Dodaj do ulubionych

ja pisze 5 maja z polskiego a wy???

IP: 195.205.97.* 26.04.05, 10:04
<lol>
Obserwuj wątek
    • Gość: radząca Re: ja pisze 5 maja z polskiego a wy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:19
      Gratulujemy doinformowania..ludzie dalibyście już spokój z inteligentnymi
      komentarzami ,a wzięli lepiej do nauki....
      • Gość: martuchaaa Re: ja pisze 5 maja z polskiego a wy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:43
        och co za odkrycie!!!!!! wiesz wszyscy maturzysci z nowa matura pisza 5 maja
        polski!!!!!!!! cala poska pisze polski a z ta nauka to prawda lepiej wezcie
        sie za nauke a nie takie bzdury piszecie
    • Gość: K. Re: ja pisze 5 maja z polskiego a wy??? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 26.04.05, 10:53
      To nie było mądre pytanie ;-)
      • Gość: monisha ja piszę 6 maja IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 11:09
        ja pisze 6 maja,bo 5 umówiłam sie do kosmetyczki na wyrywanie brwi,więc nie mam
        czasu 5.
    • b_belcia Re: ja pisze 5 maja z polskiego a wy??? 26.04.05, 11:42
      ja sie z wujkiem z ministerstwa ugadalam na 80% podst i 76 R, a ten 5 maja mi
      nie zabardzo pasuje {jade wybierac suknie slubna} i nauczyciele przyznali, ze
      to w sumie wsio ryba, kiedy ja napisze, wiec pisze 8 w niedziele rano- troche
      szkoda, bo na kacu bede pewnie i moge pesel pomylic, to moze 76% dostanie kto
      inny, hehe to dopiero bedzie musial wujek wszystko odkrecac ehehe
      pozdro :)
      • Gość: aaaaaa Re: ja pisze 5 maja z polskiego a wy??? IP: 80.53.135.* 26.04.05, 12:45
        monisha w takim razie moge ci dac pytania jak chcesz :)mam wcześniej :D
        • Gość: monisha do belci IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 13:00
          nie chcę cie opbrazic ,ale nie uważasz ,że pisanie matury w niedziele to troche
          nie po chrześcijańsku?
          • b_belcia Re: do belci 26.04.05, 13:19
            no moze i nie , ale co ja na to moge, ze w sobote mam wesele? przeciez jakby
            sie dalo to moglabym miedzy msza a zabawa w remizie skoczyc do szkoly i
            napisac, ale nie chce tego mojego chlopa samego zostawiac, na pastwe tym
            wyuzdanym druhnom :)
            pozdro:)
            • Gość: monisha Re: do belci IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 13:26
              no wiesz,wg mnie powinnas zasięgnąć jednak porady księdza albo chociaż
              kościelnego.
        • Gość: monisha do aaaaa IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 13:01
          Jak chcesz to możesz mi dać,ale powimnas dopłacić chodziaż z 20zł.żebym je
          wzięła,wiesz jak jest,w Polsce nic za darmo.
          • Gość: aaaaaaa Re: do aaaaa IP: 195.205.97.* 26.04.05, 13:31
            dobra skoro nalegasz (jak daja trzeba brać :D )ale dam Ci 20% zniżki ...
            • Gość: monisha Re: do aaaaa IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 13:37
              No chyba się niezrozumiałysmy,to ty masz mi zapłacić za to ,że wezme od ciebie
              te zadania z polskiego.
              • Gość: aaaaaaaaaa Re: do aaaaa IP: 195.205.97.* 26.04.05, 22:06
                hahah a no dobre ale chyba mi sie nie opłaca wiesz?
                • Gość: monisha Re: do aaaaa IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 13:13
                  no coś ty aaaa? A satysfakcja,że pomogłaś blixniemu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka