zrob_mi_laske 01.04.05, 19:30 Co robicie w ten weekend? Ma to coś wspólnego z maturą? Ja konspekt i jeszcze trochę się muszę pouczyć do szkoły na poprawy różnych przedmiotów - robię to ostatni raz w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieuk Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:26 Wszyscy kują do matury. Bleh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:14 Ja jade do Warszawy :),a pozatym nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 02.04.05, 09:42 ja musze zrobić prezentację zgeografii,nauczyć sie na geografię,na biologię kuzupełnić zeszyt z WOKU, nauczyć sie na historię,zrobić zadania z angielskiego i niemieckiego. i do tego jkieś drobne poprwaki wprowadzić do mojej przeznatcji z polskiego i napisać plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: 80.51.184.* 02.04.05, 10:44 a ja nic nie robie, nie mam do tego glowy, nie mam sily, caly czas ogladam tv, papiez:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:46 ja tez amm bardzo duzo do zrobienia przez ten weekend, ale jakoś nie mogę sie na niczym skupić, rownież ogladam tv, Papież :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uupppsss Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:05 to tak samo ja...mam masę nauki, a nic nie robię - tv, papież :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.244.144.252.ip.tnp.pl 02.04.05, 14:37 Widze ze nie jestem sama. Ja wogóle nie moge sie skoncentrować a mam mase nauki i pewnie się nie wyrobie. Ale co tam są ważniejsze sprawy niż szkoła i nauka... Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? 02.04.05, 15:54 Ja ide do zoo. Odpowiedz Link Zgłoś