panna_es 07.07.04, 18:16 Hey Zdajecie? Bedziecie zdawac? Juz zdaliscie? podzielcie sie "wrazeniami" i pocieszcie tych ktorzy np bede za jakis czas miec egzamin /czyt. ja / heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Prawo Jazdy 08.07.04, 11:50 Yo! Narazie stwierdziłam, że nie będę siać postrachu na drogach :D Powodzenia panno_s na egzaminie ! :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Prawo Jazdy 08.07.04, 13:21 nie dziekuje a niech tam, troche przesadnosci nie zaszkodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszowataa Re: Prawo Jazdy 17.10.04, 13:38 He he he witam pANNE_eS w ten niezbyt sloneczny poranek:p i ne panikuj tak z tym prawkiem:p jakos damy rade w ten piątek:p Odpowiedz Link Zgłoś
evangeline Re: Prawo Jazdy 31.07.04, 11:23 bede zdawac, ale to dopiero za jakis czas bo na razie mam teorie... i wielki strach mna zawladnal, bo wczoraj dowiedzialam sie ze od sierpnia w kraku bedzie mozna zdawac tylko na chevroletach (ktorych na razie prawie nie ma w osk), a ja chcialam na malutkiej micrze:( wiec teraz bede musiala sie uczyc na punto ktory jest wielki i troche podobny do chevroleta... ja nie chce... jestem za mala na takie auto:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aderty Re: Prawo Jazdy 03.08.04, 02:53 wszystko sie da :) testy to NIC :) jazda. hmm. dla mnie jazda w miescie tez nic zlego. najgorsze sa manewry -nie widac ani przodu ani tylu auta :P bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
dalila84 Re: Prawo Jazdy 06.08.04, 12:35 hehe a ja od roku mam prawko zdane za 1 razem wKrakowie,niestety od tego czasu nie miałam okazji pojeździć ale juz niedługo zasiądę za własnym kółkiem:)z placykiem nie miałam problemów bo miałam świetnie obryty (dzięki mojemyu instr!)gorzej było z miastem ale i tak nie miałam cieżkiej trasy:) powodzenia na maturze i w egz!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Prawo Jazdy 06.08.04, 12:40 ja dzis wrocilam z placyku i załamka totalna ale co tam bedzie dobrze :] Odpowiedz Link Zgłoś
megucha Re: Prawo Jazdy 07.08.04, 14:15 Będę zdawać i to niedługo- coś na początku września w Bydgoszczy. Strasznie sie denerwuję, teraz ćwiczę testy, by nie odpaść "przed startem", ale i tak nie wierzę w to, ze uda mi się zdać za pierwszym razem. Ciocia mnie pociesza, że jakiś jej znajomy zdał za 12 razem i ja na pewno tez kiedyś zdam. Pozdrowionka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Prawo Jazdy 09.08.04, 11:59 czesc Panno_es:) ja mam prawko zycze powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: Prawo Jazdy 10.08.04, 17:27 życze powodzenia:) ja na szczęście mam już to za sobą. zdałam za drugim razem... uffff.... na pocieszenie dodam, ze mój kolega z klasy zdaje jutro już po raz ... siódmy (!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
nowa-maturzystka Re: Prawo Jazdy 16.09.04, 17:25 i jak tam panno es zdalas juz czy jeszcze zdajesz?? bo ja dopiero zaliczylam teorie i bede miala jazdy niedlugo... podziel sie wrazeniami :D pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Prawo Jazdy 16.09.04, 18:29 niestety-tym razem sie nie udalo ale ja sie nie poddaje :D Odpowiedz Link Zgłoś
jamiroo Re: Prawo Jazdy 27.09.04, 16:27 Jestem z Łodzi. Zdałem za trzecim razem w... Sieradzu. Wcześniej 2 razy próbowałem w moim rodzinnym mieście ale postanowiłem sobie odpuścić. Mam już prawko i do szczęścia brakuje mi już tylko samochodu z instalacją gazową :) ps> Jakby ktoś miał pojazd spełniający te kryteria do 1000 zł to prosze o konakt:D Odpowiedz Link Zgłoś
megucha Re: Prawo Jazdy 08.10.04, 15:07 Dzisiaj miałam swój pierwszy egzamin i.. nie zdałam, płacze od dwóch godzin, bo oblałam na manewrze, który mi zawsze wychodził.. Jestem kompletnie załamana.. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: Prawo Jazdy 09.10.04, 13:35 ja też dzisiaj oblałam i to na parkowaniu równoległym, czyli na tym co mi zawsze wychodziło :( Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k --> meguchy 10.10.04, 09:52 :))) a kiedy masz poprawkę? zdajesz juz nowym systemem czy jeszcze starym? w każdym bądź razie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
megucha Re: --> agniecha_k 14.10.04, 10:23 Nie dziękuję :). Zdawałam w starym systemie.. Niestety jeszcze nie wiem, kiedy mam poprawkę- umawia mnie moj instruktor, ale wiem, że "kolejka" jest dośc długa i nie będę zdawać szybciej niż w połowie listopada :( Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
megucha Re: Prawo Jazdy 06.11.04, 21:46 Zdałam dziś! Nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę. Na placu miałam wjazd tyłem do garażu i zawracanie na trzy. To było mooje drugie podejście, mam nadzieję, ze Wy też wkrótce zrobicie prawka i moze się kiedyś zobaczymy .. na drodze . Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulocoelho Re: gratuluje! 08.11.04, 19:18 Ja zdaje pod koniec listopada , niestety trzecie podejście :-( Do wszystkich którzy zdali GRATULACJIE !! I pytanko JAK TO ZROBIĆ !! Mnie to pożera stres , już teraz sie denerwuje jak o tym pomyśle :\ Ile jazd bierzecie sobie przed egzaminem ?? Lepiej brać jeszcze w dniu egzaminu , czy już lepiej nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
megucha Re: gratuluje! 09.11.04, 21:43 Przed tym egzaminem (drugim) miałam trochę jazd.. W dniu egzaminu też- myślę, ze fakt, iz tego samego dnia przed egzaminem na placu zrobiłam wszystko dobrze i jazda po miescie była bez zarzutu, miało duży wpływ na to, że się później nie denerwowałam. Za pierwszym razem zżarł mnie stres- cała się trzęsłam, nie mogłam się uspokoic. Natomiast za drugim razem pomyslałam sobie, ze musi mi się to udać teraz i nie przyjmowałam opcji, ze będzie coś nie tak. Myślę, ze pozytywne myślenie tez pomaga. Pozdrawiam i mam nadzieję, ze wkrótce zdasz Megucha Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Prawo Jazdy 14.11.04, 23:09 Cześć! Ja już mam za sobą egzamin na prawko. Miałem go 14 września i zdałem za pierwszym razem. Prawko odebrałem po 2 tygodniach i teraz śmigam autkiem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś