vesna18 27.09.04, 22:00 czy zdaje ktos mature z WOSU ?? prosze pod nr gg : 55 29 397 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_es Re: matura z WOSU 28.09.04, 01:18 zajrzyj do watkow nizej, juz ktos zglaszal ze zdaje mature z wosu:] Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa18 Re: matura z WOSU 29.10.04, 17:08 slyszalam,ze jest najtrudniejsza....trzeba bardzo interesowac sie polityka i nowinkami.ale zycze powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: matura z WOSU 29.10.04, 19:23 ja też zdaję wos (rozszerzony) i wcale nie uważam, że jest najtrudniejszy zależy co kto lubi, jak dla mnie najtrudniejsza jest F I Z Y K A! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: matura z WOSU 30.10.04, 12:32 Ja też zdaję maturę z WOSU, ale jeszcze nie wiem na jakim poziomie :) Mi wydaje się łatwa, ale może się mylę. Jednak napewno nie jest najtrudniejsza. Agniecha ma rację z tą fizyką, jak dla mnie to też matura z tego przedmiotu jest nie do zdawania :> Poza tym to wszystko zależy od tego w czym się jest dobrym. Papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
uskrzydlona18 Re: matura z WOSU 04.11.04, 12:04 do tej pory matura z WOSu lub geografii uwazana byla za najprostsza :) najwazniejsze mimo wszystko jest to co nas interesuje, a mnie osobiscie interesuje zycie polityczne i wspolczesny swiat, przylaczam sie do osob ktore uwazaja ze z fizyka jest na maturze najtrudniej... pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: matura z WOSU 04.12.04, 16:42 Po maturze próbnej z WOSu już sama nie wiem co o niej myśleć :/ Odpowiedz Link Zgłoś