Gość: hm IP: 195.117.82.* 12.05.05, 17:03 UW-idzie ktos tam? badz UniWroc albo UJ-psychologia stosowana albo UG? jak tak to wpiszcie prosze ile % macie i z czego zebym wiedziala czy szanse mam jakies zeby sie dostac tam ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:05 ja idę na UW.Matma podst-80%.A TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 12.05.05, 19:08 no wlasnie ja matma beznadziejnie- 60%, chcialam biologie te wew pisac ale sie okazuje ze nie moge :(. z polskiego jakos 80% bede miala, angielski tak 96% ale i tak cos czuje ze przez matme wrrrr sie nie dostane :|... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...psycho Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:48 ja ide na Uj na obie psychologie skladam papiery jak narazie mam z polskiego podstawowego mam ok 80% a z rozszerzonego ok 60% języka obcego jeszcze nie miałam,mam niemiecki dopiero we wtorek,ale będzie dobrze,zresztą i tak najważniejszy jest egzamin wstępny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: PSYCHOLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:10 a ja mam z polskiego pods ok 55% z rozszerz ok70%,angielski oba poziomy ok 75%,bioloa nie wiem jeszcze z podstawy powinno byc ok ale rozsz fatalnie -nie umiem kompletnie nic.no i jeszcze wos-tu powinno byc ok.jak myślicie mam szanse na psychologie-gdziekolowiek-nie mówie tu nawet o uj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloalo Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:34 czemu mówiąc o psychologii mówicie o matmie... przecież tam jej nie trzeba... chyba że jestem niedoinformowana... idziecie na kurs jak coś to piszcie umówimy się..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:50 ja ide na psycho,na UW. mam ok 55% z mat,98 z ang i pk 75% z pol. watpie czy mam szanse, a nawet jestem pewna, ze nie mam :> jak myslicie? ide na kurs, moze sie spotkamy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 13.05.05, 11:27 no wlasnie ja przez ta matme tez szans nie mam tak cos czuje :P, licze na cud :D. a na kurs jade owszem, do wawy, jakis matuzak czy cos chyba sie zaczyna 13. a wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiap Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 02:23 ja tez chce na psychologie na UW albo na US, z polskiego podstawa- ok 85%, rozszerzenie z 60-70%, angielski podstawa z 95%, biologia podstawa ok 90% (hope so), rozszerzeznie z 60-70%, wiec ogolnie tak sredniawo :( ale czy przypadkiem na UW nie jest tak, ze polowa pkt rankingowych jest za matury, a polowa za ten ich egzamin? bo jesli tak, to mozna sie elegancko odbic, jak slabo poszlo na maturze, wiec nie lekajcie sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 14.05.05, 08:46 no jest tak tylko zeby sie na test zalapac to trzeba byc w 500 najlepszych z wynikow maturalnych no i kupa. trudno, zobaczymy ;p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catherina Re: PSYCHOLOGIA IP: 81.219.88.* 14.05.05, 19:28 a na Wrocławskim jest cos takiego jak kurs????? kiedy???? moze ktos mi napisac na maila co gdzie i jak???? catherina7@tlen.pl z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PSYCHOLOGIA IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 12.05.05, 21:33 Ja się wybieram na psychologie na UW choć szczerze nie wiem czy mam szanse. Z polskiego licze na 80- 90% (rozszerzony tez mi niezle poszedl), z angielskiego skopałam list więce nie wiem jak, a biologie pisze jutro (niby rozszerzona). Na kurs sie nie wybieram bo mieszkam troche daleko. Boje sie ze jutro mi nie pojdzie i z psychologi nici, poza tym moge sie jeszcze przejechac no swoich oczekiwaniach co do wynikow. Zycze wszystki powodzenia, spotkamy sie na egzaminach :) Oby udało się spełnić nasze marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poison Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:19 Yhhhhm jak wspaniale ,ja tez ide na psychologie i mam sie zamiar na nia dostac chocbym miala gory przenosic,to jedyna rzecz ktora mnie zapedzala do nauki historii i biologii. Tak czytam wasze wyniki i tak sobie mysle,ze troche przesadzacie,macie super wyniki,moge was zapewnic ze u mnie wiekszosc chetnych na zdawnie egzaminow na psychologie ma mniej.Sama jeszcze nie wiem,bo przewidywalam nie ma co ,zalezy jaki egzaminator Ci sie trafil(do zadan otwartych),ogolnie jestem zadowolona,wczoraj pisalam biologie i bylo super,nie zeby latwe(rozszerzony,niektore zadania to kosmos) ale gdunt to inwencja tworcza.NA jakie kursy jedziecie,bo ja teraz zaczynam o tym powaznie myslec i tego jest tak duzo ze trudno wybrac !!! mieszkam 300 km od wawy i jeszcze wiecej od poznania,wiec trudno mi obadac teren,moze ktos z was ma jakis sprawdzony kursik ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: PSYCHOLOGIA IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 14.05.05, 08:50 ja planuje psychologię stosowaną na UJ- na zwykłą nie ma się co wybierać- straszne przekupstwo na egzaminie-wiem bo moja koleżanka rok temu startowała- nie wiem jak jest na stosowanej ale podejrzewam że to samo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stosowana Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:41 ja mysle, ze na stosowanej bedzie jeszcze gorsze przekupstwo, bo przeciez to jedyny taki wydzial w POlsce naszej pieknej i tam jest ok 23 osob na miejsce. Ja nie ejstem tak pewna swoich wynikow zeby zdawac na UJ, niestety- zwlaszcza jak zobaczylam klucz z polskiego rozszerzonego- najbardziej podobalo mi sie "powiazanie slowa "naprawde" z tekstu ze swloem "zabawa" w tytule"(klucz do opowiadania "Zabawa z kluczem")- zobaczcie jakie sa roznice miedzy tym kluczem z gazety, ktory pisaly nauczycielki akluczem z cke. Prawda jest taka- te nauczycielki napisalyby bardzo slabo te mature ( a ja raezm z nimi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amniam Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:46 ja skladam papiery na obie psychologie i w czerwcu i de na kurs przygotowawczy na psych stosowaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholozka:P Re: PSYCHOLOGIA IP: *.torun.mm.pl 24.05.05, 20:42 moglby mi ktos napisac cos na temat tych kursow w wawie i poznaniu??moj mail:mysia007@poczta.onet.pl z gory dzieki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PSYCHOLOGIA IP: *.euronet.net.pl 25.05.05, 18:26 no i przy okazji milo by bylo gdyby mnie ktos napisal o kursach:D:D a one tylko w Krakowie maja byc i wawie? a moze w katowicach jakies by sie znalazly:>? Punktow z matury na razie nie licze az tak dokladnie, co ma byc to bedzie;p;p;p licze na cud;) moge sie przeliczyc, wiem;) Jakby ktos mial ochote mnie doinformowac albo pogadac, to bedzie mi milo, GG 4473092. Odpowiedz Link Zgłoś