Gość: iksik IP: 80.51.184.* 22.01.05, 20:14 Czy był ktoś na studniówce z kuzynem? Warto z nim iść, jak nie ma sie kogo wziac czy lepiej nie isc wcale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: studniówka z kuzynem IP: *.ssnet.pl 22.01.05, 20:20 To zalezy od kuzyna chyba...na przykład moja przyjaciólka była z kuzynem i doskonale sie bawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: studniówka z kuzynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:15 Wez. U mnie bylo tak, ze osoby, ktore byly bez partnerow strasznie sie nudzily. Moja klasa nie bawila sie razem, tylko kazdy ze swoim partnerem... Wiec osoby, ktore przyszly same siedzialy bezczynnie. Wez kuzyna, w razie podobnej sytuacji nie bedziesz sie nudzila. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek Re: studniówka z kuzynem IP: *.244.144.193.ip.tnp.pl 22.01.05, 22:00 to zależy od wielu rzeczy m.in od klasy czy bawi się razem czy ze swoimi osobami towarzyszącymi ale np moja koleżanka idzie ze swoim bratem :)) Musze powiedzieć ze mnie troche zaskoczyła ale sobie potem tak myśle ze dobrze zrobila bo jej brat jest na prawde bardzo fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś