Dodaj do ulubionych

polski ustny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 11:40
czesc wam wszystkim mam do was prosbe mam temat na ustny z polskiego "dwór
szlachecki w architekturze i literaturze" czy ma ktos taki temat i czy juz
ktos zaczal cos o tym pisac lub zrobil bibliografie bo nie wiem jak sobie z
tym poradzic i jak zaczac za jakiekolwiek wskazowki bede wdzieczny dzieki
narka
Obserwuj wątek
    • saratalbot Re: polski ustny 18.12.04, 14:24
      Cześć...to sobie temat wybrałeś...,mnie by taki bardzo odpowiadał ale takiego do wyboru nie miałam, a ide na architekture na studia , ja mam "wizerunek kobiety na przestrzeni wieków" , ale jeszcze nic nie myślałam o ustnych a wypadałoby...!!! Troche mi sie nie chce ..., a jeśli chodzi o Twój temat to teraz czasu nie mam bo sprzątam (świąteczne porządki- mama męczy),ale wieczorkiem dziś albo jutro to coś sie rozejrze.jak w środe przyjade ze szkoły to też mogę Ci coś przywieść... o ile chcesz...ide ...pa
      • Gość: adam18 Re: polski ustny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:15
        jestem bardzo wdzieczny ze ktos odp. jesli to Tobie nie sprawi klopotu to bym
        byl wdzieczny za jakakolwiek wskazowke jeszcze raz dzieki narka
        • Gość: adam18 Re: polski ustny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:40
          czesc znalazlem juz troche zdiec i tresci na ten temat ale wydaje mi sie ze to
          jest za malo. Jesli ktos moze mi podpowiedziec gdzie mam tego poszukac to bede
          wdzieczny. papapappa
    • Gość: Alek Re: polski ustny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:10
      W literaturze to Pan Tadeusz i Przedwiośnie. W architekturze to musisz się
      rozejrzeć w bibliotece, najlepiej jakiejś akademickiej. Słyszałem juz o tym
      temacie, bo u mnie w szkole był na próbnej ustnej w zeszłym roku. Dla mnie
      nudny, ale to Twój temat...
      • Gość: adam18 Re: polski ustny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 09:52
        dzieki za pomoc. Ja sobie tego tematu nie wybralem tylko mi przydzielili. Nie
        jestem zadowolony za bardzo z tego tematu ale jak mus to mus jeszcze raz dzieki
        za pomoc i jak ktos jeszcze moze mi jakos pomoc to bym bardzo prosil narka!
        SZCZESLIWEGO NOWEGO RUKU PAPA
        • Gość: adam18 Re: polski ustny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:11
          kto mi pomoze ?!!! bo juz nie wiem co mam z tym zrobic prosze o jakies chociaz
          najmniejsze wskazowki za ktore bede bardzo wdzieczny?!! czesc pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka