Dodaj do ulubionych

Seks po studencku

06.11.09, 13:36
A pare lat pozniej ci swiatli i otwarci studenci staja sie statystycznymi Polakami ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: AntyPolityk Seks po studencku IP: *.computerland.pl 06.11.09, 13:36
      To raczej marzenia studenta. Każdy kto studiował wie, że zdarzają się tacy, ale... rzadko.
    • Gość: ^ Re: Seks po studencku IP: *.ds13.agh.edu.pl 06.11.09, 13:53
      @AntyPolityk:
      Racja. Ja studiuję od 3 lat a na razie poznałem chyba tylko jedną taką osobę.
    • Gość: ^ Re: Seks po studencku IP: *.ds13.agh.edu.pl 06.11.09, 13:55
      Mam wrażenie, że studentom próbuje się wmówić taki tryb życia, przez promowanie takiego ich wizerunku w mass mediach. (zwłaszcza w amerykańskich filmach) Tylko po co?
    • Gość: miś Re: Seks po studencku IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.09, 14:14
      autor się amerykańskich filmów dla dzieci, naoglądał :D
    • Gość: Tobo Re: Seks po studencku IP: *.echostar.pl 06.11.09, 14:34
      Glupota! Wiekszosc studentow to nie tacy jak tutaj sie przedstawia.
    • Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:36
      studenci robią to znacznie częściej niż reszta społeczeństwa, średnio 126 razy w roku, podczas gdy inni Polacy zaledwie 100 razy

Rzeczywiście , różnica jest porażająca.
    • pokiego-grzyba Re: Seks po studencku 06.11.09, 14:46
      "Gorzej pod tym względem".. czy o takim temacie należy mówić, że coś jest gorzej? mniej partnerów to od razu już gorzej? Zawsze sceptycznie należy podchodzić do badań, które przeprowadza firma czerpiąca z wyników profity
      • Gość: annia. Re: Seks po studencku IP: *.retsat1.com.pl 26.06.10, 16:31
        Dokładnie o tym samym pomyślałam. Nie wiem, czy osoby, które mają jednego
        stałego partnera czują się gorsze.
    • Gość: f Re: Seks po studencku IP: *.chello.nl 06.11.09, 14:54
      co za bzdety w tym artykule. zgadzam sie z przedmowcami- statysdtyczny student na pewno taki nie jest.
    • Gość: Magda Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:57
      "W 1898 roku ponad 80 proc. studentów medycyny miało pierwsze doświadczenia seksualne już przed 18. rokiem życia, a w badaniu z 1958 wyszło, że tylko ponad 40 proc., czyli o połowę mniej".

To w XIX wieku panowała aż taka rozpusta? Poprawcie to czym prędzej :)
    • Gość: . Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:12
      Eh Magdo, Magdo, przeczytaj porządnie artykuł, zamiast poprawiać:)
    • sears31 Re: Seks po studencku 06.11.09, 15:19
      Dlaczego w USA zlikwidowano choroby weneryczne w spoleczenstwie...jak im sie udalo? a w Polsce jes z tym taki problem...nie mowie juz o wschodzie...
    • Gość: DSD Re: Seks po studencku IP: 212.33.72.* 06.11.09, 15:27
      A z badań firmy robiącej wódkę wyjdzie że studenci piją znacznie więcej niż reszta społeczeństwa...
      • Gość: ja_nerka Re: Seks po studencku IP: *.bemowonet.pl 20.03.10, 00:29
        bo to prawda!!!!! :D
    • Gość: ja Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:33
      cóż, mocno przesadzony artykul.
    • Gość: M. Re: Seks po studencku IP: *.agh.edu.pl 06.11.09, 15:42
      Faktow na temat ile osob studiowalo 100 lat temu medycyne np. na UW (moze np. kilkanascie na calym wydziale - po kilka osob na roku), a ile dzis oraz jacy to byli ludzie (pochodzenie spoleczne - prawdopodobnie bogaci mieszczanie lub szlachta) nie podano, a jak mozna sie domyslac byli to zupelnie inaczej wychowani ludzie i o zupelnie innych mozliwosciach finansowych niz dzisiejsi studenci medycyny, najprawdopodobniej w 100% mezczyzni. Artykul to totalna manipulacja, w sumie to az szkoda sie wypowiadac.
    • Gość: roggero Re: Seks po studencku IP: *.nowysacz.pl 06.11.09, 15:44
      Dołączam do statystyki..., bo lubię to;)) i..uległe dziewuszki;))
    • Gość: miodzio Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 06.11.09, 15:47
      no proszę, dziewczynki z historii i polonistyki UW takie grzeczne? oj, słabe to badanie, słabe
    • Gość: jas Re: Seks po studencku IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 06.11.09, 16:08
      student PWr nawet tu jest najlepszy !!!
    • Gość: hesus Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 06.11.09, 16:13
      @gosc z 14:36

26 procent różnicy to dla Ciebie mało?
    • liktorn Re: Seks po studencku 06.11.09, 16:13
      Studenci są otwarci.... w kroku chyba. JA też jestem studentką i nie jestem otwarta. Ludzie często się nie szanują i nie ważne czy są to studenci czy nie... To kwestia wychowania i mądrości. Z głupoty i lekkomyślności nie da się tak łatwo wyleczyć...
    • Gość: ja Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 16:23
      to ja chyba prawie żadnego studenta nie znam. a powinnam w sumie bo to już v rok...
    • Gość: wue Re: Seks po studencku IP: *.icpnet.pl 06.11.09, 17:23
      młodzi ru...ą się częściej od reszty populacji, wielka nowina.
    • Gość: kiwi Re: Seks po studencku IP: *.centertel.pl 06.11.09, 17:25
      Aż jestem przerażona, że pod takimi badaniami podpisują się osoby z tytułami naukowymi. Ale widać, że i ta grupa społeczna "schodzi na psy".
    • Gość: zyyx Re: Seks po studencku IP: *.natpool22.outside.ucf.edu 06.11.09, 17:53
      "Dlaczego w USA zlikwidowano choroby weneryczne w spoleczenstwie...jak im sie udalo? a w Polsce jes z tym taki problem...nie mowie juz o wschodzie..."

To nie jest prawda... w USA wcale NIE zlikwidowano chorob wenerycznych!

Z pozdrowieniami z Florydy,
      "zyyx"
    • Gość: student Re: Seks po studencku IP: *.nplay.net.pl 06.11.09, 18:05
      Bzdury i marzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka