Gość: kajot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:11 rano kolezanka dostala sms-a, ze "Potop" bedzie. i byl. wiec jakos malo ta nasza matura hermetyczna. mam nadzieje, ze drugie Opole nam nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddddddddddd Re: a przecieki jednak byly. IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:13 rano tzn.o której? O 9.00? Jak już niektórzy otworzyli arkusze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:29 nie, bodaj 20 po 7, w momencie, kiedy przyjechalam do szkoły, kolezanka przyslala sms. nie uwierzylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: a przecieki jednak byly. 05.05.05, 22:22 To, że "Potop będzie" nie jest jeszcze przeciekiem. Tu na forum też pisano, że bedzie "Potop" i co z tego. O paru innych lekturach też było. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddd racja,racja IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:23 a jakby kaś poszła dzisiaj do kościo9ła to wiedzielibyśmy co będzie jutro na agn. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: racja,racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:29 dzisiaj chyba kazania nie ma ;p jutro na angielskim wam powiem, ze bedzie czytanie ze zrozumieniem i sluchanie tez... i nawet pisanie własnego tekstu. hehehe ;-) drugi temat dzisiaj z kumpela tez wykrakałysmy chwile przed rozdaniem arkuszy. spierałysmy sie czy kordian i nieboska sa na podstaowwym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: racja,racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:30 szczerze mowiac bylam rano w kosciele, Bozia nie oswiecila :) przynajmniej na podstawowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd do kaś IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:33 a xiądz nie mówił,nie czytał jakiegoś np.listu od biskupa czy coś ,ale to chyba list formalny,a ja chciałabym nieformalny/nieoficjalny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: do kaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:36 ostatnio nie pamietam... szczerze to go zadko slucham, ale wtedy to mi sie w uszy ten potop rzucil. hmmmm, w Bibli przynajmniej nie ma listu do maturzystów... ale wiesz co? wybierz sie np. 4 lipca do jakiegos koscioła w USA, to tam moze cie oświecą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd Re: do kaś-nie moge IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:39 jestem głęboko wierząca ateistką,to byłaby hipokryzja z mojej strony. ?A zrestzą 4 to za póxno i gdzie indziej będę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś nie mozesz? to ci pozwalam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:42 hehehe. ale niestety moje drugie "objawienie" sie nie spełniło... na roszerzonym mial byc transatlantyk bo babcia koło mnie ciągle palcami mlynka kręciła (tą scene to chyba na zawsze zapamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus48 Re: a przecieki jednak byly. IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:33 niektorzy(choc ci niektorzy to calkiem sporo osob)chca zdobyc mature nieuczciwie,chyba wiecie o czym mowie.nie osadzam tych co w desperacji sie na to zdecydowali,pewnie sama bym to zrobila.potepiam tych co do tego dopuscili,i rozpoczeli ta lawine.nie ma sensu udawac ze tak nie jest.wszyscy wiedza o co chodzi.matury I TAK NIE BEDA powtarzane,za duzo pieniedzy by to kosztowalo ministerstwo.nie ma sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:52 o to piszecie to jest słabe oczywiscie ze były przecieki a o potopie to wiedzieli wszsycy ale to to pikuś drugi temat tesh niektórzy wiedzieli nic wiecej nie powiem bo mi sie matury drugi raz pisać nie chce na ra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :\ Re: a przecieki jednak byly. IP: *.toya.net.pl 06.05.05, 21:33 Taaak. Najlepiej - kupić maturę, na studiach dawać łapówkę za zdanie sesji, a później zapłacić komuś za napisanie pracy magisterskiej. I zatrudnić się u szagra wujka naszej kuzynki stryjecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOWCIP Odwal się od Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 23:12 Ale mi przeciek uiuuuuuuuuuuuu jest 316tys maturzystów, więc także tyle samo spekulacji więc chyba jest rzeczą oczywistą, że jadna z tych osób będzie obstawiała potop, czy kordiana nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
apocalypsewoman Re: a przecieki jednak byly. 06.05.05, 21:41 ile lektur tyle spekulacji co do ich tematu na maturze bylo, a ty sie nie chwal ze mialas temat bo cie pani minister z synkami po ip znajdzie i uniewaznia prace tobie twoim kolezanka z klasy znajda numer tej od ktorej dostalas wiadomosc i ja zlinczuja wiec lepiej siedz cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy A mowilem :D IP: 82.160.110.* 06.05.05, 21:51 Mowilem wam :D i sie sprawdzilo info o angielskim z 3 tematow 2 byly :):) wystarczylo sledzic Czata :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:12 na mózg wam padło, że piszecie o przeciekach? chcecie powtórki z matury? nie wiecie, że jeden przeciek i wszędzie unieważniają maturę? nie umiecie siedzieć cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:19 też słyszałam o przeciekach. i nie chodzi tylko o potop. podobno niektórzy znali oba tematy. i szczerze mówiąc ja chcę powtórki matury, zwłaszcza, jeśli takie rzeczy miały miejsce. ale i tak wiadomo, ze dupa, nikt nic nie będzie powtarzać, bo cke nie przyzna się do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza0204 Re: a przecieki jednak byly. 06.05.05, 23:20 a ja czulam po kosciach ze bedzie Potop...bo jak nie Lalka to tylko Potop bo czego natalia nie lubie-Lalki i Potopu..juz chcialam z tamtad wyjsc jak to zobaczylam;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:22 pewnie,ze były. Jak tylko przyszłam do szkoly koleżanka powiedziala mi że bedzie: Potop, Kordian i Nie-boska komedia.Szkoda tylko ze mialam tak malo czasu na przypomnienie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro taki przeciek to zaden przeciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:37 widomo ze przypadkow pojedynczych przeciekow nie da sie uniknac, przynajmniej nie w naszej rzeczywistosci, jak nie mama to ciocia itp.. Takie przecieki to jednak nic, bo nie sa na taka skale jak byly u nas w Opolu rok temu, ze znaczna wiekszosc znala DOKLADNA tresc tematu, od nikogo osobiscie nie slyszalem zeby znal temat co swiadczy o malej skali przecieku. Rok temu w innych wojewodztwach tez byly 'przecieki' znali prawie caly temat jednak z adnotacja ze jest on prawdopodobny a nie pewny jak to bylo w przypadku Opola. Generalnie to wszystko jest chore, a jak ktos bedzie odwazy sie na zazadzenie powtorki to spowoduje wielki burdel w calym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: taki przeciek to zaden przeciek IP: *.dolsat.pl 08.05.05, 11:29 O rany czy to znaczy,że ja też oszukiwałam? Bo ja już na dwa tygodnie przed maturą wiedziałam, że będzie Kordian i wszystkim radziłam żeby sobie powtórzyli coś o tym zbłąkanym osobniku ;) Tylko, że w moim przypadku to były domysły, ale ja ich nie ignorowałam, bo przed próbną w grudniu postanowiłam skupić się tylko na jednej lektórze i ją powtórzyć. Jak sie okazało moje przeczucia się sprawdziły i trafiłam z tą lektórą w dziesiątkę :) Ależ ja nieuczciwa jestem :P No ale z drugiej strony byłam święcie przekonana, że nie będzie Potopu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a przecieki jednak byly. IP: *.brzezno.gda.pl 08.05.05, 11:42 tak mowcie że był przeciek,widac bardzo chcecie pisac mature jeszcze raz!!! nawet jak byl to trzymajcie geby na klodke!!nie pisac ze byl bo wejdzie jakis osiol i uwierzy i bedzie powtorka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41 chyba niektorym stad chodzi o powtórke i pisza to specjalnie... bo wiekszosc nie była zadowolona z tematów... a tym razem to by dali pewnie 2 wiersze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: a przecieki jednak byly. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.05.05, 11:53 ja także uważam że mimo wszystko przecieki były. Zawsze są, zawsze były i zawsze będą, niezależnie od tego jak te arkusze będą chronić. W sumie może i wolałabym napisać jeszcze raz tylko powiedzmy sobie szczerze - powtórki matury nie będzie bo po pierwsze cke nie przyzna się do błęu że zaniedbało coś i że tematy wyszły a po drugie dziura budżetowa - ministerstwo nie ma po prostu pieniędzy na powtórkę matury - drukowanie znowu 317 tys. prac no i na zapłatę egzamionatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:40 ja tez bym się nie obraziła jak miałabym pisac 2 raz!Jesli na prawde były jakies przecieki to powinni powtórzyć egz.Ale na 100% tego nie zrobią:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powtórka JA CHCE POWTRORKI :D IP: *.icpnet.pl 08.05.05, 14:07 tez bym chciala powtrazac.... takie tematy, jakei nam zafundowali na podstawie to dziekuje... WIErsze mialy byc.... JA CHCE powatrzac (choc w sumei rozszerz. poszedl mi dobrze - o niebo lepiej :D), wiec jesli tylko dostane te 30 % z podstawy to w sumie, bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus48 Re: a przecieki jednak byly. IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:24 przecieki sa!!! bardzo mnie to drazni,bo to juz nawet nie jest ukrywane.i gdzie ta sprawiedliwosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:58 u nas arkusze chodza po 2 tysiaki od przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
m122 Re: a przecieki jednak byly. 08.05.05, 21:20 hmm... po co wogole drazyc temat przeciekow. ja tam sie uczyłam i dalam rade a wy tlyko czekacie na zbawienie czyli jakies info... bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś