Gość: ja IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.05, 20:37 kto sie wybiera na ae w poznaniu??i jak mu poszła matma?bo ja zawaliłam a chciałam tam isc!!no ale trudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: akademia ekonomiczna IP: *.mtm-info.pl 09.05.05, 21:34 ja też chce na ae do poznania ale w drugiej kolejności najpierw kraków matma podstawowa jednego zadania nie zrobiłam z rozszerzonej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: akademia ekonomiczna IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.05, 21:57 ja tez.1 w pdst i 3 w roz alepoza tym masa błedów.wiec porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:26 ja tyz... oby gegra i hipa byly zajetrudne bo obawiam sie ze 80/100 z matmy moze byc za malo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: akademia ekonomiczna IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.05, 13:36 ale z ktorej 80?bo jak z rozszerzonej to gratuluje i podziwiam.ja tyle bede miała z pdst.a z rozszerzonej .....hmmmm szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:45 razem... podst + rozszerz... 80pkt na 100pkt mozliwych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: akademia ekonomiczna IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.05, 13:54 to super.i to nie wystarczy?myslisz ze duzo bedzie takich wyników?!!!no co ty.na 100 sie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: akademia ekonomiczna IP: 212.244.85.* 10.05.05, 13:59 heh, najlepiej byloby jakby kazdy podawal swoje wyniki. latwiej moznaby sie wtedy rozeznac ;P ja wiem, ze mam nikle szanse gdziekolwiek sie dostac, bo mam 70(p) i 50(r) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:17 juz ci tlumacze...na ae trza wybrac jezyk obcy + matme albo hipe albo gegre... ja jako jeden z nielicznych zdawalem tylko matme... jezeli hipa i gegra beda conajmiej tak latwe jak angielski to moje szanse na dostanie sie beda nikle...: (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: akademia ekonomiczna IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.05, 14:23 to ja jestem w gorszej sytuacji.zdawałam matme.miałam zdawac histe w czwartek ale nie pojde bo jeszcze sie w ogole nie uczyłam a w 3 klasie w ogole nie miałam histy od listopada.a zamiast angola niemiecki a on jak zwyklebedzie trudniejszy.wiec ae musze sobie wybic z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:27 masz o tyle lepiej ze wszystko jeszcze przed toba...ja moge juz tylko czekac i obgryzac paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: akademia ekonomiczna IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.05, 14:30 wierz mi ja wolałabym byc na twoim miejscu.masz dobrze matme angol pewnie jeszcze lepiej.a ja??niemiec tez pewnie zawale.takie miałam plany....a teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:37 glowa do gory. najwazniejsze jest pozytywne myslenie. na pewno dobrze sobie poradzisz i w pazdzierniku sie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: akademia ekonomiczna IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.05, 14:43 fajnie by było.ale bądzmy realistami.matma pdst 80 w najlepszym wypadku a rozszerzona max 50 (pomyslec ze probna 82 i 66)niemiec zawale na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: akademia ekonomiczna IP: 212.244.85.* 10.05.05, 15:15 heh, ja z kolei niemiec podstawowy ostatnio robilem za kazdym razem na 90 i w gore, a rozszerzona pisalem tylko na probnej i mialem ponad 60. zawsze teraz wale wypracowania, bo z dwoch pierwszym arkuszy mam ponad 20 na 27, o ile dobrze pamietam ... ciekawe, jak teraz pojdzie. heh, moze bede skladam papierki do was :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate7 Re: akademia ekonomiczna IP: 80.50.17.* 11.05.05, 19:39 hmmm.. ja tez sie wybieralam na AE...bardziej zalezalo mi na Poznaniu ale z takimi wynikami chyba nie mam na co liczyc:/ matma fatalnie- podstawa jeszcze jako taka-zrobilam prawie wszystko (2 czy3 nie skonczylam ale niektore mam chyba zle) a rozszerzona fatalnie:/ ok. 20/50 tylko!!!!:( za to angielksi lepiej podstawa 90-94% a rozszerzenie z zamknietych mam 32/40 czyli 80%...jeszcze niemiecki...moze on mi jeszcze troche podciagnie..:)mam nadzieje ze sie spotkamy w poazdzierniku:) Odpowiedz Link Zgłoś