Dodaj do ulubionych

Mam pytania do większości województw! kradzione!!

• Gość: kakudu Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 22:40
      kakudu@interia.pl
      • Gość: juri Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.krak.tke.pl 11.05.04, 23:11
        Jestem. Rozesłałem już ponad 100 wszystkiego. (Tyle ludzi do mnie dzwoniło) I
        wkurza mnie to że nikt sie na forum nie przyznał że mu je dałem! Ludzie
        bezwdzięczni! Zero podziekowania. Cały czas preacuje. Weidzcie tez ze sam
        rozwiązuje więc nie będe bez przerwy rozsyłał. Dzwońcie (693480613) Bo maila
        mam załadowanego (ponad 1200 maili)
        • Gość: Zonk Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:18
          biologia malopolska
          zonk05@op.pl
    • Gość: !!!!!!!!!!! Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.krak.tke.pl 11.05.04, 23:13
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kuzarek Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 23:59
      Bardzo Proszę o tematy z niemieckiego w małopolsce. Z góry dzięki.
      kuzarek@o2.pl
      • Gość: yeach!!! yeach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 12.05.04, 00:31
        Ludzie na polskim sie sprawdziło!! Jutro matyma rozszerzona a ja dopiero do
        domu wróciłem tak swiętowałem! Jest super!!! Matura na 5!! jeszcze tylko matma.
        Juri zapodaj na devgru@wp.pl rozszerzoną matme jak masz. Ja ci dziękuje i
        jestem wdzięczny. Jeżeli jesteś z Podkarpacia to osobiście przysniose ci piwko
        i sie napijemy! Sieć chyba mamy tej samej firmy, a może nawet w tym samym
        rejonie. ;]
    • Gość: marica maturka IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 00:54
      Potrzebuję biologii
      woj. lubelskie
      email: crew3@op.pl
      DZIĘKI
    • Gość: hmara3@wp.pl Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 01:00
      Proszę o pytania z Geografii.
      • Gość: MAZOWIECKIE!!! MAZOWIECKIE!!! IP: *.krak.tke.pl 12.05.04, 01:02
        Przez godzine daje teraz tylko na mazowieckie wszystkim. od 2:00 tylko
        podkarpackie. Potem zobacze. Z innych narazie nie dzwonić. Ludzie z
        Mazowieckiego dzwońcie teraz. To wasza jedyna godzina. Później nie daje. mój
        tel. 693480613
        • Gość: juri Re: MAZOWIECKIE!!! IP: *.krak.tke.pl 12.05.04, 01:06
          Przez godzine daje teraz tylko na mazowieckie wszystkim. od 2:00 tylko
          podkarpackie. Potem zobacze. Z innych narazie nie dzwonić. Ludzie z
          Mazowieckiego dzwońcie teraz. To wasza jedyna godzina. Później nie daje. mój
          tel. 693480613

• Gość: juri @@@@@!!!!!!!!!!!!PODKARPACKIE!!!!!!!@@@@@@@@ IP: *.krak.tke.pl 12.05.04, 01:35
      Dobra z mazowieckiego to juz chyba wszyscy. Teraz daje wszystkim z
      podkaprackiego. Dzwońcie!! PODKARPACIE TERAZ SZYBKO!!! potem juz nie wracam do
      tego województwa!!!!!
      • Gość: icek LUBELSKIE HISTORIA I MATMA O_o IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 02:00
        moj mail i-c-e@go2.pl
        woj. lubelskie
        historie i matme bysmy chcieli :]
        • Gość: icek Re: LUBELSKIE HISTORIA I MATMA O_o IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 02:52
          yhhh juri jesli sobie jaj nie robisz skrobnij tu cos czy warto czekac ... 3.00, kom Twoj poza zasiegiem?:]
          moze na gg bys przeslal historie i matme woj. lubelskie gg: 3414347
          nic czekam ...
    • sobutt Re: Mam pytania do większości województw! kradzio 12.05.04, 06:34
      ja poprosze na matme rozszezona (z malopolski)
      natas@autograf.pl
      thnx
    • Gość: red skoro juz masz to bardzo prosze lubelskie;) IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 06:59
      plz daj i mi lubelskie matma mojej siostrze !!! plzplzplzpl
    • Gość: canna3inol Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: 212.244.54.* 12.05.04, 07:09
      plis jak masz zadanka na matme pisz cannabinol1@wp.pl z gopry dzieki
    • syrop6 syrop@o2.pl MATMA PODSTAWOWA, LUBLIN 12.05.04, 07:11
      syrop@o2.pl MATMA PODSTAWOWA, LUBLIN
    • Gość: siasia6 Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 07:22
      proszę o gegrę na warmińsko-mazurskie
    • Gość: Tomek Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 07:26
      możesz mi przesłać jak najszybciej te zadania na adres tomikf33@wp.pl
      PROSZĘ!!!
    • Gość: Kamila Re: ZAOCZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:22
      Na woj.Małopolskie z Geografii KamilaN@op.pl
      • Gość: juri Re: ZAOCZNE IP: *.krak.tke.pl 12.05.04, 15:58
        Zaoczne będe miał dopiero koło 18:30
    • Gość: mika Buahaha IP: *.crowley.pl 16.05.04, 11:38
      Nie wiem czy byly prawdziwe te tematy ale jak sie okaze ze tak i sie wyda to
      pozniej wszyscy beda plakac i protestowac!!!!!!!!!!!
      • Gość: laik Re: Buahaha IP: *.citysat.com.pl / 80.48.70.* 16.05.04, 17:54
        Gość portalu: mika napisał(a):

> Nie wiem czy byly prawdziwe te tematy ale jak sie okaze ze tak i sie wyda to
        > pozniej wszyscy beda plakac i protestowac!!!!!!!!!!!
        I tak się stało w opolskiem - taraz mają żal do wszystkich - trzeba być
        dojrzałym żeby zdawać EGZAMIN DOJRZAŁOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: AFERA SMROD IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.04, 22:13
      MAM WRAZENIE ZE TEN WATEK JEST MANIPULOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      JEZSCZE W PIATEK WYGLADAL CO NIECO INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bysiek Re: Mam pytania do większości województw! kradzio IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 08.06.04, 15:34
      witam jak mozesz to wyslij mi na emaila bysiek1000@wp.pl z góry dziekówa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka