Dodaj do ulubionych

PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 16:36
Czy ktoś, oprócz mnie, chciałby, aby na wszystkich kierunkach powrocily
egzaminy? Bo matura idzie mi bardzo kiepsko i jesli w czasie rekrutacje tylko
na wynikach z niej beda bazowac to nigdzie mnie nei przyjma:((( mogly by byc
egzaminy, oczywiscie matura tez by sie liczyla, ale nie zawazala by na
wszystkim... a i tak i siak musimy placic 80 zeta za kierunke, mimo iz
egzaminow nie ma....
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:11
      jestem za, szczegolnie ze czesc moze pisac w tym roku stara mature i maja mozliwosc pisania egzaminow
      • another_story Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! 09.05.05, 17:14
        Ja też, ja też... Od początku nie podobała mi się idea przyjmowania na studia
        na podstawie wyników matury.
    • Gość: ja tez! Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.icpnet.pl 09.05.05, 17:49
      Równiez podpisuje sie pod apelem (obiema łapkami :D)
      ... ale to nierealne niestty :/
      • Gość: d Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:56
        ja tez sie pod tym podpisuje
        ciekawe kogo w tym roku przyjma na te studia chyba ze beda przyjmowac od 30% to wtedy mam szanse ;)
    • Gość: reality Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:31
      prawda jest taka, że ta matura robi za wstępne. wiele ucxelni rezygnuje z tego,
      więc nie dziwcie się że ta maturka jest momentami "podchwytliwa" :]. Tu nie o
      to chodzi,żeby przyjąć wszystkich, ale NAJLEPSZYCH. Więc to nie koniecznie
      przejdzie.
      • Gość: Monia Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.05.05, 14:37
        No niestety obawiam sie ze w tym roku jeszcze matura bedzie brana pod uwage jako wejsciowka na studia . A co bedzie w przyszlym roku tego nikt nie wie. Jak pojdzie tak jak idzie to na studia w tym roku dostana sie tylko Ci co pisza egzaminy wstepne :| chora rzeczywistosc ale prawdziwa w tym kraju :| A uczelnie od poczatku mowily ze to zagraza ich suwerennosci wiec miejmy nadzieje ze zrezygnuja z rekrutacji na podstawie wynikow " nowej matury "
        Pozdrawiam .
        • gdabski Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! 10.05.05, 16:15
          > Jak pojdzie tak jak idzie to na studia w tym roku dostana
          > sie tylko Ci co pisza egzaminy wstepne :|

Które to egzaminy będą odpowiadały zakresem maturze i będą oparte o kryteria
          maturalne w ocenie? Chyba jednak nie...

/Gdabski
    • Gość: km Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:48
      Wszystkim się podobało, że nie będzie egzaminów nagle matura źle poszła już uważają to za wade;] norma
    • kawa_malinowa Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! 10.05.05, 14:58

o! Ja jestem bardzo za!, ale chyba nie ma na co liczyc w tym roku.
      • Gość: maturzystka przecież na wielu uczelniach są egzaminy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:21
        Ja składam na trzy i na trzech są egzaminy albo rozmowy klwalfikacyjne.
        Zmieńcie podejście do tej matury.Jeśli nie poszło trzeba myśleć o przyszłości,
        innym kierunku studiów,żeby przez ten rok jeszcze coś porobić.
        • Gość: aaaaaaaa Re: przecież na wielu uczelniach są egzaminy IP: 195.205.97.* 10.05.05, 18:34
          a tu sie mylisz matura miała byc banalna chyba kazdy slyszal takie pogloski o
          nowej maturze
    • Gość: llus Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:31
      JESTEM przeciw. Ludzie opanujcie się z Waszymi pomysłami , trzeba było pomyśleć
      przed maturą o tym !!!! a teraz , komu źle idzie to pisze jakieś apele, o to by
      nie patrzeć na mature , by powtarzać jakieś egzaminy... Trzeba było się
      przygotowywać do matury. Mi też najlepiej nie poszła matura ,ale bez przesady
      już nie mam zamiaru pisać jej drugi raz bo ktoś jest niezadowolony...Trzeba być
      konsekwętnym. Kto się zgodził by pisać nową maturę , zgodził się na wszystkie
      zasady i reguły jakie się niej tyczą !!! Przypominam , że nie każdy dostanie się
      na dzienne studia i zawsze tak było. Są lepsi i gorsi , jakaś selekcja musi
      być.Nikt nie mówił , że matura będzie banalna !!!

Pozdrawiam
      • Gość: aleandra Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:17
        Chociaz nie pisze w tym roku nowej matury, to i tak czeka mnie ona juz niebawem.
        JA wybralam nowa mature?! Chyba zartujesz!!!!!! Nie mialam na to zadnego wplywu!
        • Gość: llus Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:31
          Przypominam , że matura nie jest obowiązkowa, piszesz czy nie to Twoja sprawa ,
          ale jak już chcesz pisać to pewne reguły obowiązują...

Pozdrawiam
    • Gość: Tomi Re: PRZYWRÓĆMY EGZAMINY NA STUDIA!!! IP: 83.238.200.* 10.05.05, 19:15
      Już was wogóle chyba po.....oliło, matura musi być brana pod uwage.
      1 za późno żeby zmienić
      2 nie wiecie sami co mówicie!!!!!!Egzaminy na studia są o wiele trudniejsze!!!!!
      3 Chciało by sie wam jeszcze raz siedzieć i wkuwać w 2 tyg jakieś nowe rzeczy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka