Dodaj do ulubionych

szukalam w necie i...znalazlam

• kachaaa7 Re: szukalam w necie i...znalazlam 23.04.05, 20:18
      pomocy...ja tez chce zda ć maturę...
      • kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 23.04.05, 22:21
        To znajdź w słowniku słowo ironia i postaraj się zrozumieć, co może ono znaczyć...
    • Gość: Maturzystka10928 Re: szukalam w necie i...-> Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:10
      Proszę, przyślijcie mi pytania na chemię :)
      Mój @: gument@polbox.pl
      Z góry badzo dziękuję!!!!
    • Gość: Beatka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:21
      To ja poproszę pytanka z fizyki. koczynska@poczta.onet.pl. Z góry dzięki.
    • Gość: juli to napisz temat z polskiego na mature !!plis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:31
      julita1986@buziaczek.pl
    • Gość: jupi86 sqrka@op.pl ----> Wyslij ok? IP: 80.50.49.* 25.04.05, 17:14
      Wyślij bo zdaje akurat z tego
    • Gość: n_joy do_diaska@gazeta.pl IP: 80.48.119.* 25.04.05, 19:18
      witajcie
      chyba dalem sie zwariowac, bo sam nie wierze ze ktokolwiek moze miec jakies
      przecieki, jednak mimo to jesli macie :), to prosze o przeslanie na powyzszego
      mejla. dzieki z gory. interesuje mnie glownie matematyka ale czym innym tez nie
      pogardze, pozdrawiam pa

do_diaska@gazeta.pl
      • Gość: Diane gratulacje dla dziewczyn:) IP: 81.219.11.* 25.04.05, 21:35
        Naprawde jestem pod wrażeniem tej prowokacji:) jeśli tylu ludzi zamierza się
        uczyć tylko pytań z z rzekomych przecieków to zaczynam wierzyć w swoje szanse
        dostania się na studia. pozdrawiam
        • kaja86 Re: gratulacje dla dziewczyn:) 25.04.05, 22:53
          heheh, mnie ten watek stale podtrzymuje na duchu ;) A tak w ogóle to to nie
          miala byc żadna prowokacja, tylko ktos nie zrozumiał żartu a inni podchwycili ;)
          pozdrawiam, Kaja
    • Gość: :() Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: 213.199.214.* 26.04.05, 20:03
      to ja bardzo poproszę na alulkaa@wp.pl :)
      • Gość: kacha Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.flux.pl 02.05.05, 19:20
        no nie wierze, czy oni naprawde mysla, ze dostana zestwy?:D troszke to zalosne
        (ale jednoczesnie zabawne)...;)
        • Gość: IDIOCI!!!!!!1 CZY WY MACIE Z GLOWA????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:52
        • Gość: symfonia grozy Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:48
          niech mysla.. im wiecej takich jak oni tym mniejsz akonkurencja na studia ;)
    • Gość: kamil Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.osiedle.net.pl 02.05.05, 20:54
      Aga czy mozesz powiedziec z jakich dzialow bedzie mniej wiecej rozszerzona z
      fizy i z chemi. najbardziej interesuje mnie fiza. wielkie dzieki
      • Gość: nika Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:26
        no ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
        przeciez tj sciema buahahahhahahhahahahhahhaha czy wiekszosc was tego nie
        czai??????
        naprawde rocznik 1986 jest wyjatkowy.....nawet baaardzo....... 2 dni zostaly, a
        wy nie blagajcie o jakies arkusze ktorych nikt nie ma tylko dzioben
        dzioben !!!! hie hie :]
        • Gość: kacha LEKARZA!!!:D IP: *.flux.pl 03.05.05, 12:37
          bez kitu, chyba niektorym lekarz by sie przydal "BLAGAM DAJ MI ZESTAWY
          MATURALNE WILIZE CI STOPY" hmm troszke to zalosne, myslcie ludzie prosze was...
    • Gość: Zenon Dajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:37
      Podzielcie się potrzebuje pol , ang ,geo . A jakie lektury na polski?
      Dajcie znac plese goliad13@wp.pl
      • Gość: yaku_ona Re: Dajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:14
        buahahhaaaaaa a Ty 'goliad' czy jak ci tam - najpierw krytykujesz wszystkich,
        ktorzy mowia cos o ustnej , sam chwialisz sie,ze zdales na 100% a teraz chcesz
        jakies przecieki? buahahhahahaaaaaaaaa
        • kaja86 Re: Dajcie 04.05.05, 01:18
          Dlatego Goliadowi nie wysylamy ;)
          • Gość: Sweet Re: Dajcie IP: *.ruciane-nida.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 08:14
            dLA MNIE WAŻNE BY BYŁY TYLKO I WYŁĄCZNIE LEKTURY DOTYCZĄCE WYPRACOWANIA... ALE
            DZIEWCZYNY SOBIE NIEZŁE JAJA ROBIĄ :p:p:p
    • Gość: Magda Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:10
      po co piszecie takie bezsensowne teksty...:/
      • drobiazg_lesny Re: szukalam w necie i...znalazlam 04.05.05, 11:25
        proponuje ogłosic to forum jednym ze skutecznych przed-maturalnych
        odstresowywaczy, można sie naprawdę posmiać..;))
        • Gość: akosiorek11@wp.pl Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.pelplin / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:31
          proszeeeeeee was bardzoooooo POLSKI!!!!!
          TRZEBA SOBIE POMAGAĆ NO LUDZIE!!!
          PROSZE akosiorek11@wp.pl
    • Gość: gosia Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neta-si.pl 04.05.05, 22:45
      hej kochani jesli macie chemie prosze przeslijcie bede wdzieczna i jak
      przyslicie postawie piwko!!!z góry dziekuje z calego serca bardzo prosze
      serduszka kochane na adres gosiskopapek@wp.pl
      • Gość: natka..;) Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.76.classcom.pl 04.05.05, 23:22
        jejku ja tak samo bardzpp bym prosila o tematy na chemiieee najlepiej zeby ktos
        kto ma napisal gdzie sa one ... jak ma niech napisze na gggggg pleaseeeee
        6996314
        • Gość: torchołek Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:35
          a ja poporsze o zloty samolot,skrzynke zielonego pysia,jakies fajne jedzidelko i
          cos dorbego na zab :)
          zamiast adresu wpisz torchołek-dojdzie na pewno :P
          • Gość: maturzystka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.pelplin / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:28
            moze mi ktos przesłac polski podstawowy i rozszerzony tez moze byc
            prosze was bardzo akosiorek11@wp.pl
            bede bardzo bardzooooo wdzieczna
      • Gość: aaa Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:28
        ja tez skromnie poprosze.. biologie i chemie... wiola321@poczta.onet.pl
    • Gość: Pociek Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.interecho.com / *.interecho.com 05.05.05, 06:13
      Będę wdzięczny za fizykę=) jeśli byś się nią podzieliła:]. To moje yc lub nie
      byc na studiach:) i się martwię, bo fiza jest trudna, jakbyc mogła to
      pitnow@wp.pl
      • Gość: Globy Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.kolno.jarsat.pl 05.05.05, 15:09
        Rowniez bardzo prosze o fizyke lub matematyke, moj adres e-mail mazdacars@interia.pl
    • Gość: Kurde ludzie !!! Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:01
      Przeciez było coś zupełnie innego , za to ktoś ma za darmo wasze adresy mailowe
      - robi świetny interes :(((
      • Gość: To prawda Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:03
        handel adresami to netowy biznes !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: pseudo-kujon POPROSZĘ JEDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:20
          W takim razie ja poproszę miłych kolegów i koleznaki o Wiedzę o Społeczeństiwe
          (WOS). Wdzięczność i szacunek gwarantowany. okin86@wp.pl
          • Gość: izorek Re: POPROSZĘ JEDEN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 19:55
            :)

mocne to jest, serio :)
            • Gość: myszka_1986 Re: POPROSZĘ JEDEN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 20:05
              ja sie martwie matma, i jakos mie sie nie chce wiedziec zebys miala maturke,ale
              jesli masz to moglabys przeslac matme?? magda_p15@gazeta.pl
              • lejnad_18 Re: POPROSZĘ JEDEN 05.05.05, 20:20
                Ludziska czy was na łeb rzuciło??
                Jakby te tematy buszowały w necie to matura byłaby unieważniona. Nie wierzcie w te bajki
                hahahaha
                • Gość: picatchoo Re: POPROSZĘ JEDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:17
                  temat rewelacja :))) buahahahah
          • michsad Re: POPROSZĘ JEDEN 07.05.05, 13:39
            ja prosil matme, bylbym baaaaaaaardzoooooo niezmiernie wdzieczny -
            michsad@poczta.onet.pl , pozdrawiam
    • madzik86waw Re: szukalam w necie i...znalazlam 07.05.05, 13:51
      plizzz, pomocy, geografia potrzebna!!
    • madzik86waw Re: szukalam w necie i...znalazlam 07.05.05, 13:58
      prosze o pomoc geografia, plizka
      • Gość: dfss duch200@poczta.onet.pl potrzebna matma IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 07.05.05, 18:07
        POTRZEBUJE MATMY duch200@poczta.onet.pl
      • Gość: marta Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.net.euron.pl 07.05.05, 21:27
        ja prosze o pomoc z fizyką , nic nie umiem kurna, plizzz , jak cos to piszcie
        m_turczynska@o2.pl
        • reindeer86 CO WY K**** ROBICIE!? 08.05.05, 00:53
          Popieprzylo tych, co mysla, ze cos zyskaja wpisujac tu swoje maile
          • kaja86 Re: CO WY K**** ROBICIE!? 08.05.05, 00:55
            Zgadzam się, ten wątek jest strasznie głupi...może by go tak usunąć

Kaja
            • Gość: Pawel M BŁAGAM..........!!!! IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 01:15
              PROSZEEE BLAGAM wyslijcie mi odpowiedzi na histe i wos to moj mail
              JESTEMGLUPIiNAIWNY@gazeta.pl Jeszcze raz prosze, ja musze zdac ta mature bo
              inaczej nie zatrudnia mnie przy zamiataniu chodnikow. Bez matury to jak bez
              nogi. Czy chcecie zebym byl inwalida? Pozdro BUAHAHAHA
    • Gość: madzik Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 09:56
      ale wkrecacie pewnie i tak nie macie zadnych pyt:P bo takto byscie dali:P nie
      wierze wam!!
    • Gość: STUDENT Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.05.05, 10:19
      ALE BAJKE KTOŚ WAM SPRZEDAŁ A WY NAIWNI PODAWACIE SWOJE EMAILE I NUMERY GG:))
      JUŻ WAM KTOŚ PRZEŚLE PYTANIA. HEHEHE
    • Gość: madzik Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 10:27
      ta fajny wkrecik:Pa nie znalazlas czegos o geografi przypadkiem:>??:P
      • Gość: madzik to do Kaji !!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 17:46
        a nie masz cos z gery??? :P
        • Gość: Kaja Re: to do Kaji !!! IP: *.ssnet.pl 08.05.05, 18:01
          Nie mam, żadnych pytań nie mam, Może sobie najpierw cały wątek przeczytajcie...
          • Gość: madzik Re: to do Kaji !!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 18:06
            czytalam:P i mowilas ze masz tematy:P i co teraz sie nagle wykrecasz;) czy
            blefowalas poporstu:>:>???
      • Gość: Ostzie Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:38
        nie do końca w to wierze, ale spróbuje może akurat, moj gg; 2035485, potrzebna
        mi matma, informa, niemiecki i fiza, z góry thx
    • very_martini to mój ulubiony wątek z zeszłego roku:) 08.05.05, 17:59
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=12554554&a=12554554
      szkoda, że już zarchiwizowany, podciągnęłabym z przyjemnością:)

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • Gość: demi Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.visp.energis.pl 09.05.05, 10:00
      Jak byś mogła to prześlij mi z biolii i chemii na podstawowym i rozszerzonym na
      demoolka@gazeta.pl
      • Gość: ola Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:41
        ja historia, prosze prosze prosze
        keanoosh@poczta.onet.pl
        • Gość: m. Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:31
          na poczatku myslalam,ze kazdy zostawiajac te maile jaja se robi, bo wie, ze to
          nie jest na serio. ale tak czytam i czytam, widze, ze ludzie ciagle zostawiaja
          te maile i sie zastanawiam czy oni tak na powaznie w to wierza?
          ja piernicze, tegoroczni maturzysci, a tacy tepi?
          ale ogolnie mozna sie posmiac i dowartosciowac, co nie? ;>
    • Gość: zbuj Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.206.112.130.telsat.wroc.pl 09.05.05, 17:09
      ja poprosze jak moge mature z fizy - mincus@o2.pl
    • Gość: ana Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:20
      hej jak mozesz to przeslij mi z gory dziekuje moj mail to ana.ana18@wp.pl
      • Gość: Anka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.scinawa.gigabit.net.pl / *.gigabit.net.pl 09.05.05, 19:32
        Powiem wam tylko tyle: jesteście bandą bezmózgich palantów, dosłownie debili!!
        Jak można być tak tępym i naiwnym?!Włos się jeży na głowie jak się to czyta...
        I wy macie 18 lat?! Zdajecie mature w tym roku?! Banda półgłówków! Przecież wy
        nawet nie potraficie pewnie swojego peselu wpisać w odpowiednie miejsce a co
        dopiero się zakodować! To już wyższa technika dla Was no nie?:) Strach
        pomyśleć, że jak pozdajecie jednak te matury i takim kombinowaniem połączonym z
        debilizmem skończycie studia to będziecie lekarzami,prawnikami, politykami...
        Powinni was zamknąć gdzieś w odosobnieniu bo możecie komuś krzywdę zrobić!
        Pajace... Ale w sumie szczerze mówiąc jak już ktoś tu wyżej wspomniał- człowiek
        może być spokojny o swoje studia mając "taką" konkurencję.... Ale i tak to
        smutne,że to są moi rówieśnicy :(
        • Gość: korek Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 10:28
          popieram, no coz to jest Polska i zawsze znajda sie tacy idioci, ich zachowanie swiadczy o ich debilizmie, ja dziekuje za takich lekarzy i specjalistow, cwaniaczki: BEZ PRACY NIE MA KOLACZY!!!! uswiadomcie to sobie, zreszta co wam to da, ze bedziecie miec pytania?? zdasz ta mature, niech ci bedzie ( choc uwazam ze to plota z tymi arkuszami ale jesli...) dostaniesz sie gdzies tam na dobra uczelnie i co?? WYLECISZ Z HUKIEM NA ZBITY PYSK bo takich tam nie potrzebuja, jak sie czlowiekowi robic nie chce to gowno osiagnie, ruszcie tymi tepymi glowami, choc wiem ze bedzie to baaaaardzo trudne, jesli nic sie w nich nie ma !!!!! DEBILE!!!!!!
    • Gość: marta Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:54
      Błagasz o historie i geografie , w zamian 4 zgrzewy browarów
      loli190@buziaczek.pl
      • Gość: Przmas Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:11
        Ludzie pomocy z fizą !!! Jak coś macie to dajcie bo matme dziś zawaliłem
        troche :(

bialas8@o2.pl
        • walet007 Re: szukalam w necie i...znalazlam 10.05.05, 21:32
          mozecie mi zapodać fize. Odwdzięcze się. krzychwal@poczta.onet.pl
    • Gość: :) Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.is.net.pl 10.05.05, 09:08
      jesli macie pytania na chemie lub biolobie blagam piszcze akan1@wp.pl
    • Gość: Ania Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:37
      Ciekawe komu sie sprawdza.. buhahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale
      jestescie smieszni.. bez kitu !!!!!!!!!...
      • Gość: bacha MOŻE KTOŚ ZDAJĄCY CHEMIE WSPOMÓGŁBY SWOJĄ KOLEŻANK IP: 82.160.71.* 18.05.05, 16:37
        E ARKUSZEM.CHEMICY W SUMIE POWINI SIĘ WSPIERAC JAKBY CO.OFERUJE POMOC W
        ROZWIĄZANIU.MOŻE TO NIE JEST DOŚĆ KUSZĄCA WYMIANA ALE PRZY KASIE NIE
        JESTEM...WIEC NA ŁAPOWE NIE MAM.MOJ NUMER GG:4465593
        EMAIL:baska3@o2.pl.dziękiiii wielkie z góryyyy.choć pewnie nie ma przecieków i
        nikt tego nie doczyta.ale niech będzie....mam nadzieje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka