Gość: weasel IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 04:34 zostało wam 4h i 25 min ;) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Macias Re: weasel mówi III: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 06:15 Dziecko, idz juz stad. Wbrew pozorom, to nie twoje forum... A kazdy doskonale wie, ile mu zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
weasel Re: weasel mówi III: 09.05.01, 06:49 Starszemu, dojrzalszemu, wiekowemu (może to emeryt albo rencista) człowiekowi odpowiadam: dziękuje, że przypomniałeś mi, że jestem jeszcze dzieckiem. Dzieckiem z własnym mieszkaniem, samochodem, dowodem osobistym, stałą pracą. Poznanie Pana było dla mnie wielkim zaszczytem i dużym doświadczeniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: weasel mówi III: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 08:01 Dla mnie mniejszym... Zreszta to, ze masz samochod czy dowod nie znaczy jeszcze, ze nie jestes dzieckiem. Dzieckiem w sensie mentalnym - zachowujesz sie jak dziecko i prawdopodobnie myslisz jeszcze jak dziecko. I to dziecko zle wychowane w dodatku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weasel I Re: weasel mówi III: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 17:24 Dziwię się , że jeszcze se luzu nie dałeś oszuście. Twoje mieszkanie to karton po cocacoli? A samochód marki Matchbox... Pracujesz jako sprzedawca butów i dla rozgłosu nazwałeś je "tematy dla frajerów"? Macias- znów u mnie zyskujesz dodatnie punkty. Mam już dość tego nudziarza. Odpowiedz Link Zgłoś