Dodaj do ulubionych

pierwszy egzamin

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.05, 09:04
teraz to do mnie dotarło............w poniedziałek pierwszy egzamin i
zaczynam się bać ktoś jeszcze zdaje ustny 18.IV??????
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: pierwszy egzamin IP: 82.160.102.* 15.04.05, 11:22
      ja zdaje angielski
      • Gość: Monia Pierwszy mam angielski 18 kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 15.04.05, 12:06
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pani_dj Re: pierwszy egzamin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 13:52
      ja zdaje polski w poniedzialek.. jestem druga chyba, albo trzecia na liscie.. :]
      • Gość: MeiMei Re: pierwszy egzamin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 15.04.05, 15:39
        Ja zaczynam polskim dopiero we wtorek i szczerze mówiąc jestem dosyć
        optymistycznie nastawiona (chociaż tematu nie umiem jeszcze za dobrze... ==''),
        ponieważ mam fajnych nauczycieli w komisji. A obserwatorem (z gimnazjum chyba)
        nie przejmuję się wcale. ;)))
        Grunt to pozytywne myślenie (i nauka ;D)!
        Poza tym zdaję ustna maturę w małej sali gimnatycznej. ;// To chyba lekka
        przesada... szkoda im było jednej klasy czy co?!... ;/
        • Gość: Natchniuza Re: pierwszy egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:01
          Ja tez zdaje w poniedzialek 18 pierwszy exam (polski). 27 mam angielski i to
          mnie naprawde stresuje, bo od tego zalezy cala moja przyszla kariera ;)
    • Gość: kasia Re: pierwszy egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:07
      nie ja zdaje 18.04 pisemny.....

wiadomo, ze jak cos to ustny. zdaje polski. jestem 5 na liscie. w sumie dobrze
      ze najgorsze an pierwszy odstrzał a potem juz tylko z gorki... za to ustny
      anglik to banal...
      • Gość: a ja Re: pierwszy egzamin IP: *.stok.xen.pl 16.04.05, 10:25
        niemiecki! :/
        polak duzo pozniej ,wiec moze jeszcze zrobie ta prace:/
    • Gość: iomino Re: pierwszy egzamin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.05, 13:44
      ja- angielski podstawowy... powinno byc latwo, chyba ze sie zestresuje
      • rodzynia Re: pierwszy egzamin 16.04.05, 14:56
        Ja też zdaję w poniedziałek... ustny angielski. Będę pewnie koło 12:30

Trzymam kciuki za wszystkich! :) Papa
    • Gość: bianka Re: pierwszy egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:41
      francuski rozsz. :/ a poniedzialek uz tuz
      • Gość: Kate Re: pierwszy egzamin IP: *.leon.com.pl 16.04.05, 19:56
        w poniedziałek angielski...
        Najgorsze bedzie czekania na wyniki bo podobno mają byc dopiero jak cała grupe
        skoncza odpytywac..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka