Gość: aLICJA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 25.04.05, 14:12 KTO WYBIERA SIE NA MEDYCYNA WE WROCŁAWIU I CO ZDAJECIE NA MATURZE 3 PRZEDMIOTY ROZSZEZONE CHEMIA BILA FIZA CZY 2 ROZSZEZONE??? PYTAM BO JA ZDAJE 2 I NIE WIEM CZY MAM JAKIES SZANSE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:17 z tego co ja wiem to z dwoma nie masz zadnych szans , jedynie w ponaniu bo tylko tam wymagaja tylko 2 a tam wybiera sie polowa osob chcacych isc na medycyne:} ale zawsze warto spróbowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:23 a Ty zdajesz trzy?? jestes dobry z tych przedmiotów? jakie miales oceny? pozdrawiam i zycze powodzenia ja tez sprobuje do wrocka na medycyne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:15 moim zdaniem, jak nie zdajesz matury z ktoregos powinnas miec mozliwosc napisania go na egzaminie wstepnym. ja bede pisac na polibude wroclawska z fizyki, bo zrezygnowałam z niej na maturze. wiem, ze na rolnicza tez sa dodatkowe egzaminy jak czegos nie zdawałas. na innych uczelniach to nie wiem - nie interesowałam sie ale ja bym sie dowiedziała o to w dziekanacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:36 Na medycznych nie ma byc dodatkowych egzaminow np. z FIzyki( podobno) pomijam ten tes kompetencji,a mi na am w Bydgoszczy odpowiedzieli, ze jak nie zdaje sie trzech to nie ma po co składać, bo nie spelnie sie wymogów rekrutacji i wyrzuca sie tylko pieniadze za zlozenie podania Na polibudach zawsze był taki egzamin ( taka możliwość pisania fizyki jelsi nie zdawało sie jej na maturze, wiec to jest troche inaczej niz na innych kierunkach np. Madycynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:12 na polidube był kiedys egzamin i z matmy i fizy ktory mozna było pisac nawet jesli zdawalas mature z tych przedmiotów. na wielu uczelniach wprowadzaja egzaminy dla tych co nie zdawali danego przedmiotu na maturze. ja bym sie upomniała o popytała w dziekanacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rennifer biola+chemia+fiza rozszerzone to masaka! IP: 195.116.47.* 26.04.05, 00:33 Ja wiem że fizy bym nie zdała bo strasznie u mnie kuleje <przecież 3 przedmioty rozszerzone to przesada, nie jesteśmy ROBOCOPY no i trzeba jeszcze wziąć pod uwagę zakuwańsko na egzaminy wstępne> Składam papiery do Poznania <jak połowa polskich maturzystów idących na medyczne> i może mi sie uda:P A co z fizyką na I roku? Będę się martwić jak się dostanę:P Pozdro for all:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLICJA Re: biola+chemia+fiza rozszerzone to masaka! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.04.05, 16:52 ja zdaje na maturze rozszezona biologie i fizyke i gdybym wiedizał ze nie ma na medyczna juz egzaminów to bym jeszcze wzieła sobie chemie ale wtedy gdy nie wiediząłm to pomysłaam sobie co ja sie bede tyle uczyc 2 rozszezone mi wystarcza i wpadłam bo bardzo chciałam isc na medyczna a teraz nie mam szans musze czekac do stycznia gdy napisze mature z chemi i medyczna deopiero moze mnie przyjmnie za rok:(((( Odpowiedz Link Zgłoś