Gość: izabela3d IP: 82.177.97.* 03.02.05, 16:17 temat mojej prezentacji to kochankowie na kartach literatury poszukuje kogos kto napisze mi konspekt tej pracy z RZeszowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanapkazserem Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ 03.02.05, 16:23 No to wez kup sobie gazete z ogloszeniami i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 03.02.05, 17:36 ja Ci mogę całość napisać, ale jestem z Wrocławia. Płacisz połowę, dostajesz pracę, płacisz drugą połowę. Szczegóły na johanka.sz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m_wait Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ 03.02.05, 20:16 Gość portalu: hanka napisał(a): > ja Ci mogę całość napisać, ale jestem z Wrocławia. Płacisz połowę, dostajesz > pracę, płacisz drugą połowę. Szczegóły na johanka.sz@interia.pl Połowy są zawsze dwie-i Ty chcesz, by ktoś zapłacił za Twoją pracę z Polskiego? Naucz się najpierw logicznie wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 03.02.05, 21:12 z "polskiego" pisze się małą literą, panie mądrala ;) A skoro ta laska nie umie napisać samodzielnie pracy, to nie dziwota, że trzeba jej zaznaczyć, że połowy są dwie:) A poza tym - nie ma w tym nic nielogicznego, co innego, gdyby napisane było "większa połowa" :) Zamiast siedzieć na forum weź się za ortografię, bo Ci lepsza połowa egzaminatorów nie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ IP: *.chello.pl 03.02.05, 20:44 Sk*** i kretacze cwaniaki j***!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_777 Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ 05.02.05, 19:46 nie chcę przynudzać, ale może sama ruszysz łepetynką? Odpowiedz Link Zgłoś
pracematuralne Re: SZUKAM KOGOS DO NAPISANIA PRACY MATURALNEJ 06.02.05, 16:45 Chetnie Ci pomoge. kontakt: pracematuralne@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś