Dodaj do ulubionych

INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!!

IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 14:55
(żartowałem z tym zabijaniem!!!)
Zaje-trudna. Tak około 3-4 rok studiów i to na pewno nie w tym czasie.
MMMMMMMMAAAAAAAAASSSSSSSAAAAAAAKKKKRRRRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dddddddddddd a dokładniej? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 15:00
      • Gość: e_kangu w pełni popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:05
        • Gość: daniel ZGADZAM SIE IP: 81.6.129.* 11.05.05, 17:21
          inne zadania na probnej inne na tej, powalone, sformuowane-porazka, cos tam
          napisalem na pisemnej ale ta na kompie to eh.... brawo brawo :|
      • Gość: Tom Re: a dokładniej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:24
        www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=220&Itemid=2 - tutaj
        masz arkusze. Myślę, że po przejrzeniu ich już nie będziesz pytał 'a dokładniej?'
    • Gość: Janekkk Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 17:16
      Gorszej nie mogli już chyba zrobić. Po teorii myslalem ze najgorsze juz za mną.
      Myliłem sie. Oj jak bardzo.
      • Gość: Kisu Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:19
        Wszystko jest do zrobienia...tylko czas...oj Einsteinie, czemu tylko "teoria"
        względności;-)
      • Gość: Liso Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.cust.tele2.pl 11.05.05, 18:57
        Ja zawsze z teorii bylem cienki i myslalem ze juz gorzej byc nie moze ale tak
        bardzo sie wkurzylem ze myslalem ze wyjde z siebie i stane obok bo zadnego
        zadania nie skonczylem zaczelem od programowania bo myslalem ze latwe i
        zrobilem ale na tym duzym pliku program sie wieszal po okolo 5 minutach
        obliczen i dalem sobie spokoj
        • bracishek Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! 11.05.05, 20:25
          Hmm, to jaki algorytm stosowales? :|
          Mi to dzialalo zauwazalnie, tzn z 2s..
    • Gość: Michu Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 22:00
      NIC BARDZIEJ POJE-CHANEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: BzYkU Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:03
        Gorzej być nie mogło. Rozumie zadania trudne no ale nie z kosmosu!!!!!!!!!
        • Gość: Ja Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 22:08
          I do nawet dosłownie z kosmosu ;(
          • Gość: maturzysta Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.cn.com.pl / 80.51.233.* 11.05.05, 22:23
            Panowie co wy za bzdury opowiadacie! Trzeba bylo przerobic dokumentowanie pracy,
            wtedy nie byloby problemu. IMHO teoria banal - matematyka, praktyka wymagala
            nieco sprawnosci ale nic bardzo trudnego.
            • escapeone Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! 11.05.05, 23:12
              Gość portalu: maturzysta napisał(a):

> Panowie co wy za bzdury opowiadacie! Trzeba bylo przerobic dokumentowanie pracy
              > ,
              > wtedy nie byloby problemu. IMHO teoria banal - matematyka, praktyka wymagala
              > nieco sprawnosci ale nic bardzo trudnego.
              • escapeone Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! 11.05.05, 23:13
                hej gościu maturzysto, z czegoś ty sie ..... urwał?
                • Gość: Dryg Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:24
                  To pewnie jakiś studencina albo ktos z ministerstwa chce przyciszyć temat!!!
              • Gość: Gremli Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:30
                Może i ma racje, ale czemu teoretycznie mamy na tyle znać matme, żeby znać
                logaytmy naturalne. Teoetycznie można było zdawać np. Historię i Informatyke. W
                progamie nauczania informatyki nikt nie przewidział rozbudowanych działań
                matematycznych, takich jak były na maturze. Zadania owszem można było policzyć
                np pochodną, do tego ównanie kwadratowe itd. ale nie w tym czasie, nie przy
                akim zakesie potencjalnego materiału.
                • Gość: ZONK Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 14:11
                  OJ RACJA CI RACJA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka