Dodaj do ulubionych

STARZY MATURZYŚCI WCIĄŻ ISTNIEJĄ!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 23:10
My wciąż tu jesteśmy!!! I jest nas całkiem sporo, byniajmniej nie dlatego że
nie zdaliśmy matury 2004, tylko po prostu uczymy się w liceach artystycznych,
dwujęzycznych, technikach itd. Różnimy się od Was tylko tym, że zdajemy starą
maturę! Ale jesteśmy normalni! Dlaczego wszyscy już o nas zapomnieli?
Dlaczego nikt się nami nie interesuje? Dlaczego nigdzie nie ma materiałów do
starej matury? Dlaczego nikt o nas nie pamięta? Czym zasłużyliśmy sobie na
tak okrutne traktowanie???? :(:(:(:(:(
*starzy maturzyści wszystkich krajów, łączcie się!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: STARZY MATURZYŚCI WCIĄŻ ISTNIEJĄ!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:20
      Eee, przesadzasz. Też piszę starą (co mnie bardzo cieszy), bo uczę się w szkole
      technicznej. Materiały są, wystarczy poszukać np. tematów sprzed roku czy
      dwóch, albo repetytoriów w antykwariatach. Pozdro Ania!
    • kadlubek07 Re: STARZY MATURZYŚCI WCIĄŻ ISTNIEJĄ!!!!!!!! 09.12.04, 13:40
      Ja pisze nowa, troche mi sie głupio zrobiło :) jak przeczytałam Twój post...
      faktycznie, wzsedzie tylko nowa i nowa...ale zrozum,, takiej jeszcze w skali całego kraju nie było, nic właściwie ne jest do końca pewne, wielki stres, kontrowersje, wszedzie znaki zapytania..
      Natomiast stara pisało juz tyle pokoleń, zawsze możesz popytac starszych, poprosic ich o stare zestawy...a my niestety nie :/
    • Gość: Motylek Re: STARZY MATURZYŚCI WCIĄŻ ISTNIEJĄ!!!!!!!! IP: *.244.145.227.ip.tnp.pl 09.12.04, 16:29
      No własnie Aniu Ty przynajmniej wiesz co tak naprawde Cię czeka - a nie to co
      my :/// Materiałów macie zdecydowanie więcej - spróbuj poszukać w necie arkusze
      do nowej matury żeby sobie poćwiczyć. Oprócz tych z probnych nic innego nie
      znajdziesz. Pozdrawiam
    • Gość: Kaja Re: STARZY MATURZYŚCI WCIĄŻ ISTNIEJĄ!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl 12.12.04, 18:32
      Tak naprawdę, to ja wam zazdroszczę, wy nie musicie się mieścic w zadnym kluczu
      i macie w ogóle więcej czasu na pisanie. A o naszej maturze mowi się tak
      strasznie dduzo własnie dlatego, że jest ona wielką niewiadoma dla wszystkich,
      zarówno dla nas, jak i dla wielu nauczycieli niestety. Myśle, że do starej
      matury nie brakuje materiałow, jezeli do tej pory wszyscy ją zdawli, to na na
      pewno te wszystkie materiały nie zniknęly, wystarczy popytać poprzednie
      roczniki. A poza tym wy macie święty spokój i nie musicie się zastanawiac jak
      ta matura będzie wyglądać, po prostu macie się uczyć. My niby tez, ale tak
      naprawdę niewszyscy wiedzą czego.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka