Gość: Luca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:56 Zdaje angielski rozszerzony na maturze iustnej i potrzebuje dobrych konwersacji . Chce isc na anglistyke wiec dobry wynik jest mi na maksa potrzebny. Can you recommend me sb?? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati-18 Re: Angielski ustny 09.02.05, 19:12 Ja również zdaję angielski na poziomie rozszerzonym i chętnie z tobą pogadam po andielsku. Jeśli nie masz nic przeciwko to daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Angielski ustny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:05 szczerze radze wziasc sie za nauke zamiast za gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: Angielski ustny 09.02.05, 20:20 A ja Ci radze WZIĄĆ sie za słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysiek Re: Angielski ustny IP: *.fobos.net.pl 11.06.05, 15:44 Moja rada: pamietaj o czasi!!!!PO moim egzaminie byłam bardzo zadowolona do czasu kiedy wyszła przewodniczaca jury, wzięła mnie na bok i powiedziała, że mój egzamin będzie jej sie śnił do końca zycia.Otóż, jak mi powiedziała wiedziałam za duzo i przekroczyłam czas! Dlatego też, to co powiedziałam po czasie nie było uwzglednione i poleciało az 4pkt!!!!!!! Dlatego też dobrze rozplanuj czas!!!!Nie popełniaj mojego błędu, bo potem słabsi od Ciebie dostana więcej pkt!!!POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś