Dodaj do ulubionych

ile % Z roszerzonego DEUTSCHA??????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:41
pytam nie dlatego zeby sie chwalic wynikiem czy co ale zastanawiajace jest to
ze np u mnie bardzo wysoko oceniali ustny rozszerzony niemiec i niektore
niezbyt dobre osoby dostały po 75-80% Ja wybieram sie na germanistyke i
dostałam 95% jak to wygladało u was??
Obserwuj wątek
    • Gość: alicja<alcia86@o2. Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:11
      Hej! Ja mam rozszerzonego Deutscha w srode za tydzien i chcialam sie dowiedziec
      jaki miałąś collage<ten rysunek>?Podobno zarąbiście trudne są:/
      • Gość: IZA Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:15
        stymulu to było5 zdjec z zycia rodziny ; małzenstwo ktore sie kłoci , placzace
        dziecko, sala sadowa , pekniete serce i ojciec ktory trzyma synka na rekaach ,
        wszystko dotyczyło rozwodów , usiałam podac przyczyny tych rozwodów , jak
        wpływa rozwod na dziecko itp. prezentacja czy jestem umweltreundlich i co robie
        w tym celu
        • Gość: ja Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:45
          Ja tez ide na germanistyke i u mnie, co ciekawe biora pod uwage tylko pisemny,
          wiec mnie tam wystarczy 6 pkt i wcale nie bede jakos specjalnie walczyc zeby
          miec niewiadomo ile - powiem ile potrafie, a ze nie jest to brane pod uwage, to
          chcialabym zdac i tyle.
          a ustny mam za tydzien w czwartek.
          pzdr
          • Gość: ja Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:47
            aha, chcialam dodac, ze to na uczelni panstwowej biora tylko pisemny u mnie.
            a z kolei na anglistyke na tym samym uniwerku, to juz biora i ustne i pisemne i
            jeszcze tescik gram-leks :]

pzdr
    • olga185 Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? 22.04.05, 09:40
      Napisz co było!!!Ja mam dopiero we wtorek!Gratulyje wyniku!:-)
    • Gość: M.C Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:38
      Ja zdałem na 85% czyli 17punktów
      A obrazki dotyczyły zdrowego odżywania,a temat na ktory się wypowiadałem, to
      był gleichberichtigung.
      powodzenia dla wszystkich,co jeszcze nie zdawali
      • Gość: niesprawiedliwosc 80 % - Matura wew. - funkcja? krzywdząca...... :( IP: *.icpnet.pl 22.04.05, 13:26
        ja zdalam na 80% (niemeic rozszerz.)- nie jestem zadowolona, bo uwazam, ze ocena
        zanizona - ale wiadomo, nauczyciel pan i wladca, nawet odwolac sie nie moge, bo
        procedura nie zostala zlamana... A wybieram sie na germanistyke na UAM i jestem
        wkuta, bo tam sie ustny liczy... :( Najbardziej mnie wkurza jak spotykam
        znajowmych, duzo slabszych z niemca, którzy sie dziwia, ze mialam tak malo
        punktów z niemca (pytania: TY? 80% To nawet ja dostalem 90), którzy czesto mieli
        wiecej ode mnie... Wiele osób ma 100 %, podczas gdy u nas dziewczyna, która
        spedzila w Niemczech 10 lat, mówi lepiej po niemiecku od nauczycielki dostała
        90% A gdzie zwykli smiertelnicy...? Przykre... Jak mi te 3 punkty zabrakną przy
        rekrutacji, to chyba powyszczelam ludzi w CKE za tak niesprawiedliwa mature wew.
        (roznice miedzy szkolami)!!
        • Gość: agnes Re: 80 % - Matura wew. - funkcja? krzywdząca.... IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 24.04.05, 22:53
          ja miałam 19 pkt/95% i jestem zadowolona:) większość zdających dawno po
          Zertyfikat Deutsch i wyniki od 16 do 19 pkt, przynajmniej te, o których wiem...

miałam obrazki o uczcuiach, wykres mówiący o stopniu zadowolenia ludzi w
          niektórych krajach, a tematy do dyskusji:
          -większość wypadków samochodowych powodują młodzi kierowcy, jak można temu
          zapobiegac?
          -czy szkolne wyjścia do kina/teatru są potrzebne? co nam dają? - coś takiego...
          • Gość: Sebuś Re: 80 % - Matura wew. - funkcja? krzywdząca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:55
            A ja mature mam w środe i proszę 3majcie kciuki żebym chocaż 6 pkt. dostał z
            podstawowej %-)
            • Gość: lilianneczka Re: 80 % - Matura wew. - funkcja? krzywdząca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:06
              a ja 100%:) ciesze sie strasznie, tematy mi podpasowaly, ale na UW nie biora ustnych pod uwage; stymulus: o niepelnosprawnych- jakie maja problemy itd. prezentacja: 1. Fremdsprachen zu lernen ist wie eine neue Welt zu erkennen. Bist du einverstanden? 2. Schonheit ist relativ. Ist das nur das Aussehen oder auch Charaktereigenschaften? powodzenia wszytskim, bedzie dobrze. a ustne to maja do siebie ze czesto sa niesprawiedliwe, niestety
    • kasssica1 Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? 28.04.05, 14:05
      No ja zdałam :D nie najlepiej zachwycona nie jestem 35 % =/ no ale jak
      zobaczyłam moj kolaz to sie przerazilam mialam o rasiźmie =/ wogole nie bralam
      takich rzeczy pod uwage =/ ale zdAłAm :P
      • n_nicky Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? 28.04.05, 16:00
        kasssica1 napisała:

> No ja zdałam :D nie najlepiej zachwycona nie jestem 35 % =/ no ale jak
        > zobaczyłam moj kolaz to sie przerazilam mialam o rasiźmie =/ wogole nie bralam
        > takich rzeczy pod uwage =/ ale zdAłAm :P

Ja z angielskiego rozrzeszonego miałam kolaż o elitarności sztuki :/Ale też
        zdałam ;)
    • megucha Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? 28.04.05, 15:49
      100 :) jestem strasznie szczęśliwa.. :)
    • Gość: M Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:35
      Boże , to ktoś w ogóle podchodził do rozszerzonego???;-)
      • Gość: kasia Re: ile % Z roszerzonego DEUTSCHA?????????????? IP: *.flux.pl 29.04.05, 20:31
        ja tam mialam setusie, tyle ze z podstawowego, ale i tak sie strasznie ciesze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka