Gość: motylek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:02 Boje się chemii...czy ktoś kto ją zdaje też ma tekie odczucia?? umiem dużo ale boje się zadań maturalnych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: chemia!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 22:07 ja też zdaję chemię, ale się w ogóle nie boję bo jestem zwolniony - dostałem się do III etapu OCh ;) Jednak będę trzymał mocno za ciebie kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makda Re: chemia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:24 ja się panicznie boję ;( Odpowiedz Link Zgłoś
fruktoza Re: chemia!! 10.05.05, 09:56 a ja narazie się nie boję.. chociaż chemii tak na dobre ucze się od roku... wydaje mi się,że sporo będzie doświadczeń np Cu(OH)2 , zadanko z elektrolizy może ogniw.. oby nie było pierwiastków!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: chemia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:48 nie ukrywajmy chemia na maturze jest dla inteligentnych ja sie jej nie ucze wogóle bazuje na wiadomosciach z gimnazjum a na próbnej miałam po 70 % z kazdego poziomu i teraz tesh sie nie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: chemia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:49 Ja tez się nie boje :) Ja wrecz przeciwnie, nie moge doczekac się zadń maturalnych. Jeszcze musze wytrzymać prawie dwa tygodnie :) Trzymajcie się wszyscy!Damy radę Według mnie nawewno będzie elektroliza hydroliza i białka a tak pozatym moze coś z elektrochemi bo to jest cięrzki temat. I niestety ale powinniśmy spodziewać się pierwiastków :) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan tak w kwestii formalnej 10.05.05, 16:07 to jak miałoby nie być pierwiastków? chyba nie kumam o co Wam chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: chemia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:17 ja sie najbadziej boje elektrochemi!!! to jedyna dziedzina chemi ktorej wogole nie kumam:((( ale wydajemi sie ze jesli bedzie to tylko na rozszezonej... jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś