w Polsce jes z tym taki problem...nie mowie juz o wschodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Seks po studencku IP: 212.33.72.* 06.11.09, 15:27 A z badań firmy robiącej wódkę wyjdzie że studenci piją znacznie więcej niż reszta społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_nerka Re: Seks po studencku IP: *.bemowonet.pl 20.03.10, 00:29 bo to prawda!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:33 cóż, mocno przesadzony artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Seks po studencku IP: *.agh.edu.pl 06.11.09, 15:42 Faktow na temat ile osob studiowalo 100 lat temu medycyne np. na UW (moze np. kilkanascie na calym wydziale - po kilka osob na roku), a ile dzis oraz jacy to byli ludzie (pochodzenie spoleczne - prawdopodobnie bogaci mieszczanie lub szlachta) nie podano, a jak mozna sie domyslac byli to zupelnie inaczej wychowani ludzie i o zupelnie innych mozliwosciach finansowych niz dzisiejsi studenci medycyny, najprawdopodobniej w 100% mezczyzni. Artykul to totalna manipulacja, w sumie to az szkoda sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roggero Re: Seks po studencku IP: *.nowysacz.pl 06.11.09, 15:44 Dołączam do statystyki..., bo lubię to;)) i..uległe dziewuszki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 06.11.09, 15:47 no proszę, dziewczynki z historii i polonistyki UW takie grzeczne? oj, słabe to badanie, słabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Seks po studencku IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 06.11.09, 16:08 student PWr nawet tu jest najlepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 06.11.09, 16:13 @gosc z 14:36 26 procent różnicy to dla Ciebie mało? Odpowiedz Link Zgłoś
liktorn Re: Seks po studencku 06.11.09, 16:13 Studenci są otwarci.... w kroku chyba. JA też jestem studentką i nie jestem otwarta. Ludzie często się nie szanują i nie ważne czy są to studenci czy nie... To kwestia wychowania i mądrości. Z głupoty i lekkomyślności nie da się tak łatwo wyleczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 16:23 to ja chyba prawie żadnego studenta nie znam. a powinnam w sumie bo to już v rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wue Re: Seks po studencku IP: *.icpnet.pl 06.11.09, 17:23 młodzi ru...ą się częściej od reszty populacji, wielka nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Seks po studencku IP: *.centertel.pl 06.11.09, 17:25 Aż jestem przerażona, że pod takimi badaniami podpisują się osoby z tytułami naukowymi. Ale widać, że i ta grupa społeczna "schodzi na psy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyyx Re: Seks po studencku IP: *.natpool22.outside.ucf.edu 06.11.09, 17:53 "Dlaczego w USA zlikwidowano choroby weneryczne w spoleczenstwie...jak im sie udalo? a w Polsce jes z tym taki problem...nie mowie juz o wschodzie..." To nie jest prawda... w USA wcale NIE zlikwidowano chorob wenerycznych! Z pozdrowieniami z Florydy, "zyyx" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Seks po studencku IP: *.nplay.net.pl 06.11.09, 18:05 Bzdury i marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś