Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA

IP: 195.117.82.* 12.05.05, 17:03
UW-idzie ktos tam? badz UniWroc albo UJ-psychologia stosowana albo UG? jak
tak to wpiszcie prosze ile % macie i z czego zebym wiedziala czy szanse mam
jakies zeby sie dostac tam ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: malina Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:05
      ja idę na UW.Matma podst-80%.A TY?
      • Gość: hm Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 12.05.05, 19:08
        no wlasnie ja matma beznadziejnie- 60%, chcialam biologie te wew pisac ale sie
        okazuje ze nie moge :(. z polskiego jakos 80% bede miala, angielski tak 96% ale
        i tak cos czuje ze przez matme wrrrr sie nie dostane :|...
    • Gość: ...psycho Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:48
      ja ide na Uj na obie psychologie skladam papiery jak narazie mam z polskiego
      podstawowego mam ok 80% a z rozszerzonego ok 60% języka obcego jeszcze nie
      miałam,mam niemiecki dopiero we wtorek,ale będzie dobrze,zresztą i tak
      najważniejszy jest egzamin wstępny
      • Gość: baska Re: PSYCHOLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:10
        a ja mam z polskiego pods ok 55% z rozszerz ok70%,angielski oba poziomy ok
        75%,bioloa nie wiem jeszcze z podstawy powinno byc ok ale rozsz fatalnie -nie
        umiem kompletnie nic.no i jeszcze wos-tu powinno byc ok.jak myślicie mam szanse
        na psychologie-gdziekolowiek-nie mówie tu nawet o uj
      • Gość: aloalo Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:34
        czemu mówiąc o psychologii mówicie o matmie... przecież tam jej nie trzeba...
        chyba że jestem niedoinformowana... idziecie na kurs jak coś to piszcie umówimy
        się.....
        • Gość: K Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:50
          ja ide na psycho,na UW. mam ok 55% z mat,98 z ang i pk 75% z pol. watpie czy
          mam szanse, a nawet jestem pewna, ze nie mam :> jak myslicie?
          ide na kurs, moze sie spotkamy :)?
          • Gość: hm Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 13.05.05, 11:27
            no wlasnie ja przez ta matme tez szans nie mam tak cos czuje :P, licze na
            cud :D. a na kurs jade owszem, do wawy, jakis matuzak czy cos chyba sie zaczyna
            13. a wy jak?
            • Gość: misiap Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 02:23
              ja tez chce na psychologie na UW albo na US, z polskiego podstawa- ok 85%,
              rozszerzenie z 60-70%, angielski podstawa z 95%, biologia podstawa ok 90% (hope
              so), rozszerzeznie z 60-70%, wiec ogolnie tak sredniawo :( ale czy przypadkiem
              na UW nie jest tak, ze polowa pkt rankingowych jest za matury, a polowa za ten
              ich egzamin? bo jesli tak, to mozna sie elegancko odbic, jak slabo poszlo na
              maturze, wiec nie lekajcie sie ;)
              • Gość: hm Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 14.05.05, 08:46
                no jest tak tylko zeby sie na test zalapac to trzeba byc w 500 najlepszych z
                wynikow maturalnych no i kupa. trudno, zobaczymy ;p...
        • Gość: Catherina Re: PSYCHOLOGIA IP: 81.219.88.* 14.05.05, 19:28
          a na Wrocławskim jest cos takiego jak kurs????? kiedy???? moze ktos mi napisac
          na maila co gdzie i jak???? catherina7@tlen.pl z gory dzieki
    • Gość: Ja Re: PSYCHOLOGIA IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 12.05.05, 21:33
      Ja się wybieram na psychologie na UW choć szczerze nie wiem czy mam szanse.
      Z polskiego licze na 80- 90% (rozszerzony tez mi niezle poszedl), z
      angielskiego skopałam list więce nie wiem jak, a biologie pisze jutro (niby
      rozszerzona). Na kurs sie nie wybieram bo mieszkam troche daleko.
      Boje sie ze jutro mi nie pojdzie i z psychologi nici, poza tym moge sie jeszcze
      przejechac no swoich oczekiwaniach co do wynikow.
      Zycze wszystki powodzenia, spotkamy sie na egzaminach :)
      Oby udało się spełnić nasze marzenia
    • Gość: poison Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:19
      Yhhhhm jak wspaniale ,ja tez ide na psychologie i mam sie zamiar na nia dostac
      chocbym miala gory przenosic,to jedyna rzecz ktora mnie zapedzala do nauki
      historii i biologii. Tak czytam wasze wyniki i tak sobie mysle,ze troche
      przesadzacie,macie super wyniki,moge was zapewnic ze u mnie wiekszosc chetnych
      na zdawnie egzaminow na psychologie ma mniej.Sama jeszcze nie wiem,bo
      przewidywalam nie ma co ,zalezy jaki egzaminator Ci sie trafil(do zadan
      otwartych),ogolnie jestem zadowolona,wczoraj pisalam biologie i bylo super,nie
      zeby latwe(rozszerzony,niektore zadania to kosmos) ale gdunt to inwencja
      tworcza.NA jakie kursy jedziecie,bo ja teraz zaczynam o tym powaznie myslec i
      tego jest tak duzo ze trudno wybrac !!! mieszkam 300 km od wawy i jeszcze
      wiecej od poznania,wiec trudno mi obadac teren,moze ktos z was ma jakis
      sprawdzony kursik ??
      • Gość: mała Re: PSYCHOLOGIA IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 14.05.05, 08:50
        ja planuje psychologię stosowaną na UJ- na zwykłą nie ma się co wybierać-
        straszne przekupstwo na egzaminie-wiem bo moja koleżanka rok temu startowała-
        nie wiem jak jest na stosowanej ale podejrzewam że to samo :-/
        • Gość: stosowana Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:41
          ja mysle, ze na stosowanej bedzie jeszcze gorsze przekupstwo, bo przeciez to
          jedyny taki wydzial w POlsce naszej pieknej i tam jest ok 23 osob na miejsce. Ja
          nie ejstem tak pewna swoich wynikow zeby zdawac na UJ, niestety- zwlaszcza jak
          zobaczylam klucz z polskiego rozszerzonego- najbardziej podobalo mi sie
          "powiazanie slowa "naprawde" z tekstu ze swloem "zabawa" w tytule"(klucz do
          opowiadania "Zabawa z kluczem")- zobaczcie jakie sa roznice miedzy tym kluczem z
          gazety, ktory pisaly nauczycielki akluczem z cke. Prawda jest taka- te
          nauczycielki napisalyby bardzo slabo te mature ( a ja raezm z nimi).
    • Gość: . Re: PSYCHOLOGIA IP: 195.117.82.* 24.05.05, 14:02
      up
      • Gość: amniam Re: PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:46
        ja skladam papiery na obie psychologie i w czerwcu i de na kurs przygotowawczy
        na psych stosowaną
        • Gość: psycholozka:P Re: PSYCHOLOGIA IP: *.torun.mm.pl 24.05.05, 20:42
          moglby mi ktos napisac cos na temat tych kursow w wawie i poznaniu??moj
          mail:mysia007@poczta.onet.pl z gory dzieki:*
          • Gość: Karolina Re: PSYCHOLOGIA IP: *.euronet.net.pl 25.05.05, 18:26
            no i przy okazji milo by bylo gdyby mnie ktos napisal o kursach:D:D a one tylko
            w Krakowie maja byc i wawie? a moze w katowicach jakies by sie znalazly:>?
            Punktow z matury na razie nie licze az tak dokladnie, co ma byc to bedzie;p;p;p
            licze na cud;) moge sie przeliczyc, wiem;) Jakby ktos mial ochote mnie
            doinformowac albo pogadac, to bedzie mi milo, GG 4473092.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka