Gość: NR ! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 19.04.05, 19:49 Gdy zaprezentowałem swoją prace na sam koniec nauczyciele powiedzeli mi ze mowilem nie na temat,jednak dzieki pytaniom wybroniłem sie i zaliczylem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmhhmhm a ile dostałes punktów? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Tragedia IP: *.ssnet.pl 19.04.05, 19:52 A jaki to był temat i dlaczego Ci tak powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Tragedia IP: 81.210.32.* 19.04.05, 20:03 ja się strasznie zacinałam zjadła mnie trema w ogóle klapa dostałam 7 pkt..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdałek nie martw się pati IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 20:08 u mnie teZ jedna dziewcyzna zapomniała 50% prezentacji i wyszło że móiła 6 min.! Też dostała 7 p. zresztą i tak na studioach nikt się na to nie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: nie martw się pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:47 u nas w szkole nie zdał jeden, bo mowiel podobno bez sensu,a potem na pytania wogole nie odpowiedział, a na koniec jesczez komisji powiedzial,ze niczego nie przeczytal z tego o czym mowil... dostal dwa pkt... a inny mowil tez przez 6 min, bo nic juz nie pamietal i dostal 7, wiec ajwazniejsze ze zdal:) Odpowiedz Link Zgłoś