bela19 08.05.05, 19:06 zdaje jeszcze rozszerzoną historie i wos ale już mam wszystkiego dosyć!!!!!!!!!!! boli mnie mózg i obgryzłam wszystkie paznokcie!!! czy macie podobne objawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddddddddddd Re: nie chce mi się uczyć IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 19:10 ja zdaje jutro mamtę(powinnam na roz.bo to dodatk.) i tylko paptrzyłam się w zeszyty co robiliśmy i tyle,nic mi się nie cche ,a przede mną jeszce matma,biologia i niem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: nie chce mi się uczyć IP: *.udn.pl 08.05.05, 19:11 Mnie tez nic sie nie chce. Obijam sie na maksa a w czwartek czeka mnie historia :(. tez ja zdajesz- mam jakies ściągi /??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: nie chce mi się uczyć IP: *.udn.pl 08.05.05, 19:13 Mialo byc : Czy MASz ściągi a nie że ja MAM [bo to guzik prawda ;)]. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: nie chce mi się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:18 Ja tez wos i historia. A nie uczylam sie nawet minuty. Swietnie :/ Jest w ogole ktos kto sie jeszcze nie uczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: nie chce mi się uczyć IP: *.udn.pl 08.05.05, 19:24 Misia - ja tez sie niewiele uczylam i zaczynam tego żalowac ;). Musze sobie zrobic ściągi [choc z tego co widzialam za bardzo nie da sie u nas ściagac :(] mam tylko taki z nimi problem, że nie wiem co w nich zawrzec [no i nie chce mi sie za bardzo ;)]. Strasznie duzo materialy itd. - skąd wziąźć dobre i gotowe ściagi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: nie chce mi się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:27 Moim zdaniem nie da sie zrobic za bardzo sciag. Dlatego ze: wiedzy takiej np jak daty na probnej prawie wcale nie bylo, a jesli juz to podstawowe na rozszerzona trzeba bardziej dokladnie a niemozliwe jest zrobienie tylu sciag jest mala szansa ze sie znajdzie odpowiednia sciage no i ostatnie - ja bym sie bala, jedna osoba u mnie w szkole niestety zostala wyproszona Tak wiec ide bez sciag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary ściągi i ściaganie IP: *.udn.pl 08.05.05, 19:34 Ja niewiele wiem dlatego uwazam, że ściagi są mi niezbędne. nawet jeśli nie będe z nich korzystała. Wiele moich koleżanek mialo ściągawiki np. na polskim i z nich nie korzystalo, bo trafilo na sale gdzie komisja byla bardzo uczciwa/przepisowa [no, nie pozwalała ściagac]. Z kolei na ang. kilka osob! przepisalo gotowe recenzje na rozszezronej!!! u mnie w sali zostaly tylko dwie osoby i komisiaj byla straszna więc sie nie dalo [inna sprawa, że takich ściag nawet nie mialam]. Roznie to bywa. Szczęście jest ważne.. Serio kogos u Ciebie wyprosili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ściągi i ściaganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:40 Tak, znaczy to bylo tak ze ta osoba chciala wyjsc do lazienki. Nie pozwolono jej. Ale ona na serio nie mogla wytrzymac wiec pewnie bojac sie kompromitacji wyszla. No ale za nia poszla nauczycielka i pozwolila wrocic bo widac bylo ze nie mogla w sali zostac. Ale jak usiadla spowrotem to jej sie sciaga wysunela. Znaczy miala przepisane od kogos odpowiedzi na tej karteczce od kodu szkoly a nauczycielka odprowadzajac ja do lawki zauwazyla to. No i niestety wyproszono ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: ściągi i ściaganie IP: *.udn.pl 08.05.05, 19:43 Wyjątkowy niefart i... słaby pęcherz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ściągi i ściaganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:47 Czuje ze moj niefart bylby identyczny. Nie bardzo umiem sciagac gdy mam duzo sciag. No ale ja bym sobie pogrupowala daty epokami lub polska i europa. Ale trudno mi sobie to wyobrazic, tyle tego jest Odpowiedz Link Zgłoś
bela19 s 08.05.05, 19:18 jeszcze nie mam ale oczywiście że robie ściągi chociaż u mnie w szkole jak zauważyłam po polskim i ang. raczej strasznie pilnują no ale może troche się uda ściągnąć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: nie chce mi się uczyć 08.05.05, 19:19 ha! ja tez zdaje wos i historie i tez poobgryzalam wszystkie paznokcie. Mozg mnie nie boli ale chetnie bym sie przespala..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: nie chce mi się uczyć IP: *.ssnet.pl 08.05.05, 19:48 ja mam tak samo i czuję, ze bardzo mało umiem. Też zdaję historię i wos i obydwa rozszerzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: nie chce mi się uczyć IP: *.76.classcom.pl 08.05.05, 19:48 hehe ja sie zaczelam uczyc do historii w sobote - obliczylam ze jest 5 dni-a akurat mam 5 ksiazek do historii, wiec na jeden dzien jedna ksiazka - juz mam za soba starozytnosc, dzis koncze sredniowiecze, jutro dotre do napoleona;) nie uczylam sie wczesniej, bo i tak bylaby to strata czasu - pewno zdazylabym czegos zapomniec... a po historii od piatku ucze sie wosu - tez oba zdaje na rozszerzonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: nie chce mi się uczyć /a komu sie chce? ;) IP: *.udn.pl 08.05.05, 19:54 No dziewczyny podziwiam Was!!! Zdawać WOS i do tego rozszerzony... Ja mialam sie dzis zabrac z hist. ale mialam gości i nic z tego nie wyszlo. Poza tym za duzo tego materialu :(. No i czytam fajną ksiązke, a na jedynce jest dzis ciekawy film [o Hitlerze]. 3majcie sie panny maturzystki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: nie chce mi się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:07 no to nieżle naprawde musisz szybko chłonąć wiedze zazdroszcze!!!!!! ja jestem teraz na powstaniu listopadowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary czy to na pewno ma sens? IP: *.udn.pl 08.05.05, 20:15 Moja nauczycielka powtarzala że uczenie "na ostatnia chwile" nie ma sensu - ja sie z tym absolutnie nie zgadzam i raczej nie wdrażam tego w życie. Wy raczej tez nie :), tylko... czy nie sądzicie że większości materialu ktory własnie przerabiacie nie będziecie pamiętac na maturze? Nie wiem co mnie opętało, bo nie chce nikogo dołować tylko zobaczyc co Wy o tym myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: czy to na pewno ma sens? IP: *.76.classcom.pl 08.05.05, 21:32 dla mnie to ma wielki sens, bo ja to juz umiem, gdzies to tam w glowie siedzi tylko przypomniec sobie trzeba;) z reszta od wrzesnia na fakultecie byla powtorka wszystkiego, ktora co prawda troche olewalam, bo mialam inne sprawy na glowie, ale cos tam zostalo z niej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbl Re: nie chce mi się uczyć IP: *.crowley.pl 08.05.05, 20:34 Mam takie objawy od kiedy skonczylem podstawowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nie chce mi się uczyć IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.05.05, 20:43 mi też sie nie chce już uczyć :/ mam dość...a też zdaje to i to rozszerzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie chce mi się uczyć IP: *.wlodawa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:22 ja dzis w nocy zaczynam 1 wojne swiatowa ale jeszcze i tak bede musiala przejrzec poprzednie epoki we wtorek.Tez pisze rozszerzona historie i wos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: nie chce mi się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:27 też zdaję historię i wos. wos dołożyłam juz dawno na bok, będę miała cały tydzień na naukę po histiorii- spokojnie wystarczy. ale historia... niby się uczę, ale cały czas mam wrażenie, że nic nie umiem. biorę przykładowy arkusz egzaminacyny i nagle uświadamiam sobie, ze owszem uczyłam się tego i tego, ale zadania z tym związanego to nie umiem rozwiązać. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: nie chce mi się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:40 mi tez sie nie chce uczyc. ja powtarzam od konca...bo najmniej umiem XVII i XVIII wiek.:) A boje sie ze jak zaczne od starożytności to nie zdąze do czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sav Re: nie chce mi się uczyć IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 08.05.05, 22:49 tez mam jeszcze histe i wos ,do histy sie uczylem 2 miechy a zostal mi jeszcze caly 20 wiek no i starozytnosci nietykalem...Z wosu nieuczylem sie jeszzce nic,zamierzam przez te 5 dni po hiscie.... Ogolnie totalnie mi sie niechce a jak juz zaczne to sie skupic niemoge;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana nie chce mi się uczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:31 Ja wam radzę uczcie się. Zmobilizujcie się jeszcze trochę. Mnie nie chciało się uczyć przed maturą, a teraz po matmie...wątpię czy zdanej:( chciałabym się uczyć, tylko jest już za późno... Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
fruktoza Re: nie chce mi się uczyć 11.05.05, 09:47 nie gadać:D tylko do książek.. ciepła kawka.. ciasteczka i mnustwo ksiązek... mmmm:D tylko patrzeć jak wiedza wchodzi do głowy:D:D Odpowiedz Link Zgłoś