Dodaj do ulubionych

MEDYCYNA WROCŁAW

IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 25.04.05, 14:12
KTO WYBIERA SIE NA MEDYCYNA WE WROCŁAWIU I CO ZDAJECIE NA MATURZE 3
PRZEDMIOTY ROZSZEZONE CHEMIA BILA FIZA CZY 2 ROZSZEZONE??? PYTAM BO JA ZDAJE
2 I NIE WIEM CZY MAM JAKIES SZANSE
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:17
      z tego co ja wiem to z dwoma nie masz zadnych szans , jedynie w ponaniu bo
      tylko tam wymagaja tylko 2 a tam wybiera sie polowa osob chcacych isc na
      medycyne:} ale zawsze warto spróbowac :)
      • Gość: nata Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:23
        a Ty zdajesz trzy?? jestes dobry z tych przedmiotów? jakie miales oceny?
        pozdrawiam i zycze powodzenia ja tez sprobuje do wrocka na medycyne:)
        • Gość: kaś Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:15
          moim zdaniem, jak nie zdajesz matury z ktoregos powinnas miec mozliwosc
          napisania go na egzaminie wstepnym.
          ja bede pisac na polibude wroclawska z fizyki, bo zrezygnowałam z niej na
          maturze.
          wiem, ze na rolnicza tez sa dodatkowe egzaminy jak czegos nie zdawałas.
          na innych uczelniach to nie wiem - nie interesowałam sie
          ale ja bym sie dowiedziała o to w dziekanacie
          • Gość: Ka Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:36
            Na medycznych nie ma byc dodatkowych egzaminow np. z FIzyki( podobno) pomijam
            ten tes kompetencji,a mi na am w Bydgoszczy odpowiedzieli, ze jak nie zdaje sie
            trzech to nie ma po co składać, bo nie spelnie sie wymogów rekrutacji i wyrzuca
            sie tylko pieniadze za zlozenie podania

Na polibudach zawsze był taki egzamin ( taka możliwość pisania fizyki jelsi nie
            zdawało sie jej na maturze, wiec to jest troche inaczej niz na innych
            kierunkach np. Madycynie
            • Gość: Kaś Re: MEDYCYNA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:12
              na polidube był kiedys egzamin i z matmy i fizy ktory mozna było pisac nawet
              jesli zdawalas mature z tych przedmiotów.
              na wielu uczelniach wprowadzaja egzaminy dla tych co nie zdawali danego
              przedmiotu na maturze.
              ja bym sie upomniała o popytała w dziekanacie
    • Gość: rennifer biola+chemia+fiza rozszerzone to masaka! IP: 195.116.47.* 26.04.05, 00:33
      Ja wiem że fizy bym nie zdała bo strasznie u mnie kuleje <przecież 3 przedmioty
      rozszerzone to przesada, nie jesteśmy ROBOCOPY no i trzeba jeszcze wziąć pod
      uwagę zakuwańsko na egzaminy wstępne> Składam papiery do Poznania <jak połowa
      polskich maturzystów idących na medyczne> i może mi sie uda:P A co z fizyką na
      I roku? Będę się martwić jak się dostanę:P Pozdro for all:P
      • Gość: aLICJA Re: biola+chemia+fiza rozszerzone to masaka! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.04.05, 16:52
        ja zdaje na maturze rozszezona biologie i fizyke i gdybym wiedizał ze nie ma
        na medyczna juz egzaminów to bym jeszcze wzieła sobie chemie ale wtedy gdy nie
        wiediząłm to pomysłaam sobie co ja sie bede tyle uczyc 2 rozszezone mi
        wystarcza i wpadłam bo bardzo chciałam isc na medyczna a teraz nie mam szans
        musze czekac do stycznia gdy napisze mature z chemi i medyczna deopiero moze
        mnie przyjmnie za rok:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka