malwina-only 16.08.11, 16:40 Biorę Cital od ca 5 lat. W ostatnim czasie dopadła mnie arytmia serca, kołatanie, uczucie przewracania serca itp. Czy ktoś miał podobne objawy po ty leku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Po Citalu 17.08.11, 16:48 Czy u Ciebie potwierdzono arytmię czy tylko czasem masz takie uczucie kołatania i "przewracania" serca (typowe zresztą dla nerwicy). Jeżeli masz stwierdzoną arytmię to wszystkie pytania dotyczące leków musisz kierować do kardiologa. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina-only Re: Po Citalu 18.08.11, 14:55 Mam zdiagnozowaną arytmię. Czeka mnie jeszcze jedno badanie. Szukam przyczyny. Masz rację, nerwica też ma zły wpływ na serce. Sądzę, że w moim przypadku może być jeszcze coś innego. Podejrzewałam, że to od Citalu, ale chyba się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Po Citalu 18.08.11, 08:42 malwina-only napisała: > Czy potwierdzono u Ciebie arytmię? Tak już w dzieciństwie ;) Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Po Citalu 18.08.11, 12:18 Pytanie było do Malwiny, bo często nerwiki same siebie diagnozują , a uczucie kolatania nie zawsze musi oznaczać niebezpieczną dla życia arytmię. Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Po Citalu 18.08.11, 12:23 Lucyna twoje tak ale wcześniej malwina zapytała mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malwina-only Re: Po Citalu 18.08.11, 14:58 Jeśli w dzieciństwie stwierdzono u ciebie arytmię to chyba przyczyną nie był Cital. Odpowiedz Link Zgłoś