Gość: mistrzunia IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 14:56 Jestem po maturkach z polskiego ,angielskiego i niemieckiego i z każdego dostałam po 20 p. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KUJON Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:21 WSTRETNY KUJON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BLE BLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:39 Albo jesteś geniuszem, albo Twoja szkoła to dno. U mnie ludzie z CAE nie zawsze mieli 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:06 Też chodzę do jednej z najlepszych szkół w Polsce. Jeśli ktoś jest rewelacyjny to w dobrej szkole dostanie tak dużo punktów z tylu przedmiotów, w przeciewnym razie źle to świadczy o szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.aster.pl 26.04.05, 15:44 nic tylko pogratulowac:) a Wy tak nie napadajcie na ludzi u mnie tez byli tacy, ktorzy mieli 3x100%, albo 2x100% a chodzę do jednej z najlepszych szkół w warszawie. Nie rozumiem skąd w ludziach tyle zazdrości i zawiści... ech ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiksi Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:36 A ang i niem podst czy rozsz? Odpowiedz Link Zgłoś
fragrance Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% 26.04.05, 18:25 a ja ang i polski 100% i egzamin z ang na uczelnie tez 100% ;P I szkola 26 w polsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 26.04.05, 23:55 Patrzac na twoje IP *.stoszowice.sdi.tpnet.pl to chyba nie jest szkola z jakiego wiekszego miasta... no ale cuz... tylko pogratulowac i zyczyc sukcesow na pisemnych ;) A tak w ogole to zapraszam do mojej kochanej szkoly. Ciekawe czy tam uzyskalabys taki wynik ;) Pozdrawiam, mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda :> Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:34 a ja mam 95% z rozszerzonej z ang i się cieszę!!! mam już CAE, skonczylam najlepsze liceum w mieście ;> <bez falszywej skromności> i poziom jest tam wysoki, także na examach. więc 100% nie dają tak ot, zeby ludziom dac fajną łatkę i na chwilę poprawić ich samopoczucie. A jak słyszę jak ludzie chwalą się 100% a tak serio reprezentują marny poziom, bo ich pani prof. od angielskiego / polskiego stwierdziła że da swojemu uczniowi maxa, bo wie, że tylko w ten sposób może oddać mu ostatnią "przysługę" :] i jakoś tam moze przyczynic się do jego "przyszłości". Serio? żałosne :>. prawda wyjdzie na pisemnych osły ;P. tam już nikt wam nie pomoże i kumoterstwa też już nie będzie <przynajmniej w takim stopniu>... no chyba że jestes wcieleniem Einsteina w wersji 18-19 letniej i zakładasz na ustne okulary żeby chociaz zapunktować powaznym wyglądem <sorry, ale nie mogę sie powstrzymac :P> Odpowiedz Link Zgłoś
martini1986 Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% 27.04.05, 15:30 Nic tylko pogratulować! I niech mi ktoś powie, że mamy głupią młodzież! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 15:40 jesteście bandą chwalipiętów. Te examy były łatwe i o niczym nie świadczą, gdyby każdy, komu poszło super zakładał nowy wątek, net by padł. Trochę skromności nigdy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-meg Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.04.05, 17:12 taka prawdo, to jak Ty sie do tego CAE przygotowalas??? CAE zdalam, wiec obowiazujacy poziom znam. Chyba, ze na CAE poszlas zdawac na farcie, to teraz to wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda :> Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:11 przygotowywałam sie długo i starannie moje Słonko więc bez takich :P, bo ang bardzo lubię i czuję się z niego dobra :]. Co prawda CAE ma się <jak z pewnościa dobrze wiesz> nijak do matury :]. śmieszy mnie tylko fakt szafowania przez szkoły na prawo i lewo 100%, bo nie sądzę, że wszyscy tak na nie zasługują :]. To celem wyjaśnienia, jeśli czujesz się w jakiś tam sposób dotknięta :>. TAKA PRAWDA :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w necie kazdy/a Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: 62.233.190.* 27.04.05, 20:29 jest mistrzuniem z 100%....wirtuandia nie wczuwajcie się...sorrrrrry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:00 No to chyba tylko ja taki matoł, kretynka, która nie potrafi dobrze zdać matury. Idę się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś