Dodaj do ulubionych

SUKCES! 3 RAZY PO 100%

IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 14:56
Jestem po maturkach z polskiego ,angielskiego i niemieckiego i z każdego
dostałam po 20 p. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: KUJON Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:21
      WSTRETNY KUJON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BLE BLE
    • Gość: a Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:39
      Albo jesteś geniuszem, albo Twoja szkoła to dno. U mnie ludzie z CAE nie zawsze
      mieli 100%
      • Gość: a Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:06
        Też chodzę do jednej z najlepszych szkół w Polsce. Jeśli ktoś jest rewelacyjny
        to w dobrej szkole dostanie tak dużo punktów z tylu przedmiotów, w przeciewnym
        razie źle to świadczy o szkole.
    • Gość: kobietka Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.aster.pl 26.04.05, 15:44
      nic tylko pogratulowac:)
      a Wy tak nie napadajcie na ludzi u mnie tez byli tacy, ktorzy mieli 3x100%, albo 2x100% a chodzę do jednej z najlepszych szkół w warszawie. Nie rozumiem skąd w ludziach tyle zazdrości i zawiści... ech ;/
    • Gość: Fiksi Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:36
      A ang i niem podst czy rozsz?
      • fragrance Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% 26.04.05, 18:25
        a ja ang i polski 100% i egzamin z ang na uczelnie tez 100% ;P I szkola 26 w
        polsce;)
    • Gość: mp Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 26.04.05, 23:55
      Patrzac na twoje IP *.stoszowice.sdi.tpnet.pl to chyba nie jest szkola z jakiego
      wiekszego miasta... no ale cuz... tylko pogratulowac i zyczyc sukcesow na
      pisemnych ;)

A tak w ogole to zapraszam do mojej kochanej szkoly. Ciekawe czy tam uzyskalabys
      taki wynik ;)

Pozdrawiam,
      mp
    • Gość: taka prawda :> Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:34
      a ja mam 95% z rozszerzonej z ang i się cieszę!!! mam już CAE, skonczylam
      najlepsze liceum w mieście ;> <bez falszywej skromności> i poziom jest tam
      wysoki, także na examach. więc 100% nie dają tak ot, zeby ludziom dac fajną
      łatkę i na chwilę poprawić ich samopoczucie. A jak słyszę jak ludzie chwalą się
      100% a tak serio reprezentują marny poziom, bo ich pani prof. od angielskiego /
      polskiego stwierdziła że da swojemu uczniowi maxa, bo wie, że tylko w ten
      sposób może oddać mu ostatnią "przysługę" :] i jakoś tam moze przyczynic się do
      jego "przyszłości". Serio? żałosne :>. prawda wyjdzie na pisemnych osły ;P. tam
      już nikt wam nie pomoże i kumoterstwa też już nie będzie <przynajmniej w takim
      stopniu>... no chyba że jestes wcieleniem Einsteina w wersji 18-19 letniej i
      zakładasz na ustne okulary żeby chociaz zapunktować powaznym wyglądem <sorry,
      ale nie mogę sie powstrzymac :P>
    • martini1986 Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% 27.04.05, 15:30
      Nic tylko pogratulować! I niech mi ktoś powie, że mamy głupią młodzież!
      • Gość: ja Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 15:40
        jesteście bandą chwalipiętów. Te examy były łatwe i o niczym nie świadczą,
        gdyby każdy, komu poszło super zakładał nowy wątek, net by padł. Trochę
        skromności nigdy nie zaszkodzi.
        • Gość: e-meg Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.04.05, 17:12
          taka prawdo, to jak Ty sie do tego CAE przygotowalas???
          CAE zdalam, wiec obowiazujacy poziom znam. Chyba, ze na CAE poszlas zdawac na
          farcie, to teraz to wyszlo...
          • Gość: taka prawda :> Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:11
            przygotowywałam sie długo i starannie moje Słonko więc bez takich :P, bo ang
            bardzo lubię i czuję się z niego dobra :]. Co prawda CAE ma się <jak z
            pewnościa dobrze wiesz> nijak do matury :]. śmieszy mnie tylko fakt szafowania
            przez szkoły na prawo i lewo 100%, bo nie sądzę, że wszyscy tak na nie
            zasługują :]. To celem wyjaśnienia, jeśli czujesz się w jakiś tam sposób
            dotknięta :>. TAKA PRAWDA :>
            • Gość: w necie kazdy/a Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: 62.233.190.* 27.04.05, 20:29
              jest mistrzuniem z 100%....wirtuandia nie wczuwajcie się...sorrrrrry
    • Gość: :( Re: SUKCES! 3 RAZY PO 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:00
      No to chyba tylko ja taki matoł, kretynka, która nie potrafi dobrze zdać
      matury. Idę się powiesić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka