fruktoza 09.05.05, 20:04 gdzie sie wybieracie na AM i na jakie kierunki?:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ve Re: AKADEMIA MEDYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:26 Do wrocka... nie wiem czy na stome czy na lek, po stomie łatwiej w życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fruktoza Re: AKADEMIA MEDYCZNA 09.05.05, 20:29 a ja próbuje na farmacje do wrocka:D spotkamy si eteście kompetencji.. jesli zdamy maturę:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ve Re: AKADEMIA MEDYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:30 Jestem w pierwszej klasie :P Powodzenia na biolii i chemii, ja niestety musze jeszcze fize :) Ale stety za dwa lata :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr n. med.POTOMAK Re: AKADEMIA MEDYCZNA IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 20:41 Jeśli wypali choć jeden z moich planów tzn. zdam b. dobrze mature (w co wątpię - buahahahahaha...), dostane przeciek (jakich nie widać - buahahahahahaha...), lub dam w łapę albo przez znajomego to będem studiował w ŁODZI. Ale to chyba nierealne.POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: AKADEMIA MEDYCZNA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.05.05, 21:18 ja ty do wrocka na lek, moze stom. jak nie wypali to fizjoterapia. nie bede zyczyc powodzenia, bo konkurencja w koncu ;P Odpowiedz Link Zgłoś