Dodaj do ulubionych

opłata rekrutacyjna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:34
orientujecie sie jakie zarzadzenie wydało (albo moze jeszcze nie wydało)
MENiS w sprawie opłaty rektuacyjnej?
Mi ktoś wspomniał, że 20 zł.
jest to w sumie możliwie, oczywiście na kierunki na ktore nie pisze sie juz
zadnego egzaminu wstepnego.
cos wiecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:40
      przewaznie 80zl- tam gdzie sa egzaminy/rozmowy..;)
      • Gość: kaś Re: opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:50
        wiem, ze rok temu było 75 zł (we wrocławiu jedynie na wydział architektury PWR
        było 80), ale wtedy praktycznie zawsze były rozmowy.
        a mnie zastanawia jak to bedzie z noa matura i tam gdzie nie ma egzaminow
        • Gość: m3lm4k Re: opłata rekrutacyjna IP: *.opticom.pl 27.04.05, 14:54
          brzmi jak politechnika slaska, na ktora skladam moje papiery....oczywiscie jak
          zdam ;)
          • Gość: kaś Re: opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:12
            niom moze brzmi jak politechnika, hehe, ale wrocławska ;-)
            ja tam skłądam papiery heh ;-)
    • Gość: symfonia grozy Re: opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:14
      stawiam, ze zgarna tyle kasy, co zawsze, tylko,z e tym razem to juz kompletnie
      ZA NIC, za to, ze im zaniose ksero swiadectwa, a oni pokiwaja glowami, ze nie,
      bo za malo punktow... wrrr
    • Gość: niesprawiedliwosc Jest taka sama!!!!! Patrz UAM IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 11:08
      Też tak myślałam, ale to była naiwność.

UAM:
      80 złotych na kierunkach gdzie nie ma zadnych wstepnych
      85 zł na pozostałych ("testy dotyczące szczególnych wymogów stawianych kandydatom")

www.amu.edu.pl/index.php?linkid=1158
      Paranoja!
      • Gość: niesprawiedliwosc Jest taka sama!!!!! ----> Patrz UW IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 11:11
        Chyba wszedzie ta opłata bedzie wynosic 8 dyszek... Dolina, jesli to przemnoze
        przez ilosc kierunków na które chciałam składac... :/

www.unikolleg.waw.pl/oplata_rekrutacyjna.html
    • Gość: Ungerechtigkeit :p Re: opłata rekrutacyjna IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 14:27
      Na ile kierunków zamierzacie składac papiery, skoro opłata rekrutacyjna - tak
      jak w poprzednich latach - wynosi te 70-85 zł???
      • Gość: kaś Re: opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:39
        2 lub 3
        • Gość: Ungerechtigkeit :p Re: opłata rekrutacyjna IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 19:21
          A orientuje się ktoś jaki jest koszt odpisu u notariusza? Bo podobno dostaniemy
          tylko jeden oryginał i jeden odpis... :/
          • Gość: baska Re: opłata rekrutacyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:58
            odpis kosztuje 30zł
            • Gość: Ungerechtigkeit :p Re: opłata rekrutacyjna IP: *.icpnet.pl 03.05.05, 17:24
              Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka