Dodaj do ulubionych

a przecieki jednak byly.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:11
rano kolezanka dostala sms-a, ze "Potop" bedzie. i byl. wiec jakos malo ta
nasza matura hermetyczna.

mam nadzieje, ze drugie Opole nam nie grozi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dddddddddddd Re: a przecieki jednak byly. IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:13
      rano tzn.o której? O 9.00? Jak już niektórzy otworzyli arkusze?
      • Gość: kajot Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:29
        nie, bodaj 20 po 7, w momencie, kiedy przyjechalam do szkoły, kolezanka
        przyslala sms. nie uwierzylam :)
    • gdabski Re: a przecieki jednak byly. 05.05.05, 22:22
      To, że "Potop będzie" nie jest jeszcze przeciekiem. Tu na forum też pisano, że
      bedzie "Potop" i co z tego. O paru innych lekturach też było.

/Gdabski
      • Gość: dddddddddddd racja,racja IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:23
        a jakby kaś poszła dzisiaj do kościo9ła to wiedzielibyśmy co będzie jutro na
        agn. ;-)
        • Gość: kaś Re: racja,racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:29
          dzisiaj chyba kazania nie ma ;p
          jutro na angielskim wam powiem, ze bedzie czytanie ze zrozumieniem i sluchanie
          tez... i nawet pisanie własnego tekstu.
          hehehe ;-)
          drugi temat dzisiaj z kumpela tez wykrakałysmy chwile przed rozdaniem arkuszy.
          spierałysmy sie czy kordian i nieboska sa na podstaowwym...
          • Gość: kajot Re: racja,racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:30
            szczerze mowiac bylam rano w kosciele, Bozia nie oswiecila :) przynajmniej na
            podstawowym
            • Gość: ddddddddddddd do kaś IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:33
              a xiądz nie mówił,nie czytał jakiegoś np.listu od biskupa czy coś ,ale to chyba
              list formalny,a ja chciałabym nieformalny/nieoficjalny.....
              • Gość: kaś Re: do kaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:36
                ostatnio nie pamietam... szczerze to go zadko slucham, ale wtedy to mi sie w
                uszy ten potop rzucil.
                hmmmm, w Bibli przynajmniej nie ma listu do maturzystów...
                ale wiesz co?
                wybierz sie np. 4 lipca do jakiegos koscioła w USA, to tam moze cie oświecą...
                • Gość: ddddddddddddd Re: do kaś-nie moge IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:39
                  jestem głęboko wierząca ateistką,to byłaby hipokryzja z mojej strony. ?A
                  zrestzą 4 to za póxno i gdzie indziej będę.....
                  • Gość: kaś nie mozesz? to ci pozwalam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:42
                    hehehe.
                    ale niestety moje drugie "objawienie" sie nie spełniło... na roszerzonym mial
                    byc transatlantyk bo babcia koło mnie ciągle palcami mlynka kręciła (tą scene
                    to chyba na zawsze zapamiętam)
      • Gość: lupus48 Re: a przecieki jednak byly. IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:33
        niektorzy(choc ci niektorzy to calkiem sporo osob)chca zdobyc mature
        nieuczciwie,chyba wiecie o czym mowie.nie osadzam tych co w desperacji sie na
        to zdecydowali,pewnie sama bym to zrobila.potepiam tych co do tego dopuscili,i
        rozpoczeli ta lawine.nie ma sensu udawac ze tak nie jest.wszyscy wiedza o co
        chodzi.matury I TAK NIE BEDA powtarzane,za duzo pieniedzy by to kosztowalo
        ministerstwo.nie ma sprawiedliwosci.
    • Gość: maturzystka Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:52
      o to piszecie to jest słabe oczywiscie ze były przecieki a o potopie to
      wiedzieli wszsycy ale to to pikuś drugi temat tesh niektórzy wiedzieli nic
      wiecej nie powiem bo mi sie matury drugi raz pisać nie chce na ra
      • Gość: :\ Re: a przecieki jednak byly. IP: *.toya.net.pl 06.05.05, 21:33
        Taaak. Najlepiej - kupić maturę, na studiach dawać łapówkę za zdanie sesji, a
        później zapłacić komuś za napisanie pracy magisterskiej. I zatrudnić się u
        szagra wujka naszej kuzynki stryjecznej...
        • Gość: DOWCIP Odwal się od Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 23:12
          Ale mi przeciek uiuuuuuuuuuuuu

jest 316tys maturzystów, więc także tyle samo spekulacji więc chyba jest rzeczą
          oczywistą, że jadna z tych osób będzie obstawiała potop, czy kordiana nie???
    • apocalypsewoman Re: a przecieki jednak byly. 06.05.05, 21:41
      ile lektur tyle spekulacji co do ich tematu na maturze bylo, a ty sie nie chwal
      ze mialas temat bo cie pani minister z synkami po ip znajdzie i uniewaznia
      prace tobie twoim kolezanka z klasy znajda numer tej od ktorej dostalas
      wiadomosc i ja zlinczuja wiec lepiej siedz cicho
      • Gość: Bonifacy A mowilem :D IP: 82.160.110.* 06.05.05, 21:51
        Mowilem wam :D i sie sprawdzilo info o angielskim z 3 tematow 2 byly :):)
        wystarczylo sledzic Czata :):):):):)
    • Gość: jjj Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:12
      na mózg wam padło, że piszecie o przeciekach? chcecie powtórki z matury? nie
      wiecie, że jeden przeciek i wszędzie unieważniają maturę? nie umiecie siedzieć
      cicho?
      • Gość: plama Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:19
        też słyszałam o przeciekach. i nie chodzi tylko o potop. podobno niektórzy
        znali oba tematy. i szczerze mówiąc ja chcę powtórki matury, zwłaszcza, jeśli
        takie rzeczy miały miejsce. ale i tak wiadomo, ze dupa, nikt nic nie będzie
        powtarzać, bo cke nie przyzna się do błędu.
    • pyza0204 Re: a przecieki jednak byly. 06.05.05, 23:20
      a ja czulam po kosciach ze bedzie Potop...bo jak nie Lalka to tylko Potop bo
      czego natalia nie lubie-Lalki i Potopu..juz chcialam z tamtad wyjsc jak to
      zobaczylam;P
    • Gość: kati Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:22
      pewnie,ze były. Jak tylko przyszłam do szkoly koleżanka powiedziala mi że
      bedzie: Potop, Kordian i Nie-boska komedia.Szkoda tylko ze mialam tak malo
      czasu na przypomnienie :-/
    • Gość: Pedro taki przeciek to zaden przeciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:37
      widomo ze przypadkow pojedynczych przeciekow nie da sie uniknac, przynajmniej
      nie w naszej rzeczywistosci, jak nie mama to ciocia itp.. Takie przecieki to
      jednak nic, bo nie sa na taka skale jak byly u nas w Opolu rok temu, ze znaczna
      wiekszosc znala DOKLADNA tresc tematu, od nikogo osobiscie nie slyszalem zeby
      znal temat co swiadczy o malej skali przecieku.
      Rok temu w innych wojewodztwach tez byly 'przecieki' znali prawie caly temat
      jednak z adnotacja ze jest on prawdopodobny a nie pewny jak to bylo w przypadku
      Opola.
      Generalnie to wszystko jest chore, a jak ktos bedzie odwazy sie na zazadzenie
      powtorki to spowoduje wielki burdel w calym kraju.
      • Gość: agrafka Re: taki przeciek to zaden przeciek IP: *.dolsat.pl 08.05.05, 11:29
        O rany czy to znaczy,że ja też oszukiwałam? Bo ja już na dwa tygodnie przed
        maturą wiedziałam, że będzie Kordian i wszystkim radziłam żeby sobie powtórzyli
        coś o tym zbłąkanym osobniku ;)
        Tylko, że w moim przypadku to były domysły, ale ja ich nie ignorowałam, bo przed
        próbną w grudniu postanowiłam skupić się tylko na jednej lektórze i ją
        powtórzyć. Jak sie okazało moje przeczucia się sprawdziły i trafiłam z tą
        lektórą w dziesiątkę :)
        Ależ ja nieuczciwa jestem :P
        No ale z drugiej strony byłam święcie przekonana, że nie będzie Potopu ;)
    • Gość: ja Re: a przecieki jednak byly. IP: *.brzezno.gda.pl 08.05.05, 11:42
      tak mowcie że był przeciek,widac bardzo chcecie pisac mature jeszcze raz!!!
      nawet jak byl to trzymajcie geby na klodke!!nie pisac ze byl bo wejdzie jakis
      osiol i uwierzy i bedzie powtorka!!
      • Gość: kaś Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41
        chyba niektorym stad chodzi o powtórke i pisza to specjalnie... bo wiekszosc
        nie była zadowolona z tematów... a tym razem to by dali pewnie 2 wiersze...
    • Gość: xyz Re: a przecieki jednak byly. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.05.05, 11:53
      ja także uważam że mimo wszystko przecieki były. Zawsze są, zawsze były i zawsze
      będą, niezależnie od tego jak te arkusze będą chronić. W sumie może i wolałabym
      napisać jeszcze raz tylko powiedzmy sobie szczerze - powtórki matury nie będzie
      bo po pierwsze cke nie przyzna się do błęu że zaniedbało coś i że tematy wyszły
      a po drugie dziura budżetowa - ministerstwo nie ma po prostu pieniędzy na
      powtórkę matury - drukowanie znowu 317 tys. prac no i na zapłatę egzamionatorom.
      • Gość: ssss Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:40
        ja tez bym się nie obraziła jak miałabym pisac 2 raz!Jesli na prawde były
        jakies przecieki to powinni powtórzyć egz.Ale na 100% tego nie zrobią:/
        • Gość: powtórka JA CHCE POWTRORKI :D IP: *.icpnet.pl 08.05.05, 14:07
          tez bym chciala powtrazac.... takie tematy, jakei nam zafundowali na podstawie
          to dziekuje... WIErsze mialy byc.... JA CHCE powatrzac (choc w sumei rozszerz.
          poszedl mi dobrze - o niebo lepiej :D), wiec jesli tylko dostane te 30 % z
          podstawy to w sumie, bedzie OK
        • Gość: lupus48 Re: a przecieki jednak byly. IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:24
          przecieki sa!!! bardzo mnie to drazni,bo to juz nawet nie jest ukrywane.i gdzie
          ta sprawiedliwosc???
    • Gość: :/ Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:58
    • Gość: jo Re: a przecieki jednak byly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:58
      u nas arkusze chodza po 2 tysiaki od przedmiotu
      • m122 Re: a przecieki jednak byly. 08.05.05, 21:20
        hmm... po co wogole drazyc temat przeciekow. ja tam sie uczyłam i dalam rade a
        wy tlyko czekacie na zbawienie czyli jakies info... bez sensu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka