Dodaj do ulubionych

Weekend - forum umiera. Co robicie?

01.04.05, 19:30
Co robicie w ten weekend? Ma to coś wspólnego z maturą?

Ja konspekt i jeszcze trochę się muszę pouczyć do szkoły na poprawy różnych
przedmiotów - robię to ostatni raz w życiu.
Obserwuj wątek
    • Gość: nieuk Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:26
      Wszyscy kują do matury. Bleh
      • Gość: gabi Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:14
        Ja jade do Warszawy :),a pozatym nauka.
        • Gość: maturzystka Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 02.04.05, 09:42
          ja musze zrobić prezentację zgeografii,nauczyć sie na geografię,na biologię
          kuzupełnić zeszyt z WOKU, nauczyć sie na historię,zrobić zadania z angielskiego
          i niemieckiego. i do tego jkieś drobne poprwaki wprowadzić do mojej przeznatcji
          z polskiego i napisać plan.
          • Gość: xxx Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: 80.51.184.* 02.04.05, 10:44
            a ja nic nie robie, nie mam do tego glowy, nie mam sily, caly czas ogladam tv, papiez:((((
    • Gość: iza Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:46
      ja tez amm bardzo duzo do zrobienia przez ten weekend, ale jakoś nie mogę sie
      na niczym skupić, rownież ogladam tv, Papież :(
      • Gość: uupppsss Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:05
        to tak samo ja...mam masę nauki, a nic nie robię - tv, papież :-(
    • Gość: Motylek Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? IP: *.244.144.252.ip.tnp.pl 02.04.05, 14:37
      Widze ze nie jestem sama. Ja wogóle nie moge sie skoncentrować a mam mase nauki
      i pewnie się nie wyrobie. Ale co tam są ważniejsze sprawy niż szkoła i nauka...
      • kanapkazserem Re: Weekend - forum umiera. Co robicie? 02.04.05, 15:54
        Ja ide do zoo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka